hayatimiza karisan insanlar neden var

zerrinsakli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
2.012
993
163
Benim büyük bir dert degil.ama canımı sıkıyor. Insanlar hayatima cok burnunu sokuyor.ozellikle harcamalarima.ben çalışan bir insanim sonucta kimsenin parasini yemiyorum.birsey alsam kaca aldin o kadar para verilir mi.gecen bin liraya bir canta aldim herkes sordu fiyatini soyleyince şok gecirdiler.aa cakma canta almis deyince ben orjinal dedim oyle kaldilar.cok sinir oluyorum artik herkesin yorum yapmasına. Kime ne ki.herkes hayatima cok müdahale ediyor.is arkadaslarim ozellikle.bide sen bu kadar harcarsan kimse senle evlenmez falan yorumlari.sanki cok umrumda erkeklerin dusuncesi .bu insanlarla nasil mesafeyi koyabilirim acaba?
Konuma yorum yazmayin kapatmak istiyorum ama nasil yapildigini bilmiyorum. Yorumlar icin teşekkür herkese..

Son düzenleme:
Sizi neden ilgilendiriyor diye sorarsanız sanırım bir daha cesaret edemezler..
Söylüyorum anlamiyorlar.sadece bu degil mesela 3 kilo vermem lazim aa cok zayifsin zaten falan demeler hemen kadin dedigin boyle olucak diye yağlarını gosterenler daha bir sürü şey

Hay sen cok yasa.
Konulmuyor bebegim o mesafe.istedigini soyle yok, susmazlar."bak biz nasil tutumluyuz, nasil super kadinlariz" alt metni var bu sozlerde.
Esimin arkadaslarindan birinin boyle bir esi var bir oldu iki oldu en sonunda "sen hayirdir ya?" Diye hafiften carladim. Sonuc? Sonuc yok hala devam, en sonunda rica ettim beni ayni ortama sokmayin diye.
Sanane kardes param var aliyorum, sanane ben tutumsuzum, sanane yani.

Söylüyorum anlamiyorlar.sadece bu degil mesela 3 kilo vermem lazim aa cok zayifsin zaten falan demeler hemen kadin dedigin boyle olucak diye yağlarını gosterenler daha bir sürü şey

O zaman direk görüşmeyi keseceksiniz..
Böyle sinirleriniz bozulacağına..

Ayni is ortamindaysaniz o zaman hayatindanda cikaramiyorsun.mesela kuaforum bile ki severim kendisini karisiyor.ben seviyorum kaliteyi .sen harcama dimi bize ne yani. Milletin isinede karisma.

Birileri gibi hırsızlık yapıp sefa sürmüyorum ya çalışıyorum harcıyorum sefam olsun düşmanlarım çatlasın deyin :) :) :)
şaka bir tarafa da 1000 TL çantaya vermek gerçekten saçma .

Kendi paraniz istediginiz gibi harcarsiniz,benim hayatim deyin gecin....
Ama acikcasi bin liraya canta acidim dogrusu paraya, ben kullanamazdim ama bisey olmasin diye Hos o kadar parada bi cantaya vermezdim ya Ayyy bende karismis oldum simdi yaaa
Ben veririm çünkü kaliteli birseyi yillarca kullaniyorsun.10 parca seyim olucagina 3 parça olsun iyisi olsun isterim.O karisanlar böyle ayy bu para verilir mi eneyimisin gibi laflarla konusuyorlar.

aaa bin liraya çantamı aldın ?
tekrar bakim ....evet doğru okumuşum...
şaka şaka...zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış...

sizde söylemeyin 1000 lira verdiğinizi bir çantaya.. kim olsa çantaya bin lira verilmez der, o an akla gelen parayı kimin verdiği değil verilen miktardır..
cantama cakma derse bende ojinal derim.ayrica fiyatini kendileri sordu.size göre verilmez o para bana göre verilir .hatta daha fazlasida verilebilir.

laf ola beri gele konuşuyordır, muhabbet olsun diye konuşuyorlardır, kıskananda olabilir, bence bu kadar kafaya takılcak bişey değil, dende dalgaya vur geç
haz etmediğin insanlarsa merhaba merhaba... o kadar
Malesef ayni ortamda mesafe olmuyor yada ben beceremedim.ben başta yumusak davrandim herkes yüz buldu.

1000 liraya çanta valla yanlış anlama sanırım benim de ağzımı büzemezdin iki kelam ederdim demeyeymişin iyimiş

Harcadığın kendi paran, elin adamı seni almaz diye harcamalarından mı kısacakmışsın.. O zaman şak diye koca bulunuyormuymuş..
Oldu , başka dertleri varmışmış ?

Ben veririm çünkü kaliteli birseyi yillarca kullaniyorsun.10 parca seyim olucagina 3 parça olsun iyisi olsun isterim.O karisanlar böyle ayy bu para verilir mi eneyimisin gibi laflarla konusuyorlar.
Kusura bakmayinda kaliteyi sevmekle bi cantaya bin tl vermek arasinda bence baya bi fark var...benim aldigim cantalarda kaliteli, yillarca kullaniyorum hemde gözüm gibi bakmak zorunda kalmadan ama bin liralik degiller... Marka merakiniz var ve gösterisi seviyorsunuz anladigim kadariyla, olabilir bunu kabul edin, sorduklarinda fiyati söylemenizden belli... Bana görede fuzülü bi harcama, sacma geliyor...

benim de çok canımı sıkan sürekli karşılaştığım bi durum bu

insanlar üstüne vazife olmayan konularda fikir beyan etmeğe bayılıyolar

heryerde var bu luzumsuz bomboş tiplerden mahallede,işyerinde,avm de

sanane demekten çekinmiceksin bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…