Ben tepkilerin olacagını tahmin ederek yazdım. Ama ben de aynı şekilde tepkiliydim. Hayatta hiç birsey belli olmuyor. Cocuklarıyla gorusturulmuyordu zaten. Ben hatamı anladım. O hatasını anladı mı yoluna nasıl devam eder bilmiyorum.
Just obur konuda yazistigin hayalet degilmuydi..esimin eski esi konusunda...sen azuyu kiz kendine bi gel heleaa ben ikinciye evlendiğini bilmiyordum
Just obur konuda yazistigin hayalet degilmuydi..esimin eski esi konusunda...sen azuyu kiz kendine bi gel hele
Kızlar selam,
Sizden başka paylaşacak kimsem yok.Lütfen bana akıl verin.
Ben internet üzerinden biriyle tanıştım. Evli ve cocukları olduğunu tanıştığımızda benimle paylaştı. Ben konuşmanın devamını getirmek istemedim. Ne var ki diyerek muhabbet ettik. Konuştukça ısındım. Gorusmek istedi, kabul ettim. Gorustuk ve bir sure devam etti. Ama sonra hata yapıyorum ben dedim insan bazen yanlış seylere kapılabiliyor. Ben de hayatta yapmam diye düşündüğüm birşeyin icinde kendimi buldum. Hatamı anladım ve butun iletişim yollarını kapattım. Aradı açmadım sonunda vazgeçti.
Buraya uye olmadan once de bir kişi yazmış buraya benim durumuma benzerdi. Ben de bekarım bundan sonra biriyle tanışır mıyım evlenir miyim bilmiyorum ama o kadar pişman oldum ki. Hayatıma birisi girse evlenelim dese ona bu durumdan bahsetmemem lazım ama ya bir yerlerden duyarsa ya ogrenirse ya düsünmekten kafayı yiyecegim. Hic birsey dusunemiyorum ruh gibi dolaşıyorum. Ne yapacagım ben?
Başıma geliyordu ama bizim ki kıl payı dönüyor...gülüyorduk eğleniyorduk ama başına mı geldi yoksa
Başıma geliyordu ama bizim ki kıl payı dönüyor...
şimdi her şeyini kontrol ediyorum
Haberi yok ama...
Siteye girmiş abone olmuş ama eylem yok.
Kendiside neden yaptığının bilincinde değil...
Okey oynarken falan bir kızla salakça muhabbetlerini görmüştüm
Kıyameti kopardım...
Belden aşağı yoktu ama elin kadını ile muhabbet ediyor
burç sormalar falan...
O dönem okeye sarmıştı
Bana ne var ki sadece oyun ve normal muhabbet falan dedi.
Ben de '' O zaman ben de abone olacağım dedim''
Oldum ve ne oldu biliyor musun? İlahi adalet gibi...
Koskoca okey sitesinde kendisinin çalışma arkadaşı
Eşli okeyde eşim olmuştu...
Allahtan resim falan yoktu
Ama adam direk telefonunu yazıp beni arar mısın demez mi?
O sıra kendiside yanımdaydı...
Suratının halini görmelisin..
Normalde kızarım bu tip durumlara ama ilahi adalet işte
İçimden çok pis güldüm
Yok canım 2. eşimdi ama faaliyet olmamıştı olsa noktayı koyar donuna kadar alırdım.İlk esi sanirim ...
Hangi hatadan bahsedersiniz ki belki evliyim ama zenginin demiştir foyasi ortaya cikmistir ne biliyoruz hic ilimli olmam boyle bir mevzuda...
amaan yok kız ondan bir şey olmaz oyun icabıymış o ben de baya aldatmalı durum var sandım bizimki de oyun oynar şu travian mı ne ama hiç açıp kurcalamıyorum valla konuşuyorsa da orada kalsın zaten travian oynayan bi kadından korkmam
Oyun 1. falsosuydu
Arkadaşlık sitesine girip abone olmuş ama hemen geri çıkmıştı sistemden gördüm.
Oyun sitesi de
Gitmiş elin yapuklusuna prenses demiş
Papucumun kıçı kırık uşağı
amaan yok kız ondan bir şey olmaz oyun icabıymış o ben de baya aldatmalı durum var sandım bizimki de oyun oynar şu travian mı ne ama hiç açıp kurcalamıyorum valla konuşuyorsa da orada kalsın zaten travian oynayan bi kadından korkmam
enişte bey benim oklavamı tatmamış demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?