- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Söylüyorum anlamiyorlar.sadece bu degil mesela 3 kilo vermem lazim aa cok zayifsin zaten falan demeler hemen kadin dedigin boyle olucak diye yağlarını gosterenler daha bir sürü şeySizi neden ilgilendiriyor diye sorarsanız sanırım bir daha cesaret edemezler..
Hay sen cok yasa.Benim büyük bir dert degil.ama canımı sıkıyor. Insanlar hayatima cok burnunu sokuyor.ozellikle harcamalarima.ben çalışan bir insanim sonucta kimsenin parasini yemiyorum.birsey alsam kaca aldin o kadar para verilir mi.gecen bin liraya bir canta aldim herkes sordu fiyatini soyleyince şok gecirdiler.aa cakma canta almis deyince ben orjinal dedim oyle kaldilar.cok sinir oluyorum artik herkesin yorum yapmasına. Kime ne ki.herkes hayatima cok müdahale ediyor.is arkadaslarim ozellikle.bide sen bu kadar harcarsan kimse senle evlenmez falan yorumlari.sanki cok umrumda erkeklerin dusuncesi .bu insanlarla nasil mesafeyi koyabilirim acaba?
Söylüyorum anlamiyorlar.sadece bu degil mesela 3 kilo vermem lazim aa cok zayifsin zaten falan demeler hemen kadin dedigin boyle olucak diye yağlarını gosterenler daha bir sürü şey
Ayni is ortamindaysaniz o zaman hayatindanda cikaramiyorsun.mesela kuaforum bile ki severim kendisini karisiyor.ben seviyorum kaliteyi .sen harcama dimi bize ne yani. Milletin isinede karisma.Hay sen cok yasa.
Konulmuyor bebegim o mesafe.istedigini soyle yok, susmazlar."bak biz nasil tutumluyuz, nasil super kadinlariz" alt metni var bu sozlerde.
Esimin arkadaslarindan birinin boyle bir esi var bir oldu iki oldu en sonunda "sen hayirdir ya?" Diye hafiften carladim. Sonuc? Sonuc yok hala devam, en sonunda rica ettim beni ayni ortama sokmayin diye.
Sanane kardes param var aliyorum, sanane ben tutumsuzum, sanane yani.
Ben veririm çünkü kaliteli birseyi yillarca kullaniyorsun.10 parca seyim olucagina 3 parça olsun iyisi olsun isterim.O karisanlar böyle ayy bu para verilir mi eneyimisin gibi laflarla konusuyorlar.Kendi paraniz istediginiz gibi harcarsiniz,benim hayatim deyin gecin....
Ama acikcasi bin liraya canta acidim dogrusu paraya, ben kullanamazdim ama bisey olmasin diyeHos o kadar parada bi cantaya vermezdim ya Ayyy bende karismis oldum simdi yaaa
aaa bin liraya çantamı aldın ?Benim büyük bir dert degil.ama canımı sıkıyor. Insanlar hayatima cok burnunu sokuyor.ozellikle harcamalarima.ben çalışan bir insanim sonucta kimsenin parasini yemiyorum.birsey alsam kaca aldin o kadar para verilir mi.gecen bin liraya bir canta aldim herkes sordu fiyatini soyleyince şok gecirdiler.aa cakma canta almis deyince ben orjinal dedim oyle kaldilar.cok sinir oluyorum artik herkesin yorum yapmasına. Kime ne ki.herkes hayatima cok müdahale ediyor.is arkadaslarim ozellikle.bide sen bu kadar harcarsan kimse senle evlenmez falan yorumlari.sanki cok umrumda erkeklerin dusuncesi .bu insanlarla nasil mesafeyi koyabilirim acaba?
cantama cakma derse bende ojinal derim.ayrica fiyatini kendileri sordu.size göre verilmez o para bana göre verilir .hatta daha fazlasida verilebilir.sizde söylemeyin 1000 lira verdiğinizi bir çantaya.. kim olsa çantaya bin lira verilmez der, o an akla gelen parayı kimin verdiği değil verilen miktardır..
Malesef ayni ortamda mesafe olmuyor yada ben beceremedim.ben başta yumusak davrandim herkes yüz buldu.laf ola beri gele konuşuyordır, muhabbet olsun diye konuşuyorlardır, kıskananda olabilir, bence bu kadar kafaya takılcak bişey değil, dende dalgaya vur geç
haz etmediğin insanlarsa merhaba merhaba... o kadar
Kusura bakmayinda kaliteyi sevmekle bi cantaya bin tl vermek arasinda bence baya bi fark var...benim aldigim cantalarda kaliteli, yillarca kullaniyorum hemde gözüm gibi bakmak zorunda kalmadan ama bin liralik degiller... Marka merakiniz var ve gösterisi seviyorsunuz anladigim kadariyla, olabilir bunu kabul edin, sorduklarinda fiyati söylemenizden belli... Bana görede fuzülü bi harcama, sacma geliyor...Ben veririm çünkü kaliteli birseyi yillarca kullaniyorsun.10 parca seyim olucagina 3 parça olsun iyisi olsun isterim.O karisanlar böyle ayy bu para verilir mi eneyimisin gibi laflarla konusuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?