Hayalinde aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın dedimki Ben onlara öle şeyler atmam diyor nereden bileyim :d Dedim senin yaptiginin aynısını yapimmi dedim bir erkege yok dedi cbskdkskks Bu bir şaka ama neden yapmayayım ki
Hem ölüm dıyorsunuz hem de " aynısını yapayım mı " dedım dıyorsunuz . Demeuın öyle seyler o zaman. Cunku dırekt çamur atacak size bu sefer

Hakkınızda hayırlısı olsun

Cıks. Gereksiz sakin tavırlar, abartılı mesajlar abiyle tuhaf konuşmalar falan çelişkili laflar. Ben olayın da sizin de gerçekliğinize inanmıyorum. Sorry kurgu oturmuyor

Sürekli konudasin hayatin hiç olmamasını istedogin bir yönde değişirken hem de. Var bir değişiklik bu konuda dur bakalım. Hele ki şu mesajın..

Sürekli konudasin hayatin hiç olmamasını istedogin bir yönde değişirken hem de. Var bir değişiklik bu konuda dur bakalım. Hele ki şu mesajın..
neyapayım ki Eşim uzanıyor evde kimse yok en azından sakleşmek için kim ne yazmış diye bakıyorum anlamadım ki konuya girmememmi gerekiyor inanmıyorsanız abimle msjları ss atim

ağlim mi ben anlamadım cevap vermeyene kızıyprsunuz verene neden sürekli konudasın falan diyorsunuz siz ne zaman memnun olacaksınlz
Hayir hep konudasin biraz dinlenmek kafanı toparlamak ihtiyacı da mı duyamdin hep onlinesin ne ara tartıştıniz ne ara kararlar verildi?
ayrıca abin sana azdı mi sevismiyorsunuz diye demiş bu ne kadar normal? Son zamanlarda konulardaki sivri çıkışların vardı özellikle aldatma konularında birkaç gün sonra kendin konu açıyorsun. 1.5 ay daha o evde duracağını yazıyorsun. Değişik geldi.

Benzer bir durumu bir tanıdığım yaşamıştı , kocasının ailesi ile yaşıyordu . Adam işyerinde bir kadınla tanışıyor , kanka oluyor , sonrasında da yemekler , hediyeler , kadının sorunlarını halletmeler , perdesini tülünü asmalar derken zavallı (!) adamcağız şeytana uyup bir anda kendini yatakta buluyor . Aman Allah’ım kirlettin beni deyip kadını o an bırakıyor . Evden ayrılırken bizim tanıdığın çok yakın bir kız arkadaşına denk geliyor . Kız anında anlıyor ve bizim tanıdığa haber veriyor .
Akşam eve gidince oturup konuşalım diyor kadın eşine , o peşimi bırakmıyor vs deyince diğer kadın da odaya giriyor . Sen bana bekarım dedin derken herkes yaptığı tüm pisliği orataya döküyor .
Adamın ailesi kovuyor kendi çocuklarını , gelinlerine sahip çıkıyor. Adam kapılarda yattı barışmak için günlerce ama sonunda boşandılar . Hala eski gelinlerini kollar gözetir o aile . Bayramda seyranda sürekli destek olurlar , bu ilişkiden bir kız çocuğu dünyaya geldi ve nafaka haricinde de sürekli maddi anlamda destek çıkarlar . Adamın maaşının çoğunu kızına harcıyor . Belki bir gün affedilirim diye de hala kadının etrafında dört dönüyor.
Ailesi duyunca sizi desteklerse eğer abiniz gelinceye kadar sizi onlar korusun . Ayrıca ateşiniz varmış , duş alıp yatın biraz dinlenmeye çalışın . Anne olarak size tavsiyem buradaki yorumları okumak bile insanı yorar . Telefonu bırakın bir kenara . Çünkü bazı yorumlar sizi üzebilir . Dinlendirici bir müzik açın , uzanın yatağa . Yaşadıklarınız hiç güzel olmayan şeyler . Kafanızı toplayın , karar aşamasında iç sesinizi duymak size faydalı olur .

