hataydı..

abysse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
13
0
1
44
Kızlar selam,
Sizden başka paylaşacak kimsem yok.Lütfen bana akıl verin.
Ben internet üzerinden biriyle tanıştım. Evli ve cocukları olduğunu tanıştığımızda benimle paylaştı. Ben konuşmanın devamını getirmek istemedim. Ne var ki diyerek muhabbet ettik. Konuştukça ısındım. Gorusmek istedi, kabul ettim. Gorustuk ve bir sure devam etti. Ama sonra hata yapıyorum ben dedim insan bazen yanlış seylere kapılabiliyor. Ben de hayatta yapmam diye düşündüğüm birşeyin icinde kendimi buldum. Hatamı anladım ve butun iletişim yollarını kapattım. Aradı açmadım sonunda vazgeçti.
Buraya uye olmadan once de bir kişi yazmış buraya benim durumuma benzerdi. Ben de bekarım bundan sonra biriyle tanışır mıyım evlenir miyim bilmiyorum ama o kadar pişman oldum ki. Hayatıma birisi girse evlenelim dese ona bu durumdan bahsetmemem lazım ama ya bir yerlerden duyarsa ya ogrenirse ya düsünmekten kafayı yiyecegim. Hic birsey dusunemiyorum ruh gibi dolaşıyorum. Ne yapacagım ben?

Hatani anlayip vazgecmen daha onemli bence.
Kimseye eski iliskilerini ifsa etmek zorunda degilsin bana gore.
Simdilik biraz kafa dinle, yeni bi iliskinin zamani degil.

Geçmişi silemezsin hatanı anlamışsın dersini alışmıssın unutup önüne bak artık kafanı yorma buna bi hata olarak bakıyosun sonuçta önemli olan farkında olman :) Bence birine bahsetmek zorunda değilsin sonuçta "geçmiş"

hatanı anlayıp dönmen çok güzel ..daha yeni çıkmışsın yanlış bi ilişkiden kafanı topla biraz

Şimdi mağdur olarak mı?
Yoksa destek olarak mı? Cevap versem bilemedim...
Birincisi benim de eşim internetten aşna fişne tarzı işlere kalma girişiminde bulundu.
Derdiniz ne de onca bekar dururken evli erkeklerele beraber olursunuz?
İler de evlenince siz eşinize ne derece güveneceksiniz?
Ya yaptığınızı yaşarsanız?
Neyse ki hata olduğunu anlamışsınız ama...
Ya o kadının? Ya benim yaşadıklarım?
Ya alınan ahlar?

İlerde evleneceğiniz kişi duyarsa değip,
Kendi mutluluğnuzu hesap ediyorsunuz da
Biz gibileri neden mutsuz ettiniz?
Allah ıslah etsin...

Bu da farkli bi bakis acisi, yasayan bilir iste.
Biz burdan hatani anlamissin ne guzel diyoruz ama aptal yerine koyduklari insanlardan ah aliyorlar. Bi de bastan beri biliyormus evli oldugunu.

Bu da farkli bi bakis acisi, yasayan bilir iste.
Biz burdan hatani anlamissin ne guzel diyoruz ama aptal yerine koyduklari insanlardan ah aliyorlar. Bi de bastan beri biliyormus evli oldugunu.
Aynen arkadaşım...
Beni geçinde,
Babası ile zaman geçirmek isteyen çocukların zamanları?
Onların hakları?
Gerçi baba düşünmezse el napsın?

Ben tepkilerin olacagını tahmin ederek yazdım. Ama ben de aynı şekilde tepkiliydim. Hayatta hiç birsey belli olmuyor. Cocuklarıyla gorusturulmuyordu zaten. Ben hatamı anladım. O hatasını anladı mı yoluna nasıl devam eder bilmiyorum.

Hadi tanidigin etkilendiğin biri olur cahillik ettim dersiniz bi derece anlarim da hic görmediğiniz biri evliyim diyor görüşmeye devam etmek neden?

Pişman olmaniz sizin adiniza güzel ama ben hayatta herşeyin bir bedeli olduğuna ve hicbir sirrin sakli kalmayacagina inanirim.

En basindan evli oldugunu bildigin, seninle de ne amacla konustunu bildigin adamla bulusup gorusuyosun. Sonrasinda da yine evlenirsem esim/sevgilim duyarsa diyosun. Yine bencillik diz boyu.

bu evli erkeklerde nasıl bir hipnoz yeteneği var mirim.. bütün konu sahipleri "bende böyle derdim ama yaşamadan anlaşılmıyor" diye başlıyorlar cümleye.. ne yani, adam size evliyim dedikten sonra "hoşt! başka yerde ara belanı" demek neden bu kadar zor?

Hataydi diyip bile bile gorusmussun isine gelmeyen durumlar olmus bitirmissin bana buttabir hic samimi değil kusura bakma...kayitsiz sartsiz sana kossaydi hic pişman olmazdin adim gibi eminim...yargılamak bana düşmez bundan sonra hata yapma yeter...

hatanızı anlamışsınız ama bu neyi düzeltir
diğer taraftaki bayanın ve çocuğun hakkı hep üzerinizde olacak
içiniz nasıl rahat edecek bilmiyorum
gerçi siz sadece duyulur endişe ediyosunuz

bu tarz durumlarda sizin konumunuzda olanlar mutluluğu pek yakalayamıyo
yaptıkları hatalar bi şekilde karşılarına çıkıyo
en azından benim gözlemlerim bu yönde

gülüyorduk eğleniyorduk ama başına mı geldi yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…