hayatimiza karisan insanlar neden var

Zaten oyle yaptım. Fiyatini soyleme gafletinde bulundum .birdaha soylemem ama su var zaten belli markalarin fiyatlari bilinir genelde.ben ortalarda su kadara aldim diye bagirmam hanfendi sayginizi koruyun caniniz kavga istiyorsa yanlis adrestesiniz iyi gunler.

evet bence de insanların harcamalarınıza karışması,sizin burada bize bir çantaya 1000 tl verdiğinizi söylemeniz kadar garip..herkese böyle sorulmadanben şuna bu kadar para verdim diyorsanız onların da yorum yapmak en büyük hakkı.ama onlar merak edip soruyorlarsa size ne diyip geçin giderseniz aranıza mesafe koymuş olursunuz

Kalite pahalılık değil ki. Ben de ucuza para verecek kadar zengin, pahalıya bir dünya para bayılacak kadar enayi değilim mesela. Orta yol yani.

Kusura bakmayın da siz kalitenin anlamını bilmiyorsunuz.
Pahalı markalar insanları nasıl kandırıyor sanıyorsunuz? Onun dışında para sizin kime ne güle güle kullanın.

Son düzenleme:
Iyide benim cevrem markalari bilen ve ilgilenen bir çevre. Bilirler yani.

lütfen ama ben saygımı gayet iyi korudugumu düşünüyorum,ayrıca kavga yapmayı sevmem saygı çerçevesinde sonuna kadar tartısmaya varım ama tartıştıgım kişi bunu kavga olarak algılarsa bu onun sorunu üzgünüm

açıkçası hangi marka desem cahil mi olurum bilmediğim için

Ben veririm çünkü kaliteli birseyi yillarca kullaniyorsun.10 parca seyim olucagina 3 parça olsun iyisi olsun isterim.O karisanlar böyle ayy bu para verilir mi eneyimisin gibi laflarla konusuyorlar.
cantama cakma derse bende ojinal derim.ayrica fiyatini kendileri sordu.size göre verilmez o para bana göre verilir .hatta daha fazlasida verilebilir.
Ne dedim ki ben.sert anlamadim.kime sorsan verilmez o para demez bence.gayet verenler var .
Size karışmalarına kızıyorsunuzdur, haklısınızdır da. alıntıladığım cevaplarınız bana biraz sert geldi. tabi ki herkes fazla demez. çok daha fazlasını veren de vardır. doğru söylüyorsunuz.

Kaliteli olan pahali olur diye birsey yok ama markalasmak kaliteden geciyor bir bakima.bana gorede sen anlamini bilmiyorsun.ne olcak simdi

Bilmiyorum ama Etrafımda bir çantaya 1.000 tl verecek bir tanıdığım samimi olduğum kişi var ise (samimi değilsem zaten yorum bile yapmam) . Eger maddi durumunun bir çantaya 1.000 tl verecek kadar iyi olduğunu biliyor isem yorum yapmam iyi kazanıyor zaten çok normal derim. Ama öyle 1000 tl çanta takacak kadar durumu yok sırf özenti gösteriş olsun diye alıyor ise ,,Yok artık bir çantaya bu kadar para mı verilir derim yani. Çanta bu yıllarca aynı çantayı takacak değil ya mutlaka her sene değiştirilmesi lazım bunun..Ne gerek var kendini kasmaya bide benim üzerimde görünce inanmayıp çakma diyeceklerse ve orjinal olduğunu anlamayacak bir çevrede isem zaten hiç anlamı yok.

Sert oldugumu düşünmüyorum cok agir yazan arkadaslara bile uslubumu bozmadim.size sert geldiyse okumayabilirsiniz yazdiklarimi.

açıkçası hangi marka desem cahil mi olurum bilmediğim için

Bende bilmiyorum
Çantayı bırakın, soğuklar bastırıyor Kavaklı barınağında çok yardıma ihtiyaç var, adam başı 5 TL için dilencilik yapıyorum, keşke olsa öyle harcayacak paralarım, bi de cahil kaldık ona yanarım ...

Kendileri oyle rahatca harcayamadiklari icin biraz iclerine oturmustur belki. Kimi birikim yapmayı buyuk seylere yatirmayi uygun gorur kimi elindeyken harcayip kendini simartmayi sever. Bu senin secimin ve parani seni mutlu edecek sekilde harcama yolun. Kime ne?

Onlar takildigo icim bana cakma mi derler.istanbulda iyi bir yerde yaşıyorum cok şükür. Zaten bunu diyenler is cevrem.memuruz hepimiz ama benim farkim ailemin bana ihtiyaci olmamasi.

Kiskanclik. Mesafeyi korumasi gereken sizsiniz. Herkese boyle konusamazlar.

Sözüm konu sahibine değil, sizin cevabınıza istinaden aklıma geldi yazmak istedim. Söylemesi ayıptır bende geçen gün 20 tl’ye çanta aldım. Eve gelince çantalarım olduğu dolabı açtım, çantamda baya varmış boşuna 20 tl verdim diye kendi kendime söylenip, çantalarımı karıştırırken yaklaşık 5 – 6 yıl önce 5 tl verip aldığım çanta elime geçti. Sapasağlam hiç birşey olmamış. kullanayım diye dışarı çıkardım. Aynı dönemlerde 100 tl verip aldığım ve nadiren kullandığım çantamın ise derileri soyulup neredeyse kullanılmayacak hale gelmiş.

Demek ki çok kazanıyorsunuz ki bin lirayı bir çantaya verebiliyorsunuz. Az kazansaydınız millet durumunuzu düşünerek belki karısabilirlerdi ama bu durumda kimsenin bir şey söylemeye hakkı yok.
Valla insanlara okkalı cevap vermediğiniz sürece böyle devam eder.
Karışmaya pek meraklı millet.

konu sahibinin durumu iyiymiş,belki bir miktar yardım eder

Evt burda bile basladilar hemen mesela.insanlar yasayamadiklari icin bir tür ofke duyuyorlar.zaten hic umrunda olmasa sormazlar fiyatini.bana göre normal bir baskasina göre israf olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…