Of off. Abime +18 olan msjlsrı attıktan sonra üzerine açık açık konuşmazsam derdimi nasıl anlatacagim söylermisin güzel kardeşim? Aldatilip affederm vs diyenlere hep yorum yapıyordum çünkü yanlış buluyordum gülme komşuna gelir başına oldu aldatildigim için özür dilerim sizden okey?

neyapayım ki Eşim uzanıyor evde kimse yok en azından sakleşmek için kim ne yazmış diye bakıyorum anlamadım ki konuya girmememmi gerekiyor inanmıyorsanız abimle msjları ss atim
Hamilesin çok istediğin ugrastigin bir gebelik var üstelik. Aldatiliyorsun abinle mesajını yazıp altına random gülüş atiyorsun. Esin uzaniyor devamke

Ben gülmedim hanımefendi sen kendin güldün. Neyine güleyim ?

3 bardak ihlamur içtim deminden ateşim düşsün diye ateşli dinlenmek uyumak bebege zarar verir sırf bebegim için Güçlü oldum ama abim beni öyle destekleyince göz yaşıml tutamadım agladim iyice ateşim yükseldi tabi size burada nedne kendimi ıspatlıyorum anlamış değilim

vallahi teşekkür ederim bakın güldür güldür şhov açımışım saat 8 den beri İzliyorum gülmek için arada buraya girip bakıyorum.. Bana güç olsunlar diye hani gaza geleyim diye bu bile suç oldu.. Birazdan uyuycam ateşimin düşmesini bekliodum teşekkür ederim

Ben gülmedim hanımefendi sen kendin güldün. Neyine güleyim ?
Ben ironik cevaplara gülüyorum anladınız mı hani ciddiye almıyorum randoma tınca gülmüş olmuyorum hani sinirle gülmek diye bir şey var duydunuz mu hiç? napim sürekli bunu mu atayım bana göre çok cirnge ve acınası ben acınılacak birisi degilim oldu mu?

Cıks. Gereksiz sakin tavırlar, abartılı mesajlar abiyle tuhaf konuşmalar falan çelişkili laflar. Ben olayın da sizin de gerçekliğinize inanmıyorum. Sorry kurgu oturmuyor
Ben de tam konuya inanmayan bir tek ben miyim diye yazacaktım. Herkes mesajlarını filan da beğenmiş, şaşırdım epey. Bu üyenin yazdıklarını okuduğumda bir şeyler yanlış gibi geliyor bana hep, rahatsız oluyorum niyeyse, gut feeling derler ya.

hayır affet diyor ya Hani ben yapsam affeder mi hiç sanmıyorum
Ben de sandım kı " ben yapsam affeder mısın dedim? Yok dedı " yazınca oyle oldu sandım.

Sakin ve söz dınleyen bırısınız bellı
Yoksa 40 tane dayınız olsa evlenmeyı kabul etmezdınız. Abınız arkanızda oluyorken dayılara laf mı duserdi orası da garip.

Siz de zaten asırı sakinsiniz suan affedersınız. Bebege bısı olacak dıyorsunuz hormonlar tavan zaten daha agresıf olmanız gerekıyorken asırı sakinsiniz . Olacagı varsa olut zaten olacak olan. Böyle bırınden bebek olsa ne olmasa ne. Abiniz de zaten 2 laf eder sonra " kulagını büktüm yapmaz bır daha " der
Konu kapanır boylelikle
Hakkınızda hayırlısı olsun dıyorum

İnşallah Teşekkür ederim sakin kalmaya çalışıyorum ama karnım agriyor stresten
Geçen Rusya da dayak eşinden dayak yiyen bir hanıma gayet güzel akıl vermiştiniz sanki. Siz anlatınca Rusya’yı da bayağı bir AB ülkesi gibi görmüştüm demek dizinde tam bileğiniz yokmuş.

Allah yardımcınız olsun öyle herife lanet olsun karışı yavrusu için hastanelerde yatar onun aklı nerelerde

Teşekkür ederim bir şey sorucam ss nasık atılıyor bana öğretmirisiniz bazıları inanmıyor buda sinirimi bozuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…