Hayallerim, köy evi ve kayınvalide

Peki kadının, siz o evi saray yavrusuna çevirdikten sonra orda huzurunuzu bırakmayıp siz yokkende o eve girip çıkma ihtimali var mı? Öyle bir tipse eğer o evi satardım ve o köyde veya daha güzel bir yerde başka ev alırdım. Ama zannetmiyorum çıt çıkarsanız karın şöyle yaptı böyle yaptı ev başımıza yıkılıyor diye ne eşinizde ne sizde huzur bırakmaz
Ben öyle şeylere takılmam. Eve mahremiyet anlamında öyle fazlaca anlam yükleyeme huyum yoktur. Satma durumumuz olamaz. Ata yadigarı muhabbeti var onlarda

o kadın size orda huzur vermez, siz uğraşabilir misiniz asıl soru bu bence göze alabilir misiniz onun konuşup durmasını, cevap vermemeyi yok saymayı başarabilir misiniz? buna enerjiniz var mı?
Genel olarak bizim ilişkimiz şöyle. Bir iki laf ettikten sonra baktım ben sustukça çıtayı yükseltiyor. İki okkalı lafımı söylerim. İki ağlar, baktı oğlundan detsek görmüyor ya kinlenip susar yada pamuk gibi olur. Kayınpeder öldükten sonra biraz daha cebbar davranıyor tabii. Yinede genel hatlarıyla durum bu. Ama komşu olduğunuzda ikişkimiz nereye evrilir onu bilemiyorum

o kadın size orda huzur vermez, siz uğraşabilir misiniz asıl soru bu bence göze alabilir misiniz onun konuşup durmasını, cevap vermemeyi yok saymayı başarabilir misiniz? buna enerjiniz var mı?
Bilemiyorum ki. Ters tarafım vardır benim de

Genel olarak bizim ilişkimiz şöyle. Bir iki laf ettikten sonra baktım ben sustukça çıtayı yükseltiyor. İki okkalı lafımı söylerim. İki ağlar, baktı oğlundan detsek görmüyor ya kinlenip susar yada pamuk gibi olur. Kayınpeder öldükten sonra biraz daha cebbar davranıyor tabii. Yinede genel hatlarıyla durum bu. Ama komşu olduğunuzda ikişkimiz nereye evrilir onu bilemiyorum
olur bence :) evi yaptırın oturun, deli deliyi görünce değneğini saklar derler sizinki de o hesap. ben asla yapacağımdan geri durmazdım öyle söyleyeyim.

Bu kadın manyak mı konu sahibesi senden ne istiyormuş ki?:KK57:Sağlık durumu nedir, yakın zamanda ölme durumu olabilir m, mesela?:KK200:
İstediği gibi gelin değilim işte ondan😀 Öğretmen gelin hayali varmış ama öğretmen gelini yaz tatillerinde bağda bahçede ırgatlık yapacakmış. Öğretmeniz ama ırgatlık yapmadık. İşin aslı bu 😂

Ölme durumuna gelince anası 90 küsür yaşında öldü. Bir sürü ablası var, abisi var. Hepsi topyekün yaşıyor. Aralarında zaiyat yok. Hasta değil. Gerisini siz düşünün. 😀

İstediği gibi gelin değilim işte ondan😀 Öğretmen gelin hayali varmış ama öğretmen gelini yaz tatillerinde bağda bahçede ırgatlık yapacakmış. Öğretmeniz ama ırgatlık yapmadık. İşin aslı bu 😂

Ölme durumuna gelince anası 90 küsür yaşında öldü. Bir sürü ablası var, abisi var. Hepsi topyekün yaşıyor. Aralarında zaiyat yok. Hasta değil. Gerisini siz düşünün. 😀

O çaçaron size rahat vermez o evi sallayın bence. Aynı köyde evler ne kadar uygun fiyata başka ev var mıdır? Hatta komşu köy çok daha iyi olur

3-5 yıllık evlilik olsa belki de 20 yıllık evlisiniz, kayınvalidenizin de eşinizin de huyunu artık çok iyi biliyorsunuzdur
eğer yüzünüze karşı bir şey derse tepkisini de verebilirsiniz, o da sizin huyunuzu biliyordur
uzun süreli hayalinizse yaptırın, yazları gidin.. baktınız istediğiniz gibi olmuyor duruma göre hareket edersiniz

Kesin karadenizlidir masallahi var halamda kastamonuya evli kp kp i yasiyor hahahahha

Konu sahibi deli deliyi görünce sopasını saklarmis. Ben asla bu firsati kv ye yedirmezdim. Ama su da bir gercek altta olmasi dahi enerji emmeye yeter.

