Ben hatamı anladıktan sonraki kısmı da bir yerlerde burada yazmıştım. Ozetlerken o konuyu yazmamışım. Ne olacak ki konuşsak yorumu benden degil o kişiden geldi, ben evli oldugunu duydugumda gorusmek istemediğimi soylediğimde.Sende hatani anladin da bu yoldan donduysen ben adimi degistiririm.hatani anlasan bunun vebalini dusunurdun gelecekteki kocani degil.nolcak ki diye konusmaya devam ettik diyo bide.sizin gibileri dinlenir dinlenir doverimde iste daha rastlamadim oylelerine cok sukur.
Taklit nedir ben oyle birseyden bahsetmedim size. Ben zaten icinde bulundugum ruh halinden dolayı yazma ihtiyacı duydum. Bahsettiginiz gibi düşünen biri ne buraya yazar ne de cevap verir.sen o çiçek benim bu çiçek benim kon sonra koklanmamış gül gonca taklidi yap olmaz öyle...
savunulacak hiç bir yan yok bu konuda fikirlerim salt...bahsetmene gerek yok..bak açtığın konuya ..senin bile bile aptal durumuna düşürmeye çalıştığın kadınlarla dolu..söylesene işine gelmeyen ne olduda hata yaptığını düşünmeye başladın..Taklit nedir ben oyle birseyden bahsetmedim size. Ben zaten icinde bulundugum ruh halinden dolayı yazma ihtiyacı duydum. Bahsettiginiz gibi düşünen biri ne buraya yazar ne de cevap verir.
Ben savunmadım durumumu. Bulundugum durumdan rahatsızlık duydum. Yanlış yaptığımı dusundum.savunulacak hiç bir yan yok bu konuda fikirlerim salt...bahsetmene gerek yok..bak açtığın konuya ..senin bile bile aptal durumuna düşürmeye çalıştığın kadınlarla dolu..söylesene işine gelmeyen ne olduda hata yaptığını düşünmeye başladın..
konu açmasan yeriymiş o zaman....... bu kadar sakin dönüşler yapman beni acayip şüpheye düşürüyor.Ben savunmadım durumumu. Bulundugum durumdan rahatsızlık duydum. Yanlış yaptığımı dusundum.
Yapmayın... Bazılarınız sen hala neyden bahsediyosun, sordugun soruya bak falan demişsiniz. Ben o soruyu o kadar uzun zaman sadece bu konuyla ilgili herseyi düşündükten sonra yazdım ki.Bazen hiç bi konuya yorum yapasım gelmiyor...
Ne diyelim ki biz şimdi buna?
yazmayacaktın bugün üye olmuşsun olmayaydın..konuşmayaydın içinde kalaydı ..Yapmayın... Bazılarınız sen hala neyden bahsediyosun, sordugun soruya bak falan demişsiniz. Ben o soruyu o kadar uzun zaman sadece bu konuyla ilgili herseyi düşündükten sonra yazdım ki.
Sakin dönüş? Başından beri yanlış yaptıgımı biliyordum onunla sohbet etmek istemedim ilk başta bile ve o ne olacak ki konussak dedi işte. Sonra cesaretimi topladım gorusmek istemediğimi soyledim. Telefonlara ve mesajlara cevap vermedim. Bazen hayata karşı her zaman aynı şekilde durulmuyor sanırım.bi hata yaptım ve bunu da buraya yazdım. Belki yazmam da hataydı ama soylediğim gibi ruh gibi dolaşıyorum. Kendimle olan bi savaş ve nasıl yenik düştüm diye sorguluyorum hala. Bu da ders olabilir nitelikte...konu açmasan yeriymiş o zaman....... bu kadar sakin dönüşler yapman beni acayip şüpheye düşürüyor.
başına silah mı dayadı görüşmek için?A
Sakin dönüş? Başından beri yanlış yaptıgımı biliyordum onunla sohbet etmek istemedim ilk başta bile ve o ne olacak ki konussak dedi işte. Sonra cesaretimi topladım gorusmek istemediğimi soyledim. Telefonlara ve mesajlara cevap vermedim. Bazen hayata karşı her zaman aynı şekilde durulmuyor sanırım.bi hata yaptım ve bunu da buraya yazdım. Belki yazmam da hataydı ama soylediğim gibi ruh gibi dolaşıyorum. Kendimle olan bi savaş ve nasıl yenik düştüm diye sorguluyorum hala. Bu da ders olabilir nitelikte...
