- Konu Sahibi Minikkuala
-
Merhaba.Merhaba,Angiedare bu konuya da bir göz atar mısın lütfen? Tecrübene dayanarak söyleyebileceğin bir şeyler vardır belki.
Rica ederim
En kısa sürede hayat sizin için normale döner inşallahHanımlar teker teker okudum hepinizin yazdıkları hepinize hem fikrim hocalık bi durum olduğunu düşünmüyorum çünkü hissettiğim beni rahatsız eden hiç bişey yok çok şükür rüyalarım huzurlu ama birden uyanıp kucağımda görmek sanırım hem ani uyandığım hemde süreklı bebegimle olduğum için mutlaka destek almaya net bir şekilde karar verdim bebeğimin aşısı var onu götürdüğümde mutlaka bende önce bir nöroloji uzmaniyla gerekirse psikolog psikiyatriste de uğrayabilirim .
Mesela simdide bebegimi doyurmak için uyandım ama hiç bişey yok normal hersey ama zaman oluyor ki hersey çok farklı oluyor Allah sonumuzu Hayır etsin
En kısa sürede hayat sizin için normale döner inşallah
Güle güle büyütün bebeğinizi
Benzeri şeyleri ilk kızımda ben de yaşadım. gece emzirmeye kalktığımda beşiği boş görüp ... nerde ... nerde diye panikle evi turluyordum. Eşim durdurup kucağında derdi. eşiniz yapacak biriyse gece uyanmalarında doyurma işini siz yapın, uyutmayı o yapsın. 9 ayın yorgunluğu, acemilik, uykusuzluk... mümkün olduğunca üzerinizdeki yükü hafifletin. uyumak için her fırsatı değerlendirin. Geçecek inşallah. Allah yavrunuza sağlıklı uzun ömürler versin.Hanımlar uzun zamandır giremiyordum foruma malum doğum yaptım 55 günlük bebeğim. Var ve sorun aslında sorunda değilde tuhaf şeyler oluyor sanki hemen konuya gireyim 55 gün önce sezeryan dogum yaptım benden 5 gün sonrada ablam doğum yaptı herneyse 20 günlük ken bebeğim anneme kalmaya gittim 1 haftaligina hersey o zaman başladı ablamin evi de anneme yakın baya bi vakit gecirdik beraber onun bebegide 15 günlük tu ilk defa orada oldu bu anlatacağım olay ve sürekli haftada bir en az başıma geliyor gece uyuyorduk ve bebeğime mama yapmaya uyandım bi baktım kucağımda ablamin bebeği halbuki ablamlar kendi evinde neyse ben ablamlar geldi onlarda kaldı saniyorum bebegimi yedirdim ama sabaha kadar yeğenimi pispisladim ve gerçekten uyanıktim uyumuyodum sabah annem uyandi yeğenim nerde dedim gece hiç uyutmadi beni dedi annem sacmalama onlar hiç gelmediki dedi ama eminim sabaha kadar onu salladim yani gerçekten kucağımdaydi umursamadim ertesi gün yine aynı şey oldu ve kendimi kontrol etmeye çalıştım besleme çekip Hayır yeğenim değil bu deyip kendime geldim dua ettim ve uyudum bundan sonra sürekli haftada en az bir kere bu şekilde gece kucagimda yegenimi buluyorum iki gece önce mama yapmaya kalktım yine ve yine kucagimdaydi yeğenim o kadar kaptırmışimki kendimi eşimi uyandirip bunu biraz tut kızımızı doyurayim alicam dedim eşim kendine gel yok o burda değil dedi ama kendime gelmem uzun sürdü durum böyle sizce normal mi neden oluyor lohusaliktan desem kirkimizda çıktı artık korkmaya başlıyorum fikri olan var mı doktora gitmelimiyim
