hataydı..

Ben hatamı anladıktan sonraki kısmı da bir yerlerde burada yazmıştım. Ozetlerken o konuyu yazmamışım. Ne olacak ki konuşsak yorumu benden degil o kişiden geldi, ben evli oldugunu duydugumda gorusmek istemediğimi soylediğimde.
Buyuk konuşmak dogru birşey degil. Zenginlik falan denmiş orta halli biriydi ve kesinlikle 5 kurusunu almadım hatta ben kendim odedim.

sen o çiçek benim bu çiçek benim kon sonra koklanmamış gül gonca taklidi yap olmaz öyle...
Taklit nedir ben oyle birseyden bahsetmedim size. Ben zaten icinde bulundugum ruh halinden dolayı yazma ihtiyacı duydum. Bahsettiginiz gibi düşünen biri ne buraya yazar ne de cevap verir.

Taklit nedir ben oyle birseyden bahsetmedim size. Ben zaten icinde bulundugum ruh halinden dolayı yazma ihtiyacı duydum. Bahsettiginiz gibi düşünen biri ne buraya yazar ne de cevap verir.
savunulacak hiç bir yan yok bu konuda fikirlerim salt...bahsetmene gerek yok..bak açtığın konuya ..senin bile bile aptal durumuna düşürmeye çalıştığın kadınlarla dolu..söylesene işine gelmeyen ne olduda hata yaptığını düşünmeye başladın..

Ben savunmadım durumumu. Bulundugum durumdan rahatsızlık duydum. Yanlış yaptığımı dusundum.

Bazen hiç bi konuya yorum yapasım gelmiyor...
Ne diyelim ki biz şimdi buna?
Yapmayın... Bazılarınız sen hala neyden bahsediyosun, sordugun soruya bak falan demişsiniz. Ben o soruyu o kadar uzun zaman sadece bu konuyla ilgili herseyi düşündükten sonra yazdım ki.

Yapmayın... Bazılarınız sen hala neyden bahsediyosun, sordugun soruya bak falan demişsiniz. Ben o soruyu o kadar uzun zaman sadece bu konuyla ilgili herseyi düşündükten sonra yazdım ki.
yazmayacaktın bugün üye olmuşsun olmayaydın..konuşmayaydın içinde kalaydı ..

belliki yaşını başını almışsın evlilik hesapları yaptığına göre....burayada günah çıkarmaya gelmişsin.o iğrenç yaratık saklamamış durumunu herşeye rağmen neden o an kesmedin acaba ilişki denen kokuşmuş durumu...saçmalık söylediklerin ...evli bi kadın olarak utanıyorum bu hemcinslerimden

A
konu açmasan yeriymiş o zaman....... bu kadar sakin dönüşler yapman beni acayip şüpheye düşürüyor.
Sakin dönüş? Başından beri yanlış yaptıgımı biliyordum onunla sohbet etmek istemedim ilk başta bile ve o ne olacak ki konussak dedi işte. Sonra cesaretimi topladım gorusmek istemediğimi soyledim. Telefonlara ve mesajlara cevap vermedim. Bazen hayata karşı her zaman aynı şekilde durulmuyor sanırım.bi hata yaptım ve bunu da buraya yazdım. Belki yazmam da hataydı ama soylediğim gibi ruh gibi dolaşıyorum. Kendimle olan bi savaş ve nasıl yenik düştüm diye sorguluyorum hala. Bu da ders olabilir nitelikte...

başına silah mı dayadı görüşmek için?

Öncelikle olan oldu. Bunu kabul edin. Sonra da arkanıza bakmayın artık, düşünüp durmayın. Geçmişi değiştiremezsiniz, hatanızı anladınız, bunu kendinize hayat dersi olarak görüp hayatınıza devam edin. Aynı yerde takılırsanız bugününüz de gider.

Beşer şaşar. Herkes hata yapıyor, kimi büyük kimi küçük. Siz de hata yapmışsınız. Asacak halimiz yok. Ayrıca ne olduysa iki kişi yaptı, sadece kendi üstünüze almanıza gerek yok.

İleride hayatınıza giren kişiye de anlatmanıza gerek yok. Nereden duyacak, adam gidip sağda solda anlatacak değil.

Artık düşünüp durmayın, ilerleyin. Bitti gitti.

Hayır. Sadece duygusal boşlugumdan yararlandı.
Mesele boşluksa...
Benim en az 3- 5 erkekle fingirdeşmem gerek,

Anca dolar o boşluk
İnsanın fikri neyse zikri o dur !
Ben de boşluktayım ama,
En fazla zararı kendime veriyorum zaman zaman.
Başkasının hayatlarına değil...
Övünmek gibi olmasın,
Çoğu bekara taş çıkartırım.
Gören 31 yaş dmez.
20-23 ancak gösteriyorsun der.
Çok göze batan bir tipim, yabancı kadınlara çok benzetirler.
Sanki bizim peşimize düşen hiç kimse yok...
Yapsam en başta ben yaparım.
Koca desen ha varlığı ha yokluğu...
Eşim yüzünden agresif olabilirim,
Farklı yanlışlar yapabilirim
Ammaaa... Evli erkeklerle derman aramam!
Bekarlar için de geçerli sonuçta ben de evliyim.
Oturduğunuz yerde macera arayın sonra ah vah tuh....

nerden bilecek yada öğrenecek...
hem neden söyleyesinki...
geçmiş gitmiş işte...

Siz ve sizin gibiler şunu aklına soksun artık.
Erkek milleti; eğer gerçekten ev de huzursuzsa önünde sonunda boşar, kadın gibi çekmez.
Ama ne yapıyorlar?
Ev de gül gibi karısı var, adam en başta kendinden sıkılmış
Bİr oyuncak lazım
Siz de hazır lokma.
Bir iki oynar hevesini alınca atar bir köşeye...
Adamın niyeti belli ev de birisi var ve kurulu düzeni bozmaz.
Sizle de oynar, tadar, atar...
Siz kulladığınızla, ev de ki kadıncağızda aldatığı ile kalır.
Sonuç;
Sümüklü mendil gibi atılan kadınlar, kızlar...

Yakalanırsa üstüne sifon çekilen erkekler
Yakalanmazsa alınan ahla ömrü billah iflah olmayan erkekler.

OH OLSUN CÜMLENİZE KADINLI ERKEKLİ İNŞALLAH LAYIKINIZ SİZİ GELİR BULUR VE YÜZÜNÜZ GÜLMEZ...

Senden başka kimse bilmiyorsa neden soyleyipte adamin aklini bulandiracak siniz ki hic gerek yok bilmesine..

Anlamadım ben şimdi sen ibretlik olsun diye mi yazıyorsun kendine çare mi arıyorsun?

Aranızda hiçbir şey geçmese dahi sen evli bir erkekle flört etmişsin.

Bence bunu bilen erkek seninle ilişki kurmaz, kurmaması lazım.

O kadar güzel yazmışsınız ki... Konuya yazacağım tüm cevapları unuttum..Amin amin amin diyorum duanıza...Allah binlerce kez ıslah etsin...Kadınlıktan utanıyorum böyle şeyler varken...Çok zor hayat.Hep bir şeyler için çabalıyoruz...İlerde bu hanımefendi(hanımefendi demeye bin şahit ister..) o masum bebeğinin yüzüne nasıl bakacak hiççç bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…