Hayat sizi yorduğunda ne yapıyorsunuz, eskisi gibi olmak için?

Çok haklısınız gerçekten hayatta daha önemli olan şeyler var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok haklısınız gerçekten hayatta daha önemli olan şeyler var.

Sağlıklı olduğunuz sürece hiçbir olumsuzluğun 2-3 günden fazla kafada yer etmemesi gerektiğine inanıyorum:) Belki çok klişe gelecek kulağa ama böyle. Ben de her şeyi kafama takan, bi olayla, lafla, can sıkılmasıyla hayat enerjimi kaybeden biriydim. Sonra çok ciddi olmasa da bazı sağlık sorunları yaşadıktan sonra dedim ki ben nelere takılmışım. Hatta komik bir örnek olacak belki ama bazen reglden dolayı karnım o kadar çok ağrıyor ki, o ağrı geçtiği an hayat doluyorum resmen. İnsanın bedeni sağlıklı hissettikçe geri kalan her şeyin bir yolu yordamı varmış diyorum, bunu bir kez daha hatırlıyorum. Düşünsenize sevgilinizle, arkadaşlarınızla her şey yolunda, paranız var istediğinizi alabilirsiniz vs ama sağlıklı hissetmedikten sonra bütün bunlara sahip olsak ne farkeder olmasak ne farkeder? O yüzden kendinizi çabuk bırakmayın. Hayatta yaşayacak çok güzel şeyler var ve yaşayabilecek güce sahip oldukça yaşamalı:) Bir de unutmayın, fazla tasalanmak, içerde sıkıntı biriktirmek, olumsuz düşünmek sağlığı da alır. Bugün artık batı tıbbı da kabul etmeye başladı aslında bütün hastalıkların kökeninde psikolojik bir nedenler var.

Alışıyorsun bir zaman sonra. Aslında alışmak bile değil.
Doğruyu söyleyeyim. Ne alışabiliyorsun ne de kabullenebiliyorsun.
Zamanla kabarıyor bu duyguların. Dayanamıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…