- 3 Şubat 2018
- 6.637
- 25.388
- 548
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu durumda en doğrusu boşanıp evi sattırıp hakkınızı alarak onu def etmek. Bundan sonraki hayatınızda ayağınıza taş değmesin. Çocuğu sizden alamaz, iş de kuramayacağından maaşlı devam eder çocuğunuzun nafakasını da paşa paşa öder. Şanslısınız ki hızlı hata yapmışMerhaba az çok konumu bilenler vardır cimri eşe sahip olmam .en son aileler aracılığıyla barışmıştık cocuk için. 2 aydır düzelme vardı eşimde kızımın ihtiyaçlarını almaya başladı
Bana sevgilier gününde 600 meblalik bir hediye aldı ben ona 200 tl lik almıştım nasıl oldu ise o an onu oldu şaşırdım. Beğen birsey dedi ısrarla mağazada. Kendide birseyler aldi sonra morali bozuldu tabi. Hesap yüksek gelince suratı asıldı resmen .sonra karnım acıktı birseyler yiyelim mi dedim o da tutar şimdi 200 ucyuz dedi.ben de ben öderim dedim ödedim. Robot süpürge almıyordu eşim biliyorsunuz kendim aldım.cok üst bir model alamadım o hep karşı idi almama zaten .aldım bu sefer de iade et dedi harita bile çizmiyor dedi ben de param buna yetti dedim üzerine katsa idin daha iyisini alırdım dedim .onun maaşı benim iki katım kiralarda ona geliyor .Her neyse eşim bu yaz mesleğini bırakacak iş kuracak. Ortak aldığımız evi satacak. Ama akşam daha ufak tartışma oldu boşanalim çık git dedi hayatimdan. Ben de dedim sen bunu diyorsan o evi saptırmak sattirmam is de kurma dedim öyle yarı yolda bırakacaksın dedim .cocukla ne olacak halimiz dedim .e çocuğu bana ver dedi .Ben çocuğa bakamam demiyorum ki hakkım olanı almak istiyorum kızımla iyi bir hayat sürmek için. O da vermemek için uğraşıyor. Yani rengini belli etti .yaza kadar iyi geçinse ev satılmış olacaktı çoktan. Bosanalim dese öylece kalacaktım ortada .Yani sorun şu ki herzaman kıçımın üstüne oturdum kolay kolay ayrılık lafını dile getirmedim ama hep dedi
Dün anladım ki asla beni kaybetme korkusu olmayan bir adammış
Tapudan yapılıyor. Muhtemelen eşi olduğunuza dair bir kanıtla gitmek gerekiyordur. Zor bir şey olmadığını biliyorum. Komşum yapmıştı boşanmadan önce. Aile konutu şerhi deniyorOrtak alınan evi sizden habersiz satmamasi için şerh koydurun . Nasıl yapılıyor bilemiyorum ama araştırın .
ne diyim ki allah size sabır versin o adama da akıl fikir versinTemizlikçi aldirmiyor alırsam da ücretini ben ödüyorum.
zaten binilebilecek scooter lar o paralarda hatta daha pahalı.senelerce de kullanılıyorlar severek.çocuğuna alırken mutlu olması lazım ama her kuruşu hesaplıyor bu adam.kendine harcar mı peki ya da ailesine?Evet çocuğa skoter aldi binmiyor şu an küçük olduğu için her lafı açıldığında annen aldırdı bunu inat için diyor laf sokuyor .Yani 400 tl mi neydi o da
Tşk ederim bende öğrenmiş oldum :) Konu sahibi mesajınızı dikkate alsın . Pazartesi ilk iş bu işi halletsin .Tapudan yapılıyor. Muhtemelen eşi olduğunuza dair bir kanıtla gitmek gerekiyordur. Zor bir şey olmadığını biliyorum. Komşum yapmıştı boşanmadan önce. Aile konutu şerhi deniyor
Çocuğumun bütün ihtiyaçlarını ben karşılıyorum bakıcı parası kıyafet oyuncak .kendiliğinden almaz ancak ben dediğimde alır onu da binbir nazla .alırsa da en ucuzundan dandik markazaten binilebilecek scooter lar o paralarda hatta daha pahalı.senelerce de kullanılıyorlar severek.çocuğuna alırken mutlu olması lazım ama her kuruşu hesaplıyor bu adam.kendine harcar mı peki ya da ailesine?
anladımm ben sizi.aynılarını annem yaşadı.çalışan kadındı ama harcamasına izin vermezmiş babam.bana da hiç bir şey almadı ömrü boyunca.annem boşadı kurtuldu .valla en iyisini yaptı.hala da değişmedi adam 70 i geçti.Çocuğumun bütün ihtiyaçlarını ben karşılıyorum bakıcı parası kıyafet oyuncak .kendiliğinden almaz ancak ben dediğimde alır onu da binbir nazla .alırsa da en ucuzundan dandik marka
bu yoruma ne yazsam bilemedim.kadının ihtiyacı robot süpürgeymiş almasın mı?iskenderin porsiyonu zaten 58 ile 70 arasında.2 kişi yese yanına tatlı kahve falan tutar en az 200.özel bir gününde yemiş.çalışan kadının hakkı yok mu senede üç dört felekten çalmaya hatta daha fazlasına?Ikiyuz ucyuz liraya ne yiyip iciyorsunuz?
