- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
Tamam anladık iyi ki eşiniz var eşinizle mutlusunuz iyi ki karşınıza çıkmış vs.
Konu ne ? Anneniz babanız naptıda size bu kadar feveran ediyorsunuz ?
Ne olursa olsun anneniz tabiri caiz olmasa da kötü bir kadın olsa da eşinizi ilgilendirmez bu.bu sorun sizin ve kardeşinizin sorunu olabilir en fazla.esinizi ilgilendirdiginj dusunmuyorum.Yazdıklarımı okumuşsunuzdur bu durumda damı anneme iyi oluyum eşimin iyiliklerine karşı eşimin yanında olmayayIm o istemiyor devam ettikçe inanın annelik babalık yapmadılar sadece karnını duyurular okadar
Saygı sorunu olan sensin,Ben yeni üye oldum
NE kadar saygısızsınız sen hanımefendi yazarsın ben hanfendi ne var bunda sen dahası çok görgülüsün pişman oldum üye olduğuma saygısız
Olgunlaşır yerine olgunlaştım okursanız yazı anlaşılıyor .şurada yazanı açıklayın bari?
hanfendi değil hem,diyecekseniz hanımefendi,deyin bari,
Ya şuraya bişey yazarsın yazdığına da pişman olursun miSlm arkadaşlar benim sorunlarım ailemle başladı buarada bende anneyim ve çocuğumu çok seviyorum ve dünyalar iyisi eşim var şükürler olsun konuya gelirsek 2kardeşiz bizim bebekliğimizden buyana annem ve babamın ahlaksızca davranışları yüzünden açmak istemiyorum bizim hayatlarımız mahfoldu kardeşim 17 yaşından sonra şizofreni hastası oldu bense hem depresyon hastası oldum ve biçok şey geldi başıma ama eşimi tanıdım sevdik birbirimizi ben onunla evlendiğinde 20li yaşlarda olmama rağmen küçük çocuk gibiydim çok yıprattım onu olgunlaşır ama 30 yaşındayım yıllarım gitti hayatındaki şuan en önemli şeyler çocuğum ve eşim allahım onlardan önce alsın canımI beni onların bırakmasın babam öldü 3sene önce annem var kardeşimle ama annem yine aynı ahlaksızlık devam ediyor ve ben istemiyorum artık onu çok yalvardık elimde öyle anne namaz kılmak dua et diye ama gizlidir yapıyo hatasını kabul etmiyo ve yalan söylüyor ve eşim anneden olsa boyutunu eydiriyorsa cenazesine giderim diyo ve bende eşinden yanayım
Slm arkadaşlar benim sorunlarım ailemle başladı buarada bende anneyim ve çocuğumu çok seviyorum ve dünyalar iyisi eşim var şükürler olsun konuya gelirsek 2kardeşiz bizim bebekliğimizden buyana annem ve babamın ahlaksızca davranışları yüzünden açmak istemiyorum bizim hayatlarımız mahfoldu kardeşim 17 yaşından sonra şizofreni hastası oldu bense hem depresyon hastası oldum ve biçok şey geldi başıma ama eşimi tanıdım sevdik birbirimizi ben onunla evlendiğinde 20li yaşlarda olmama rağmen küçük çocuk gibiydim çok yıprattım onu olgunlaşır ama 30 yaşındayım yıllarım gitti hayatındaki şuan en önemli şeyler çocuğum ve eşim allahım onlardan önce alsın canımI beni onların bırakmasın babam öldü 3sene önce annem var kardeşimle ama annem yine aynı ahlaksızlık devam ediyor ve ben istemiyorum artık onu çok yalvardık elimde öyle anne namaz kılmak dua et diye ama gizlidir yapıyo hatasını kabul etmiyo ve yalan söylüyor ve eşim anneden olsa boyutunu eydiriyorsa cenazesine giderim diyo ve bende eşinden yanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?