- 11 Ocak 2022
- 604
- 775
- 53
- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
-
Evet öyle benimde var tanıdıklarım (tanımaz olaydımdün bi oturmaya gittik ayyy bi kadın vardı orda süreli marka konuşuyor.yok bebek arabası çok pahalıymış ortalamanın üstünde bi fiyatmış ,duruyor duruyor yok babam bana dedi ki sana ev alayım . sessizlik oldu bi ara guessten çanta alcam alışverişim geldi falan .yani hepimizin durumu onunla aynı seviyede ama bu tavrı beni dün çok boğdu . görüşmemi minimumda tutacağım onunla öyle karar aldım.siz hava atmayı seven insanlara nasıl davranıyorsunuz
Terbiyesiz kadın.kendi değerini, hayatını markalar üzerinden ölçecek kadar özgüvensiz.ne yapacağım, hee deyip geçiyorum.kendim bir yere çağırmam, görüşmem.dün bi oturmaya gittik ayyy bi kadın vardı orda süreli marka konuşuyor.yok bebek arabası çok pahalıymış ortalamanın üstünde bi fiyatmış ,duruyor duruyor yok babam bana dedi ki sana ev alayım . sessizlik oldu bi ara guessten çanta alcam alışverişim geldi falan .yani hepimizin durumu onunla aynı seviyede ama bu tavrı beni dün çok boğdu . görüşmemi minimumda tutacağım onunla öyle karar aldım.siz hava atmayı seven insanlara nasıl davranıyorsunuz
sonradan görme yada görgüsüz insanlarla görüşmeyerek, kendi vizyonumu genişletiyorum. Eger ki farzı mahal denk gelirse de umursamam.dün bi oturmaya gittik ayyy bi kadın vardı orda süreli marka konuşuyor.yok bebek arabası çok pahalıymış ortalamanın üstünde bi fiyatmış ,duruyor duruyor yok babam bana dedi ki sana ev alayım . sessizlik oldu bi ara guessten çanta alcam alışverişim geldi falan .yani hepimizin durumu onunla aynı seviyede ama bu tavrı beni dün çok boğdu . görüşmemi minimumda tutacağım onunla öyle karar aldım.siz hava atmayı seven insanlara nasıl davranıyorsunuz
Emin ol aynısını annem vefat ettiğinde abimin eşi yaptıGörüşmüyorum. Şimdi isim vermeyeyim, bir tanıdığım kocası ölünce koşa koşa gidip evinin perdelerini değiştirmişti, Mevlüt’te güzel görünsün diye
Aynen öyleSonradan görmeler ile oturup kalkmam. Bunun blrde kocişim versiyonu var.
Sonradan görmeler böyleler...dün bi oturmaya gittik ayyy bi kadın vardı orda süreli marka konuşuyor.yok bebek arabası çok pahalıymış ortalamanın üstünde bi fiyatmış ,duruyor duruyor yok babam bana dedi ki sana ev alayım . sessizlik oldu bi ara guessten çanta alcam alışverişim geldi falan .yani hepimizin durumu onunla aynı seviyede ama bu tavrı beni dün çok boğdu . görüşmemi minimumda tutacağım onunla öyle karar aldım.siz hava atmayı seven insanlara nasıl davranıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?