Bana adami bezdirmissiniz gibi geldi. Alinan hediyenin fiyati onemli mi sanki. Rahat batiyor size resmen. Ve evet ortak mallari satip size şut ve gol yapacak ayik olun. Ben disari ciktigimizda genelde doner yemek isterim maksimum 20 tl yada yemek yiyelim diye israr ederse iskender 40-50 tl. Adam anlamis mevzuyu siz iyi yerlere gideyim diyorsunuz. Robot supurgem yok isterim ama oncelikli ihtiyaclarimi aliyorum ben. Biraz musrif misiniz acaba.
Bdv sayesinde bazen bazi insanlara üzülmüyorum. Bu magduriyeti yasamak istiyorlar demek ki.Size burda 100 kez avukat tutun yazıldı hala dikkate almıyorsunuz
Dımdızlak kalacaksınız ortada haberiniz yok
Zaten adam berbat bari haklarınızı alın. Adam evi barkı satar 5 kuruş alamazsınız size 100tllik yemek yedirmeyen adam gider paraları karılarla yer eliniz bağrınızda kalırsınız
Daha dün anlıyor olmanız da çok ilginç zira hep dedi diyorsunuz. Nasıl kaldırabiliyorsunuz bunca lafı? Belli ki başından beri böyle. Gerçekten anlamıyorum. Adam istemiyor sevmiyor sizi apaçık belli ama boşanalım demese bile sizin için problem yok o çirkin sözlerinde bile tamamsınız. Valla çok tuhaf.Merhaba az çok konumu bilenler vardır cimri eşe sahip olmam .en son aileler aracılığıyla barışmıştık cocuk için. 2 aydır düzelme vardı eşimde kızımın ihtiyaçlarını almaya başladı
Bana sevgilier gününde 600 meblalik bir hediye aldı ben ona 200 tl lik almıştım nasıl oldu ise o an onu oldu şaşırdım. Beğen birsey dedi ısrarla mağazada. Kendide birseyler aldi sonra morali bozuldu tabi. Hesap yüksek gelince suratı asıldı resmen .sonra karnım acıktı birseyler yiyelim mi dedim o da tutar şimdi 200 ucyuz dedi.ben de ben öderim dedim ödedim. Robot süpürge almıyordu eşim biliyorsunuz kendim aldım.cok üst bir model alamadım o hep karşı idi almama zaten .aldım bu sefer de iade et dedi harita bile çizmiyor dedi ben de param buna yetti dedim üzerine katsa idin daha iyisini alırdım dedim .onun maaşı benim iki katım kiralarda ona geliyor .Her neyse eşim bu yaz mesleğini bırakacak iş kuracak. Ortak aldığımız evi satacak. Ama akşam daha ufak tartışma oldu boşanalim çık git dedi hayatimdan. Ben de dedim sen bunu diyorsan o evi saptırmak sattirmam is de kurma dedim öyle yarı yolda bırakacaksın dedim .cocukla ne olacak halimiz dedim .e çocuğu bana ver dedi .Ben çocuğa bakamam demiyorum ki hakkım olanı almak istiyorum kızımla iyi bir hayat sürmek için. O da vermemek için uğraşıyor. Yani rengini belli etti .yaza kadar iyi geçinse ev satılmış olacaktı çoktan. Bosanalim dese öylece kalacaktım ortada .Yani sorun şu ki herzaman kıçımın üstüne oturdum kolay kolay ayrılık lafını dile getirmedim ama hep dedi
Merhaba az çok konumu bilenler vardır cimri eşe sahip olmam .en son aileler aracılığıyla barışmıştık cocuk için. 2 aydır düzelme vardı eşimde kızımın ihtiyaçlarını almaya başladı
Bilemediysen yazma o zaman.bu yoruma ne yazsam bilemedim.kadının ihtiyacı robot süpürgeymiş almasın mı?iskenderin porsiyonu zaten 58 ile 70 arasında.2 kişi yese yanına tatlı kahve falan tutar en az 200.özel bir gününde yemiş.çalışan kadının hakkı yok mu senede üç dört felekten çalmaya hatta daha fazlasına?
tee allahımmm.kadının robot süpürgesi dert oldu size.neyseee başka da yorumum yokkkBilemediysen yazma o zaman.
Ciddi ciddi boşanma protokolünü başlatın, evlilik oyuncak değildir...Merhaba az çok konumu bilenler vardır cimri eşe sahip olmam .en son aileler aracılığıyla barışmıştık cocuk için. 2 aydır düzelme vardı eşimde kızımın ihtiyaçlarını almaya başladı
Avukatla görüştüm ben süreci biliyorumDikkat ettim size boşanma avukatıyla ilgili tavsiye verenlere hiç cevap vermiyorsunuz ki ne yapmak istediğiniz anlamadım. Evliliğinizin devam etmeyeceği ortada burda cevaptan kacinsanizda sonuç belli. İnşallah önleminizi alirsiniz