hava atmayı seven insanlar

Lotuslu cheesecake

yaprak döker bir yanımız ,bir yanımız bahar bahçe
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
604
775
53
dün bi oturmaya gittik ayyy bi kadın vardı orda süreli marka konuşuyor.yok bebek arabası çok pahalıymış ortalamanın üstünde bi fiyatmış ,duruyor duruyor yok babam bana dedi ki sana ev alayım . sessizlik oldu bi ara guessten çanta alcam alışverişim geldi falan .yani hepimizin durumu onunla aynı seviyede ama bu tavrı beni dün çok boğdu . görüşmemi minimumda tutacağım onunla öyle karar aldım.siz hava atmayı seven insanlara nasıl davranıyorsunuz

Evet öyle benimde var tanıdıklarım (tanımaz olaydım) aslında onlarda maddi imkan daha üstteyim bunu onlar da biliyor ama bu tür muhabbetler beni de çok sinir ediyor. Oyuzden işi gücü pahalı markalar alışverişler güzellik salonları konuşanlardan uzak durmayı tercih ediyorum. Ayda yılda bir bayramdan bayrama denk gelirsek slm verip konuşuyorum okadar.

Sizde öyle yapın hem görüşüp hemde sinir olmaktan iyidir.

Terbiyesiz kadın.kendi değerini, hayatını markalar üzerinden ölçecek kadar özgüvensiz.ne yapacağım, hee deyip geçiyorum.kendim bir yere çağırmam, görüşmem.

Bizim de var öyle bir tanıdık.ayda yılda bir görüşürüz kafam şişti en son görüşdüğümüzde.tek konuştuğu konu madiyyat.öyle insanla muhatap olduğum içim kendimden özür dilerim.

sonradan görme yada görgüsüz insanlarla görüşmeyerek, kendi vizyonumu genişletiyorum. Eger ki farzı mahal denk gelirse de umursamam.

Hepimizin çevresinde var sanırım böyle insanlar. Ne kadar sevsem de ben uzaklaşıyorum onlardan. Özellikle baba evinde görmemiş, kadir kıymet verilmemiş insanlar kocasından görüyorsa ya da genelde zengin biriyle evlenmek istiyorlar, zengin biriyle evliyse daha çekilmez iğreti oluyor.

Benim de arkadaşım var bir de mütevazıymış gibi davranır
Kendime şu markadan bir şey alıcam çok abes durmaz değil mi. Hayır girdiğimiz ortamlarda çok dikkat çekmek istemiyorum ama kocam öyle giyinmemi istiyor. Fakir gibi görünme diyor. Yani ruhum fakir benim ayol. Gibi şakalar falan.
Bu muhabbet ama sürekli tekrar eder bir kere değil. Giydiği her şey markadır ve kocası alıyordur. Kendi hiç istemez sevmez. Ama sürekli üstündekini gösterir kocam almış yine Beymen den alma diyorum bana göre değil. Yani bi tişörte 5bin vermem ben ama . Öyle seviyor adam. Lan gösterme benim bildiğim marka bile değil o anlamamıştım zaten Beymen olduğunu

Benim de ekonomiden yakınıyor gibi 'sunu 12 bine aldım, bunu 7 bine aldim' diye fatura dökümü sunan bir arkadaşım var arasıra gıcık oluyorum ama dediği şeyler benim için bir hava unsuru değil , o yüzden çok da şeyetmiyorum. Sonuçta benim param olsa da dediği seylere heves edip almazdım , boş beleş- alışverişle kendini mutlu etmeye çalışan bir hayat.

Benim sosyal medyada ekli bir arkadaşim var ama gerçekte görüşmeyeli yıllar oldu.

Pahalı mont aldığında bisey uydurup o montun fotosunu ve kaç para olduğunu yazip stori atmışligi var.
Sonra evinin balkonunda devamli foto çekip evi yapan firmanın adını etiketliyordu.
Yine alişveristeyiz storileri filan.

Ama ben sinir olmuyorum. Gülecek bir şey daha çıkıyor. Silmiyorum o yuzden ama gerçekte O nunla takılmazdim

Sonradan görmeler böyleler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…