- 28 Mart 2008
- 3.954
- 7.113
- 358
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Konuyu ablana açtın mı acaba?
Bir de ben emzirdikten sonra bebeğimi yatağına koyuyordum. Bir ara hep sanki koymamışım da koynumda tutuyormuşum gibi yorganı kundak yapıp sarmış şekilde uyanıyordum. Eşim de bakıyor yorganda ne sarılı diye o sırada bebeği uyandıracaksın git diye azarlıyormuşum.
Ve bunların hepsi bulantı yaptığı için kan haplarımı bıraktığım için oldubaşlayınca geçti
Haciya hocaya gitmeyin. Dua edin ve silkelenin yeter. Hormonlar alt üst oluyor çok normal kafaya takarsaniz öyle devam eder. Biraz çıkın dolaşın tatile gidin odaklanin
Sebebi uykusuzluk ve stres benim eşimde nobet usulü çalışıyordu dogumdan sonra tam 2 hafta benzeri seyleri yaşadım. Oğlum yataginda 2 saatte bi emzirmem gerekiyor alarm çalıyor ve beni uyandirmaua çalışan herkese kucagimda zaten diyordum hatta bariz ağırlığini hissediyordum hal böyle olunca evde tek kalmamaya çalıştım ilk dönemler ailem geldi eşim işe gidince bazen gec gelmesi gerekiyordu ailemin o arada asla uyumadim uyursam aynisi olursa cocugum ac kalir korkusu vardi. bu durum geçene kadar asla yalniz kalmayin evde çünkü bebeginizi farkinda olmadan ihmal etme olasiliginiz cok yüksek.
Duydugum bisey vardi 40 i cikmayanlari ayni ortama sokmazlarmis 40i karisir derler
Ben gormedim yasamadim ama duydugum buydu ..buyukler daha iyi bilir bir buyugune danissan
Peki daha önceden psikolojik rahatsizlik gecmisiniz var miydi? Ertelemeden bi doktora gidin derim
Gece bebeği doyurmak için sık sık uyanıyorsaniz böyle şeyler olabiliyor. Uyku düzeninin aşırı değişiminde beyin böyle oyunlar oynayabilir. Ablamin bebeği ufakken neredeyse saat başı uyanmaktan o da çocuğu doyurup uyuttuğunu sanmaya başlamıştı Çocuk hâlâ ağlarken. Korktuğunuz için artarak devam ediyordur. Lohusalık ille de 40 günde bitecek diye bir şey yok. 6 ay lohusa depresyonu yaşayan insanlar var. Bence bir psikologdan yardım alın. Ayrıca duanın, okumanın gücüne de inanan biriyim. Hacıya hocaya gidin evet ama para karşılığı bu işleri yapan şarlatanlardan uzak durun.
Evet vardı cocuklugumda ama geçmişti uzun bi tedavi süreci geçirdim
Geçmiş olsun bu hastalıklar insanin zayif zamanini kolluyor maalesef inş. Kisa surede atlatirsiniz.
Biraz depresif bi yapınız var sanki ? Tetikliyor olabilir miTatile gittik daha 2 gun oldu döneli ama hala hersey aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?