Mal sizin zaten bekleyin bakalim ilerde noluyor duruma gore yaparsınız herseyi.

Herkese iyi geceler. 20 yıldır evliyim. Kayınvalide beni hiç sevmez. Ara ara aramız düzelir gibi olsa da asıl durum bu.
Ben üç beş yıldır tam doğa insanı oldum çıktım. Eşimin köyüne aşığım. Çok ama çok seviyorum. Deniz manzaralı yemyeşil bir köy. Bu arada köyde ki iki katlı köy evi eşime miras olarak kaldı. Alt katta kayınvalide oturuyor. Üst kat harabe ve tekrar sıfırdan dekorasyonunu yaptırıp yazları orada kalmayı planlıyoruz.
Eşim geçtiğimiz dört gün boyunca kardeşi ile birlikte köydeydi. Normalde ketumdur annesinden bana laf taşımaz ama o kadar şişmiş ki annesiyle kavga ettiğini bana telefonda söyledi. Neden, ne oldu ki falan derken aslında konunun benle ilgili olduğunu anladım. Bu akşam geldi. Biraz daha detaylı sorunca çözülüverdi. Meğer kadın dört gün boyunca benden girmiş, rahmetli annemden çıkmış🤦🏻‍♀️ Ve diğer çocukları da evde. Eşimin ortanca kardeşiyle arası bozuk. Ben bozuyormuşum aralarını. Üst katta deniz tarafına küçük bir balkon açtırmayı planlıyoruz. Ben oraya keyif yapmaya gidiyormuşum. Kadın beni günlerce ağzına sakız etmiş. En son eşim delirip, yükselince susmuş. Görümcemde annesini bana karşı dizginlemeye çalışmış ama nafile. Kayınpeder öldükten sonra iyice çığrından çıktı kadın.
Benim yüzüme bu kadarını yapamaz ama fırsatını bulunca laf sokmaktan geri kaçmaz.
Şimdi size sorum şu. Bu kadın bana o üst katta huzur verir mi? Çok uzun süredir o evin hayalini kuruyordum. Çok sevdiğim bu mekanda ona rağmen huzur bulabilir miyim?
ben insanların söylediklerine kulaklarımı tıkama konusunda ustayım ve yaşına başına kim olduğuna bakmadan cevabımı veririm. yerinizde olsam ben giderdim köye o benim gittiğim yerde huzur bulamaz öyle söyleyeyim :)

Hem size hem eşinize yazık. Kimi insanın sinirleri çelik gibi sağlamdır, hem haddini bildirir hem de hiç canını sıkmaz. Hadi siz öylesiniz diyelim ezdirmem kendimi veririm cevabını desiniz. Ama yazık adama annesi sonuçta, atsa atamaz satsa satamaz. Ayrıca kardeşiyle de arası bozukmuş.
Eşinizin kardeşleri varmış, ev nasıl sadece ona kaldı orayı anlayamadım.

Ayyy benim annemle babaannem aynı binada oturuyorlar babaannemin üstünde bir komşu var onun üstünde annem. Babaannem o aradaki komşuyu doldurmaya çalışıyordu çok ses yapıyorlar sen rahatsız olmuyormusun diyordu kadına sürekli. Bir de annemlerin oturduğu bina eski bina yeni binalar gibi kagit gibi değil hic ses gitmiyordu alt katlara. Biz veya kardeşlerim çocuklarımızla gitsek hemen kadını işliyordu rahatsız oldun dimi çok ses geliyor dimi kadın yok teyze ses olsa benden de size gelirdi benim çocuklar o kadar koşup zıplıyor dedikce bize gelip bak kadın rahatsız oluyor şikayet ediyor derdi.
Başka bisey bulamazsa biz niye sık sık annemize gidiyormuşuz babamın maaşını bitiriyormusuz halbuki annem hasta yorulmasin diye bizler giderken hepimiz evimizden bi çeşit yapıp birleşip menü çıkarıyoruz . Bi alışverişe gitsek gelip geçerken sürekli poşetlerde gözü ne aldınız babanızın parasiylami aldınız söylenip durur. Çok zor yani annem evinde bir bardak çay içse başlardı hemen ben burda ölüyorum o orda keyif yapıyor olmelik bir durumu da yok yatalak falan bisey değil normal yaşlılık ağrıları yani. Yani çok zor günler sizi bekliyor dayanabilecekmisiniz

O kadar kardeş varken neden eşinize miras kaldı o ev?
Çok merak edilmiş. Tek miras kalacak yer burası değil. Köyde başka başka araziler var. Şehir merkezinde diğer kardeşlere ait daireler var. Bu 60 yıllık yığma tuğla bir köy evi de bizim

Back
X