Yazdıklarımı okumuşsunuzdur bu durumda damı anneme iyi oluyum eşimin iyiliklerine karşı eşimin yanında olmayayIm o istemiyor devam ettikçe inanın annelik babalık yapmadılar sadece karnını duyurular okadarSizi musriklige teşvik etmediği sürece itaat etmek zorundasınız,zorundayız. İhtiyacı olduğunda gidin yardım edin fazla gorusmeyin ama yüz çevirmeyin : (( Allah yardımcınız olsun,Allah ıslah etsin annenizi.
Açıkça yazdım hanfendi sadece derdimi hafifletmek istedim okadarNe biçim yazı,anlaşılmıyor hiçbir şey,
Dogrudur,eşinizin yanında olun tabii ki ama yüz de çevirmeyin dedim siz bilirsiniz hayat sizin,karar sizin.Yazdıklarımı okumuşsunuzdur bu durumda damı anneme iyi oluyum eşimin iyiliklerine karşı eşimin yanında olmayayIm o istemiyor devam ettikçe inanın annelik babalık yapmadılar sadece karnını duyurular okadar
şurada yazanı açıklayın bari?eşimi tanıdım sevdik birbirimizi ben onunla evlendiğinde 20li yaşlarda olmama rağmen küçük çocuk gibiydim çok yıprattım onu olgunlaşır ama 30 yaşındayım yıllarım gitti hayatındaki şuan en önemli şeyler çocuğum ve eşim allahım onlardan önce alsın canımI
Şöyle bukadar berbat çocukluğuma rağmen eşimi tanıdım sevdim mutluyum psikoloJim bozuktu ozaman onuda üzdüm şuan eşimle mutluyum olgunlaşır psikolojim düzeldi ama yİlkadım gitti önceden mutlu olabilirim eşimi üzmezdim dedim ailemden geçmişte hatalar olsa affedilir ama hala devam edemez yanlışarkı var ben kabullenemiyorum dedim ve artık annemde olsa görüşmek istemiyorum bana zarar veriyor dedim arkadaşımşurada yazanı açıklayın bari?
Yok arkadaşım estağfurullah destek için sordum zaten Sağol cevap verdiğin için ama içim yanıyor paylaşmak istedim insan geçmişte hatalar yapar ama pişman olur dimi ama pişman olmuyorsa bana zarar veriyorsa yaptıkları duyulması ben eşimin ailesinin yüzüne nasıl bakarım benim imtihanı m bu demekki allahım hepimizin sonunu hayırlı etsinDogrudur,eşinizin yanında olun tabii ki ama yüz de çevirmeyin dedim siz bilirsiniz hayat sizin,karar sizin.
Amin kardeşim Allah yardımcın olsun,dediğim gibi ıslah etsin tez vakitte.Yok arkadaşım estağfurullah destek için sordum zaten Sağol cevap verdiğin için ama içim yanıyor paylaşmak istedim insan geçmişte hatalar yapar ama pişman olur dimi ama pişman olmuyorsa bana zarar veriyorsa yaptıkları duyulması ben eşimin ailesinin yüzüne nasıl bakarım benim imtihanı m bu demekki allahım hepimizin sonunu hayırlı etsin
Evet öyle ilişkileri oluyo zorlamıyorum onu degişmeyeceğine inandırdım kendimi üzmüyorum buyüzden kendimi geçmişi döndüremiyoruz geriye bazen aklıma geliyor inanın çocuğum okula başladı zil çalıyor okulda sıraya giriyorlar ağlamak geliyor içimden farklı bir duygu İçimdeki fırtınalar ama ben evladıma allahım ın izniyle layık bir anne olacağım ve kendimden önce onun mutluluğu başarısı için çabalıcamAnnenizin erkek arkadaslari ve birliktelikleri nedeniyle mi gorusmek istemiyorsunuz?
Eger istemiyorsaniz sebebi ne olursa olsun gorusmeyin, mecbur degilsiniz buna. Ama onun yasam tarzina ve secimlerine saygi duymak zorundasiniz, siz 30 yasindaysaniz o da en az 50 yasindadir, bu yastan sonra ona hicbir seyi dayatamazsiniz.
Tamam anladık iyi ki eşiniz var eşinizle mutlusunuz
Benim bütün yazdıklarımı okuyamadınızmı sadece birkaç cümleyi çığlıkları çekip tepki veriyorsunuz anlamadım yazdıklarım sizi rahatsız ettiyse yazmayınTamam anladık iyi ki eşiniz var eşinizle mutlusunuz iyi ki karşınıza çıkmış vs.
Konu ne ? Anneniz babanız naptıda size bu kadar feveran ediyorsunuz ?
Siz yazdıklarınızı önce bir okuyun olur muBenim bütün yazdıklarımı okuyamadınızmı sadece birkaç cümleyi çığlıkları çekip tepki veriyorsunuz anlamadım yazdıklarım sizi rahatsız ettiyse yazmayın
Ben yeni üye oldumSiz yazdıklarınızı önce bir okuyun olur mu
NE kadar saygısızsınız sen hanımefendi yazarsın ben hanfendi ne var bunda sen dahası çok görgülüsün pişman oldum üye olduğuma saygısızşurada yazanı açıklayın bari?
hanfendi değil hem,diyecekseniz hanımefendi,deyin bari,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?