- 10 Eylül 2011
- 5.615
- 22.512
- 598
Valla mübarek mafya dizilerinde kalemin kırılınca alnının catindan furiiiiler
hayır oyle bı durum degıl bırıne haddinden fazla guvendım ve guvenılmeyecek bırı oldugunu anladım malesef
gecer dimi?
işte o vicdan varya vicdan benı mahfediyor
telafısı yok malesef benım eşşeklıgım
hayır oyle bı durum degıl bırıne haddinden fazla guvendım ve guvenılmeyecek bırı oldugunu anladım malesef
cok ayıp yaptıgınızvalla burda bile kocama askıntılık ettin dısarda kim bilir nasılsn hic kusura bakma ne oldugunu kendindne biliyosun ki vicdan ayagı cekiyosun cok beter ol vallla sein gibilere müstehak...
Iyi de biz tanimiyoruz ki onlari.Fazla ince dusunuyorsun sanki.Hatasiz insa yok. Eminim hepimiz geri donusu olmayan hatalar yaptik. Ki yaptimda zaten... ama tevbe etmekten baska caremiz yok.
Aslinda bende bu siteden ayrilmayi dusunuyorum. Okadar kisinin yasamina yasadiklarina gunahlarina sevaplari a ortak oluyoruz. Obur dunyada hepsine bir bir sahitlik yapmak zorunda kalacagiz.
O yuzden gunah kimseye anlatilmazmis ki kimse sahit olmasin. Eger nekadar cok gizlenirse gunah tevbeside okadar kolay kabul olurmus.
Burda binlerce konu okuduk. Tek tarafli okuduk karsi tarafa saydirdik. Obur dunyada hep sahitlik edecegiz. Ve tek tarafli dinledik belki karsi taraf hakliydi onalrda tek tek haklarini isteyecekler.
Bazen kk dan gitsem diyede dusunmuyor degilim.
selam
ben bi hata yaptım hatamın ne oldugunu yazmıycam buraya ancak sonucu sadece bana zarar verecek cınsten bı hata yaptım aslında cokta buyuk bısey degıl ama kendıme cok kızıyorumgunlerdır hakım oldum savcı oldum kendımı yargıladım da yargıladım ben nasıl yaparım dıye bu psıkolojıden nasıl kurtulurum?sizler hatasızmısınız?
Bu benim ince dusunmem degil. Hocadan duymustum.Iyi de biz tanimiyoruz ki onlari.Fazla ince dusunuyorsun sanki.
geldi bak 2 sayfa geride gene bana kocamı çaldıııı muamelesi yapıyor hayır bende kıblemedım ama gene banlanmısNaptın Tolin en son gördüğümde bi üye sana kocamda gözün mü var ahlaksız gadın diyorduŞaka bir yana hatalar bizler için. Hiiç üstünde durup biri bin yapma ve hayatına devam et.
bosver dıone yazsın dursun banlanmaya değmezcok ayıp yaptıgınız
yasınız ondan buyuk abla tavsıyesı verebılırsınız bu yuklenmek neden
napsın senın 2.ele dusmus kocanı pardon ? bulunmaz hınt kuması mı da burası sanal hanfendı farkında mısınız ne bu kın nefret bırının derdı varken daha da ustune gıtmek nedır yani
geldi bak 2 sayfa geride gene bana kocamı çaldıııı muamelesi yapıyor hayır bende kıblemedım ama gene banlanmıs
bosver dıone yazsın dursun banlanmaya değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?