- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.176
- 158
- 31
- Konu Sahibi zatenkirilmisbirkediyim
-
Terbi7esiz adam yaSinirlendim agzima geleni dedim diyor ki senin erkek kankalarına bsy atmadigin ne malum : d bunun olacagini biliyordum.. Bir şey attin demiyorum ben sadece şaka yapmştm karşılıklı birçey olmadı diyor gidip dışarda aldatmadim diyor vs vs geveledi durdu
Abinize bunu da söyleyin benceşimdi bu bana iftira da atar
Ay son cumlene cok guldumNe kadar aklı başında, harika bir kadınsınız. Bebeğiniz için bile mutlu oldum sizin gibi bir annenin evladı olacak. Arkanıza bile bakmayın, gelsin alsın abiniz. Hatta direkt siz abinizin yanına gidemez misiniz? Duvarlara diş geçirsin artık sadakatsiz herif.
Başka ülkedeyim..en iyi savunma saldiridir
Kocan ne is yapiyor? Bir gun evde yokken topla tasini taragini yallah
Bilet filan hallolursa birazda paran varsa havalimanina gitmek icin sorun yokBaşka ülkedeyim..
Çıkartırız dökümanları kim kanka kim flört ediyor çıkar ortaya deseydinBen de diyorum neden erkek kankalarıma bir şey demiyor megersem üste çıkmak için kullanmak için.. Türkçe bilmiyorum ne konustugunuzu nereden bilebilirimki diyor şaka gibi..
bide etmedi diye tebrik etmemi bekliyor şifremi degismedim diyor herşeyi sen goruyorsun zaten diyor.. Msjlarda Sonra oyunu sonlandirmamız gerekecek yazmışsın öle bsy yazmadım diyor bende direk gosterdim hatta sesli okudum rahatsiz oldu bagira bagira okudum yazdiklarindan neden rahatsiz oluyorsunki dedim sen yazdn bunları sonuçta. Öylesine aniden nedne yazdm bilmiom diyor sonrsda devaamini getirmedim diyor bende kız kısaa kesti ondan getirmedin dedim ayric ayaptigini şakaları bir erkek arkadaşına at bakalım oda yapyor mu kızlara niye atayım diyor onlar kim bilir neler yapıyor falan diyip gene kendini üste çıkardı cnskkdsÇıkartırız dökümanları kim kanka kim flört ediyor çıkar ortaya deseydin
Resmen ne var bunda demeye getirmiş
Kız kısa kesmese devam bile edecekti burdan anladık
Eşimin ailesi benle yaşyorO evde yokken çağırcan bi 2.elci
Satcan tüm eşyaları
1 tane sandalye bırakcan sadece
O sandalyede oturup ona buna sarkar artık
Sadakatsiz herif
Aynı evde misiniz?Eşimin ailesi benle yaşyor
20 haftada bebegimi goriyim herçey iyi olunca İnşallah Azerbaycana bilet alıp gidicem boşanma falan sonra halledsrim stres çekemem şuan bile 38 derece ateşim yakseldi bebegim için korkuyorm birde ilgileniyorum ş gibi yapiyor onun yuzunden bebegime bsy olmasınBilet filan hallolursa birazda paran varsa havalimanina gitmek icin sorun yok
evet kaynanam işde şuan yazk kadın çok iyi biri hergün bana sabah 6da yemek yapib getiriyor aç kalmayim diye istedigim tüm yemekleri hazirliyor babası desem kendim babam gibi seviyorum kendi babam yok baba yerine koydum ama gel gör ki oğlu...Aynı evde misiniz?
Korktugunuza gore şiddet gorecegınızı dusunuyorsunux.daha once oldu mu kıEvde yalnızız şuan konuşmaya korkuyorm açıkçası. abime yazıdm vpten
yok hiç görmedim ama Bagiririm cGiririm sandm ama sakinligimi korudum bagirmak hamilelikte biraz tehlikeli yaKorktugunuza gore şiddet gorecegınızı dusunuyorsunux.daha once oldu mu kı
Neden bu kadar korkuyorsunuz esınızden ?
Demek kı huyunu suyunu bıraz olsun bılıyorsunuz
Baska bır mesajda " bana bişi olurda annemın telını arkadasıma verdım. Öldürür falan" yazmıssınızyok hiç görmedim ama Bagiririm cGiririm sandm ama sakinligimi korudum bagirmak hamilelikte biraz tehlikeli ya
Ya bir insanın içindeki karakterini bilemezsinki ben her ihtimali düşünüyorum bugun bana kimbilir erkek arkdsna ne attn diyen yarin ğldürdüm erkeklere biseyler atyor der yani her şey olabilir kimse babamın çocugu degilkiBaska bır mesajda " bana bişi olurda annemın telını arkadasıma verdım. Öldürür falan" yazmıssınız
Ama .neden oyle dusundunuz kı ?
Bu arada sinirle söyluyorsanız ayrılma meselesını bence sinirle olmasın
Ciddi olsun. Çünkü hayatınız boyunca bu tarz seylerı goreceksınız o kapı acıldı artık kapanmaz.
Öyle tabıı kıYa bir insanın içindeki karakterini bilemezsinki ben her ihtimali düşünüyorum bugun bana kimbilir erkek arkdsna ne attn diyen yarin ğldürdüm erkeklere biseyler atyor der yani her şey olabilir kimse babamın çocugu degilki
Bakın dedimki Ben onlara öle şeyler atmam diyor nereden bileyim :d Dedim senin yaptiginin aynısını yapimmi dedim bir erkege yok dedi cbskdkskks Bu bir şaka ama neden yapmayayım kiÖyle tabıı kı
Ama bıraz olsun kocanızı tanıyorsunuzdur.
Ben esımle o tarz bır durum yasasam
Benı ölüdrecek dusuncesıne kapılmam acıkcası. Cunku bıraz olsun tanıuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?