Hayal mi gerçekmi çözemedim

Eşim vardiyalı çalışıyor her zaman evde olmuyor evde olduğu zaman yardimci oluyor ama işte

Biraz depresif bi yapınız var sanki ? Tetikliyor olabilir mi

Depresif değilim aslında çok neşeli bi insanım gülmeyi güldürmeyi çok severim ama çok yorgunum bide dün mutfağımı su bastı ev berbat bi halde onunda verdiği bi mutsuzluk yorgunluk oldu

Söylemişler zaten, bol bol felak nas surelerini oku, istersen Cevşen taşı , psikoloğa da git , çok geçmiş olsun , inşallah hemen atlatırsın

Depresif değilim aslında çok neşeli bi insanım gülmeyi güldürmeyi çok severim ama çok yorgunum bide dün mutfağımı su bastı ev berbat bi halde onunda verdiği bi mutsuzluk yorgunluk oldu
Ahaa anladim:) ilk cocuk mu bilmiyorum ama inanin gecicek bi de alisicaksiniz ilaca milaca hiiic gerek yok uykusuzluktan böyle oluyor bi de kafa hep dolu o yüzden. Başka şeyler düşünün. Bi de ablanizla 5 gün arayla doğum yapmanız da etkiledi karışıklık çok normal

Evet ilk çocuk :) belkide olabilir bende böyle düşünüyorum kendi kendine geçer mi diye düşündüm bu konuyu açarken benden başka bu tarz şeyler yaşayanlar var mı diye merak ettim ama pek yalnız sayılmam inşaallah hersey çok daha güzel olucak

Ooo daha beterleri var ya odanın ortasında sandık görenler bile var ben bu anlattıklarından başka bi de kızımı rüyamda gördüm bi kac sefer ve her seferinde yüzü yaşlı değişik biseydi bi keresinde bağıra bağıra gürültülü bi sekilde karnima girdi tekrar çok canım acimıştı rüya da olsa ve cok etkilendim sonra dedim ki napiyosun kendine gel baska seyler dusun

Canim anlattiklarindan urktum dogrusu.
Allah tez zamanda sifa versin.
Maddi manevi destek almani oneririm.( yani hem dr hem dua)
Bebeginle tek kalmamaya calis duzelene kadar durum.
Yani Allah korusun bebegin aglar sen hic duymayabilirsin aglamiyor sanabilirsin
Hani olmayan biseyi oluyor gibi goruyosun ya
Olan birseyi de olmuyor gibi hissedebilirsin o yuzden dedim

Bende ilk kızımda kucağımda bebeğimi emziriyorum uyuyakalıyorum uykumda emzirmeye devam ediyorum rüya şeklinde bebeğim düşüyor yataktan yere (bu kısım rüya ) sıçrayıp uyanıyorum bebeğim kucağımda sımsıkı tütmüşüm bebeğim hala emiyor. Kızım çok ağlayan uyumayan bir bebekti kaynanamı istemedim evine gitmişti ben yalnız baktım eşim işe başlamıştı. Gece bu olayı iki üç kez yaşayınca eşim bakmaya başladı ben emzirip uyuyana kadar beni bekliyordu. Çünkü rüya mı hayal mi anlayamıyordum garip bi şekilde. İki üç kez uykusuzluktan bayıldım gece. Dr yorgunluğuma bağlafı bu durumu. Yeterli beslenemiyo olabilirsin dddi. Vitamin kalsiyum galan verdi kan değerlerimde düşmüş kan ilacı verdi bi daha olmadı zaten 40 çıktı düzeldim

Ayy bu lohusalık +18 korku filmlerinden daha beter mis neyseki geçici bir süreç :)

Ayni ben bende kayınvalide mi istemedim gerçi oda pek gelmek istemedi ikiniz içinde hayırlısı bu bakalım dün gece güzel geçti nasıl olucak . Dediğin gibi beslenemiyorum düzenli o yüzden de olabilir

Buda oluyor bana bebeğim ağlıyor emzik verip geri uyuyorum 5 dakika sonra yine agladiginda yedirdim saniyorum sonra biberonu na bakınca yedirmedigimi fark ediyorum
Bunlar hep yorgunluktan kızımı emzirip yatağına yatırırdm bi uyanırdım çocuk yok öle çocuk arardım sonra bakardım yatağında bulduğun her fırsatta dinlen

Lohusalikla ilgisi olabilir annem hep anlatir kucuk kardesimin dogumundan sonra kendini atesler icinde gormus.yatagi tum oda alevler icindeymis

Ayni ben bende kayınvalide mi istemedim gerçi oda pek gelmek istemedi ikiniz içinde hayırlısı bu bakalım dün gece güzel geçti nasıl olucak . Dediğin gibi beslenemiyorum düzenli o yüzden de olabilir
İyi beslen ve mutlaka bebeğin her uyuduğunda Şen'de uyu ev işini boşver geçer Allah'ın izniyle yorgunluktan hep bunlar

Hanımlar uyarı yapmıştım, lütfen dini içeriklerde konular kapatılıyor kurallar gereği.
Lohusa bir kadının aşırı yorgunluk ve uykusuzluk sonucu böyle şeyler yaşaması normal, maalesef biz eskiden beri bazı şeyler bilinçaltımıza yerleştirilerek büyüdük, özellikle lohusalıkla alakalı bir sürü şey söylerdi eskiler, o söylenenler ister istemez aklımıza kazınıyor ve uykusuzluktan yaşadıklarımızı hemen onlara bağlıyoruz, oysa uykusuz bir insanın bilinçaltındaki bazı endişe ve korkuları gün yüzüne çıkar ve bu bilimle açıklanabilir bir durum.

Lohusa değilim ama günlerdir Bodrum'a yakın yerde yaşadığım için deprem nedeniyle uykusuzluk yaşıyorum çünkü kızım depremden çok etkilendi, biz uyursak uyumakta zorluk çekiyor yakınlarında olmamızı istiyor, o yüzden o kendini güvende hissedip derin uykuya dalana kadar oturuyorum, sabahın ilk ışıklarına kadar oturduğum için yorgunum, uykumda hep kızımla uğraşıyorum, uykusuzluk ve yorgunluk zordur.

yeni doğum yapmış kadınlarda olabiliyormuş bu halüsülasyonlar...halk adı ile AL BASMASI derler

Kesinlikle psikolojik destek almalısın baksana bebeğime zarar vermekten korkuyorum demişsin. Ve yalnız kalmamalısın.

Duydugum bisey vardi 40 i cikmayanlari ayni ortama sokmazlarmis 40i karisir derler
Ben gormedim yasamadim ama duydugum buydu ..buyukler daha iyi bilir bir buyugune danissan
Büyüklerin çoğu böyle konularda saçmalıyor olmadık şeyler söyleyip kafasını karıştırırlar kendimden biliyorum bana saçma sapan şeyler önermişlerdi dinlemedim tabiki en kısa zamanda psikoloğa gitmeli.

Doktora gidin bir an önce daha fazla geciktirmeyin. Allah yardımcın olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…