Kızlar selam,
Sizden başka paylaşacak kimsem yok.Lütfen bana akıl verin.
Ben internet üzerinden biriyle tanıştım. Evli ve cocukları olduğunu tanıştığımızda benimle paylaştı. Ben konuşmanın devamını getirmek istemedim. Ne var ki diyerek muhabbet ettik. Konuştukça ısındım. Gorusmek istedi, kabul ettim. Gorustuk ve bir sure devam etti. Ama sonra hata yapıyorum ben dedim insan bazen yanlış seylere kapılabiliyor. Ben de hayatta yapmam diye düşündüğüm birşeyin icinde kendimi buldum. Hatamı anladım ve butun iletişim yollarını kapattım. Aradı açmadım sonunda vazgeçti.
Buraya uye olmadan once de bir kişi yazmış buraya benim durumuma benzerdi. Ben de bekarım bundan sonra biriyle tanışır mıyım evlenir miyim bilmiyorum ama o kadar pişman oldum ki. Hayatıma birisi girse evlenelim dese ona bu durumdan bahsetmemem lazım ama ya bir yerlerden duyarsa ya ogrenirse ya düsünmekten kafayı yiyecegim. Hic birsey dusunemiyorum ruh gibi dolaşıyorum. Ne yapacagım ben?
Mesele boşluksa...Hayır. Sadece duygusal boşlugumdan yararlandı.
Senden başka kimse bilmiyorsa neden soyleyipte adamin aklini bulandiracak siniz ki hic gerek yok bilmesine..Kızlar selam,
Ben internet üzerinden biriyle tanıştım. Evli ve cocukları olduğunu tanıştığımızda benimle paylaştı. Ben konuşmanın devamını getirmek istemedim. Ne var ki diyerek muhabbet ettik. Konuştukça ısındım. Gorusmek istedi, kabul ettim. Gorustuk ve bir sure devam etti. Ama sonra hata yapıyorum ben dedim insan bazen yanlış seylere kapılabiliyor. Ben de hayatta yapmam diye düşündüğüm birşeyin icinde kendimi buldum. Hatamı anladım ve butun iletişim yollarını kapattım. Aradı açmadım sonunda vazgeçti.
Buraya uye olmadan once de bir kişi yazmış buraya benim durumuma benzerdi. Ben de bekarım bundan sonra biriyle tanışır mıyım evlenir miyim bilmiyorum ama o kadar pişman oldum ki. Hayatıma birisi girse evlenelim dese ona bu durumdan bahsetmemem lazım ama ya bir yerlerden duyarsa ya ogrenirse ya düsünmekten kafayı yiyecegim. Hic birsey dusunemiyorum ruh gibi dolaşıyorum. Ne yapacagım ben?
Anlamadım ben şimdi sen ibretlik olsun diye mi yazıyorsun kendine çare mi arıyorsun?Kızlar selam,
Şimdi mağdur olarak mı?
Yoksa destek olarak mı? Cevap versem bilemedim...
Birincisi benim de eşim internetten aşna fişne tarzı işlere kalma girişiminde bulundu.
Derdiniz ne de onca bekar dururken evli erkeklerele beraber olursunuz?
İler de evlenince siz eşinize ne derece güveneceksiniz?
Ya yaptığınızı yaşarsanız?
Neyse ki hata olduğunu anlamışsınız ama...
Ya o kadının? Ya benim yaşadıklarım?
Ya alınan ahlar?
İlerde evleneceğiniz kişi duyarsa değip,
Kendi mutluluğnuzu hesap ediyorsunuz da
Biz gibileri neden mutsuz ettiniz?
Allah ıslah etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?