Iste bu yuzden lohusalar 40 gun evden cikmasin ve yanliz kalmasin deniliyor.sadece esiniz yetmez anneniz sizde kalsin.ve bir bilene muhakkak sorun.Hanımlar uzun zamandır giremiyordum foruma malum doğum yaptım 55 günlük bebeğim. Var ve sorun aslında sorunda değilde tuhaf şeyler oluyor sanki hemen konuya gireyim 55 gün önce sezeryan dogum yaptım benden 5 gün sonrada ablam doğum yaptı herneyse 20 günlük ken bebeğim anneme kalmaya gittim 1 haftaligina hersey o zaman başladı ablamin evi de anneme yakın baya bi vakit gecirdik beraber onun bebegide 15 günlük tu ilk defa orada oldu bu anlatacağım olay ve sürekli haftada bir en az başıma geliyor gece uyuyorduk ve bebeğime mama yapmaya uyandım bi baktım kucağımda ablamin bebeği halbuki ablamlar kendi evinde neyse ben ablamlar geldi onlarda kaldı saniyorum bebegimi yedirdim ama sabaha kadar yeğenimi pispisladim ve gerçekten uyanıktim uyumuyodum sabah annem uyandi yeğenim nerde dedim gece hiç uyutmadi beni dedi annem sacmalama onlar hiç gelmediki dedi ama eminim sabaha kadar onu salladim yani gerçekten kucağımdaydi umursamadim ertesi gün yine aynı şey oldu ve kendimi kontrol etmeye çalıştım besleme çekip Hayır yeğenim değil bu deyip kendime geldim dua ettim ve uyudum bundan sonra sürekli haftada en az bir kere bu şekilde gece kucagimda yegenimi buluyorum iki gece önce mama yapmaya kalktım yine ve yine kucagimdaydi yeğenim o kadar kaptırmışimki kendimi eşimi uyandirip bunu biraz tut kızımızı doyurayim alicam dedim eşim kendine gel yok o burda değil dedi ama kendime gelmem uzun sürdü durum böyle sizce normal mi neden oluyor lohusaliktan desem kirkimizda çıktı artık korkmaya başlıyorum fikri olan var mı doktora gitmelimiyim
İki lohusalığımda da bu tür şeyler yaşamıştım. Ama ben kendi bebeğimle ilgili şeyler yaşıyordum. Rüya mı gerçek mi ayırt edemiyordum. Ben dua okuya okuya atlattım o dönemleri.Hanımlar uzun zamandır giremiyordum foruma malum doğum yaptım 55 günlük bebeğim. Var ve sorun aslında sorunda değilde tuhaf şeyler oluyor sanki hemen konuya gireyim 55 gün önce sezeryan dogum yaptım benden 5 gün sonrada ablam doğum yaptı herneyse 20 günlük ken bebeğim anneme kalmaya gittim 1 haftaligina hersey o zaman başladı ablamin evi de anneme yakın baya bi vakit gecirdik beraber onun bebegide 15 günlük tu ilk defa orada oldu bu anlatacağım olay ve sürekli haftada bir en az başıma geliyor gece uyuyorduk ve bebeğime mama yapmaya uyandım bi baktım kucağımda ablamin bebeği halbuki ablamlar kendi evinde neyse ben ablamlar geldi onlarda kaldı saniyorum bebegimi yedirdim ama sabaha kadar yeğenimi pispisladim ve gerçekten uyanıktim uyumuyodum sabah annem uyandi yeğenim nerde dedim gece hiç uyutmadi beni dedi annem sacmalama onlar hiç gelmediki dedi ama eminim sabaha kadar onu salladim yani gerçekten kucağımdaydi umursamadim ertesi gün yine aynı şey oldu ve kendimi kontrol etmeye çalıştım besleme çekip Hayır yeğenim değil bu deyip kendime geldim dua ettim ve uyudum bundan sonra sürekli haftada en az bir kere bu şekilde gece kucagimda yegenimi buluyorum iki gece önce mama yapmaya kalktım yine ve yine kucagimdaydi yeğenim o kadar kaptırmışimki kendimi eşimi uyandirip bunu biraz tut kızımızı doyurayim alicam dedim eşim kendine gel yok o burda değil dedi ama kendime gelmem uzun sürdü durum böyle sizce normal mi neden oluyor lohusaliktan desem kirkimizda çıktı artık korkmaya başlıyorum fikri olan var mı doktora gitmelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?