- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi zatenkirilmisbirkediyim
-
Evet bagirmadim cagirmadim bebegime bir şey olur diye sanırım içime atmak da daha tehlikeli şuan ateşim gittikçe yükseliyor eşimde koronomu oldun diyor soruyor dalga geçer gibi : d daha bir şey demedim abimden cevab bekliyorumIgrenc nasil bir fntazi bu. Dis gecircekmis kemerle baglicakmis. Igrenc ötesi. Abine yaz bence soyle ya gelsin alsin seni yada ucak biletini alsin sen git. Bu evlilikten hicbisey olmaz bugun yazan yarin yapar. Cok gencsin cocugunu buyut oku calis hayatini yasa.
Oncelikle icine attigin icin boylesin. Abinin yanina gittiginde hirsini alirsin sakin ol. Bebeginede hicbisey olmaz insallah. Sunu dusun ilk aldatilan sen degilsin sonda sen olmayacaksin. Boyle erkeklerden nekadar cabuk kurtulursan okadar iyi.Evet bagirmadim cagirmadim bebegime bir şey olur diye sanırım içime atmak da daha tehlikeli şuan ateşim gittikçe yükseliyor eşimde koronomu oldun diyor soruyor dalga geçer gibi : d daha bir şey demedim abimden cevab bekliyorum
evet Allah bebegimi korusun.. 3 kere düşük yaptm demekki zorlamak gerekmiyormuş Allah bilerek nasip etmiyormuşş...Oncelikle icine attigin icin boylesin. Abinin yanina gittiginde hirsini alirsin sakin ol. Bebeginede hicbisey olmaz insallah. Sunu dusun ilk aldatilan sen degilsin sonda sen olmayacaksin. Boyle erkeklerden nekadar cabuk kurtulursan okadar iyi.
Evde yalnızız şuan konuşmaya korkuyorm açıkçası. abime yazıdm vptenSanal reel fark etmez. Aldatma aldatmadir. Bunu gorebilmeniz güzel. Kararliysaniz guvendiginiz bir aile buyugunuze konuyu açın. Bosanma kararinizi onunla birlikte paylasin. Yalnız konusmayin onunla.
abime attım ssleri utanarak atyorm ozur dilerm dedim bakalm ne dicekİnşallah bebeginle güzel bir ömrün olur. Gelişmeleri yaz. Duruşunu takdir ediyorum ben sakin kalamazdim.
abime attım kesinleşsin konusucamSakinliğinizi koruyun o şekilde yüzleşin bence yoksa eşiniz normal devam edecek gibi görünüyor
Sana yakın mi abinin yaşadığı yerabime attım ssleri utanarak atyorm ozur dilerm dedim bakalm ne dicek
farklı ülkede ama hemen uçak alıp gelir oderece seviyor beniSana yakın mi abinin yaşadığı yer
bilet pardon umak demişim kusjrabkamyinfarklı ülkede ama hemen uçak alıp gelir oderece seviyor beni
kadın eşimi boşanmış olarak biliyor o yuzden yüz vermiş yoksa kesinlikle asla ikinci tarafı suçlamamBen sizin duruşunuzu takdir ettim. Malum bizim coğrafyada böylesi durumlarda ihanete uğrayan eş tarafından kocayı aklayıp kadını b.klamak revaçtadır genelde.Aileniz arkanizdaysa ki öyle görünüyor hiç tutmayın bu erkek müsveddesini hayatınızda. Sizi ikna etmek için çok ugrasacaktir eminim inandırmasına izin vermeyin
Buna sevindim. Arkanda birinin olması güzelfarklı ülkede ama hemen uçak alıp gelir oderece seviyor beni
durum ne abiniz ne soyledi gelismeleri bildirinbilet pardon umak demişim kusjrabkamyin
Cevap gelmedi mi
söyledim okdr sinirlendiki senin kararınl bekliyorum dedi kimse seni orada zorla tutamaz benim önümdede ne eşim ne annem duramaz sen bir kelime söyle gelip alayım seni oradan dedi ama sakin ol bebegi düşün dedidurum ne abiniz ne soyledi gelismeleri bildirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?