- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.316
- 178
köprüden önceki son çıkışta basmış tekmeyiÇok acı ama dahası da var. Ailesinden herkesten gizli ameliyat oldu, başında ben durdum. Okuldakilere bacağından ameliyat oldu dedik. Sülalesinde çocuk sahibi olan sadece iki kuzeni var. Ameliyattan önce çocuğunun olma ihtimali sıfır dedi doktor, sonra da hiç kontrole gitmedi. Ben çocuğum olmama ihtimalini bile bile sahip çıktım ona.
Annemin dediği gibi anasının babasının umursamadığını biz bey oğlu yaptık, bastı tekmeyi Allahın belası
Peki arkadaşlar içim yanıyo, bu acı nasıl geçer, neler yapayım
Çok dayandım, çok dayandım, Allah şahit neler yaşattılar bize.
Maddi manevi emek verdim ona.
Çocuğunun olmama ihtimaline rağmen hiç bırakmayı düşünmedim.
Annem babam, senin arkanda biz varız, o çocuk yalnız diye diye onu pohpohladılar.
Bana bir çiçeği nasib olmadı.
Kınayı, düğünü tüm masrafları ailem karşıladı.
Düğün sonrası dayımlar kuzenlerim, düğün oldu deme düşünme kurtul bu aileden dediler, ben yine sahip çıktım.
Her şeye rağmen bir mesajla bitirdi.
Dilimde bin türlü beddua var ama tek diyeceğim adımı ana ana ölsün. Yuva sahibi olamasın çünkü benim ilk hayalimi yıktı.
Annem de aynı fikirde. Pişman olsa kapımıza dayansa belki bi şeyler değişir ama evde ağlamayla olmaz diyor.
Şu bi gerçek ki ailesi tüm sülalesi aylardır baskı yaptılar. Sanırsınız çok ahlaklı, çok insan, çok zengin bi sülaleden süper bi oğlan çalıyomuşuz gibi kendi evladına yapmadığını bırakmadılar.
O eve gitmiyodu. Çok dayandı. Evimiz yolumuz ayrı olcak dedi durdu. Tayin vakti için benim aileme yakın ilçeleri araştırdı, oralara geldi baktı. Ki baktığı yerlere taşınırsak ailesinden 15 saatlik mesafede olacaktık. İyiydi ya. Annem babama diş döktü hep, bi evlenelim bu sıkıntılar geçicek, benden hiç şikayet etmiyceksiniz, iyi ki diyceksiniz dedi.
Hep kafamda şu vardı, tamam onüç yaşından beri aileden ayrı tek başına okumuş, çalışmış, kendine bakmış ama anne yani, sütü bozuk, kanı belli diyodum içimden ama kendimi kandırıp yoluma devam ettim
sonuç ,gelirse affetcen mi ?Çok dayandım, çok dayandım, Allah şahit neler yaşattılar bize.
Maddi manevi emek verdim ona.
Çocuğunun olmama ihtimaline rağmen hiç bırakmayı düşünmedim.
Annem babam, senin arkanda biz varız, o çocuk yalnız diye diye onu pohpohladılar.
Bana bir çiçeği nasib olmadı.
Kınayı, düğünü tüm masrafları ailem karşıladı.
Düğün sonrası dayımlar kuzenlerim, düğün oldu deme düşünme kurtul bu aileden dediler, ben yine sahip çıktım.
Her şeye rağmen bir mesajla bitirdi.
Dilimde bin türlü beddua var ama tek diyeceğim adımı ana ana ölsün. Yuva sahibi olamasın çünkü benim ilk hayalimi yıktı.
Çok doğru söylüyorsun. Annem babam kardeşim hatta akrabalarım yakın arkadaşım hep ben istedim bu pisliğe ben kefil oldum diye dayandılar. Şimdi de benim acı çeke çeke silmem gerek.
Bittiğini söylediğimde babam bağıra bağıra şükürler etti, sarıldı bana, çok şükür kurtuldun, biz vebale gireriz diye sustum, şükür onlar vebale girdi diye hep sevindi yüzü güldü bittiği için
Çok acı ama dahası da var. Ailesinden herkesten gizli ameliyat oldu, başında ben durdum. Okuldakilere bacağından ameliyat oldu dedik. Sülalesinde çocuk sahibi olan sadece iki kuzeni var. Ameliyattan önce çocuğunun olma ihtimali sıfır dedi doktor, sonra da hiç kontrole gitmedi. Ben çocuğum olmama ihtimalini bile bile sahip çıktım ona.
Annemin dediği gibi anasının babasının umursamadığını biz bey oğlu yaptık, bastı tekmeyi Allahın belası
sonuç ,gelirse affetcen mi ?
size göre oluru var yani ilginç.affetmesi için artık kendi ailesinin de onayını almalı bence.
ufak şeyler yaşanmamış.
karşı taraf için artık ailesini de düşünüp, korumalı. tıpkı ailesinin ona yaptığı gibi.
siz bir garibi sevindirmişsiniz de Allah sizi korumuş bence. nikah kıymak istemişsiniz ertelenmiş kıyamamışsınız, aynı eve girmeden adam duruşunu belli etmiş. gidip te geri dönmemişsiniz baba evine.
aşk, sevgi tamam da sizin bir gururunuz, her şeyden önemlisi aileniz var. hadi gururu geçtim bu adamda karakterde bir sıkıntı var. iyi, hoş olabilir ama dik değil. koca adam. her şey olmuş, bitmiş, düğün bile olmuş buna rağmen utanmadan "annam istamıyooo" diyen bir şımarıktan koca filan olmaz.
yolunuza bakın, bir sene sonra hatrlamazsınız bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?