Merhaba arkadaşlar ben üniversite mezunu biriyim. Kpss çalıştım 2 yıl olmadı 3.yıl kpss çalışırken bir de özelde iş arayayım dedim. Kafada böyle bir plan var fakat zamanını ayarlamak ve aksiyon alıp uygulamaya geçemedim. Sonra 3.yılda girdim olmayınca özelde tekrar düşündüm fakat bu seferde iş ararken hep ailemden destek istedim şöyle kendi başıma kalkıp bir kaç yer dışında bir yere başvurmadım bir öz güven eksikliği var bu konuda. Neyse sonra tanıdık sayesinde işim oldu. Ama bu sefer de iş yerinde ki iş arkadaşın durmadan beni eleştirdi küçümsedi dayanamadım çıktım. Kendimce dedim ki demek ki iş hayatında benim sansım yok aradan zaman geçti bir evlilik için ciddi biri ile görüştüm 6 ay konuşma nişan derken evlendik bu sorunlardan kaçtım. Baktım eşim çok iyi biri eleştirmeyen bana hiç karışmayan çalışan bayan olsun diye baskı yapmayan oh dedim rahatım. Sonra yakınımıza farklı şehirden ailesi geldi bir taşındı. İş bulamadan tut da her şeyimi eleştirmeye başladı ben zaten eleştirel insanlardan kaçıyordum daha fazla eleştirel geldi.... Kendimce dedim ki iş bulayım başvuru yaptım ama yine bir öz güvensizlik böyle yıllarca devam etti. Sorum şu bekarken yaşadığım hiç bir sorunumu çözmeyip kaçınca evlendikten sonra daha fazlası beni buldu? Hep bir fikir var hayata geçirme zaman yönetiminde bir sorun var bende böyle ev işi yapıcam plansız her şeyim böyle saçma sapan. Acaba ailem küçükken bana sorumluluk vermedi ve hep beni yönetti şunu yap planı da yaptı hemen yap gibi. Ben bundan dolayı mı böyleyim yoksa kendim de mi sorun var anlayamadım? Bir türlü aksiyona uygulama geçmekte zorluk çekiyorum her seferinde.?