ben genelde temizlik yapıyorum bana çok iyi geliyor:)Hani bazen dersiniz ya yolun sonuna geldim, bundan daha fazla nasıl yanabilir içim ?
İşte bende böyle bir yolun sonundayım sanki
Ümitler, hayaller, inandığın her şey bitmiş halde....
İçim de çok acıyor ama elimden gelen tek bir şey bile yok
Çok yorgunum ...
Peki siz böyle bir durumda olsanız ne yapardınız? Nasıl eskisi gibi mutlu bir insan olursunuz?
Var mı bunun bir yöntemi ?
Ya da gerçekten her şey yoluna girer mi...
valla canım aynen hayat beni de çok yordu yormaya da devam ediyor.nefes alamıyorum sanki çok bunalıyorum:85::85::85:.
hayatta en önemli şey sağlık.ben biraz da sağlık sorunlarından da çekiyorum da yine de şükretmek lazım tabi ki.
canım sıkkınsa ağlarım müzik dinlerim uyumaya çalışırım.ama geçmez ki hiçbir türlü.
offf dertlendim yine:85::85:.
ben genelde temizlik yapıyorum bana çok iyi geliyor:)
nekadar kolay toparlanman , demek ki hiç gerçekten için yanmadı..olduğu kadar olmadığı kader diyorum bende, akabinde bi kuaför bi makyaj bi alışveriş tamam işte bu kadar ölümden başka herşeye çare var
nekadar kolay toparlanman , demek ki hiç gerçekten için yanmadı..
Dibe vurmak derken benim anladığım ya delirmek ya da kaybedecek hiçbir şeyin kalmaması. Ailemiz, sevgilimiz, eşimiz dostumuz, paramız pulumuz olmasa da hala akıl sağlığımız yerindeyse hayata asılmak mümkündür. Herşeye yeniden başlanabilir. Lütfen, ölüm kederi dışında bir şeyin sizi alaşağı etmesine izin vermeyin. Ben ailemi kaybettim. Anamı babamı gömdüm. Kimsesiz kaldım hayatta. Ben ki güçlü bir insan saymam kendimi, ben ayağa kalkıp, yaşamaya başladıysam tekrar, bence herkes yapabilir.
Bunu yapabilmek için hem olana razı olmak hem de olacak güzel şeylere inanmak gerekiyor.
dua et bence o zaman ölümden başka herşeye çare var benceBana oda iyi gelmiyor artık yap yap sıkıldım rutin işlerimden artık ev işi. :)
dua et bence o zaman ölümden başka herşeye çare var bence
Dibe vurmak derken benim anladığım ya delirmek ya da kaybedecek hiçbir şeyin kalmaması. Ailemiz, sevgilimiz, eşimiz dostumuz, paramız pulumuz olmasa da hala akıl sağlığımız yerindeyse hayata asılmak mümkündür. Herşeye yeniden başlanabilir. Lütfen, ölüm kederi dışında bir şeyin sizi alaşağı etmesine izin vermeyin. Ben ailemi kaybettim. Anamı babamı gömdüm. Kimsesiz kaldım hayatta. Ben ki güçlü bir insan saymam kendimi, ben ayağa kalkıp, yaşamaya başladıysam tekrar, bence herkes yapabilir.
Bunu yapabilmek için hem olana razı olmak hem de olacak güzel şeylere inanmak gerekiyor.
Bir ara ben de böyle bir döneme girmiştim her şey üst üste gelmişti.
Yıkılan hayaller,gerçekleşmeyen umutlar,üzüntüler vs. İnsanların elinde değil üzülmemek.Düşününce ama kendimi toparladım.
Nasıl toparlandın diye sorarsan sadece.Hayrın ve şerrin ne geliyorsa Rabbimden geldiğine inandım ve tevekkül ettim.
Çok istediin üstüne hayal kurduun bir şey olmuyorsa senin gözünde hayırlıdır ama belki hayırsızdır bilemeyiz ki.
Üzüldüğün dertlerine düşüncelerini senin kadar senden çok seni yaradan Rabbimiz biliyor.
Sadece tevekkül et hayrı bulmaya çalış dua et canım.
Başına gelen sıkıntında hayıflanma ki hepimiz için geçerli bu, bu dünyadaki sınavımız kolay olsun.
Bu konuda da çok sevdiğim bir söz vardır benim.
''Ne kadar çok olsa da derdin.Vardır bir bildiği derdi verenin''
O yüzden seni sendne iyi bilen Rabbim elbet seni de senin dertlerini de senden iyi biliyor.
Sadece dua et içinin rahatladığını göreceksin emin ol.Karamsarlığa kapılma,kötü düşünmelere kaptırma kendini.
Bunlar anca insanın ruh halini bozuyor.Umarım bu dönemi de kolaylıkla atlatırsın.
Teşekkür ederim güzel cümlelerin için
Bana güç verdin..
Ne kadar iyi yaptın o sözü yazmakla
Ne yapıyorum ben dedim biran, isyana giriyor belki de kendimi salmışlığım
Rabbim hepimizi sıkıntılarından kurtarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?