- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Zaten oyle yaptım. Fiyatini soyleme gafletinde bulundum .birdaha soylemem ama su var zaten belli markalarin fiyatlari bilinir genelde.ben ortalarda su kadara aldim diye bagirmam hanfendi sayginizi koruyun caniniz kavga istiyorsa yanlis adrestesiniz iyi gunler.verdiğiniz cevaplardan az çok belli ediyorsunuz kendinizi ,yanlış anlamayın bir çantaya ister 1000 ister 10000 tl verin benı ilgilendirmez ama siz ortalarda şu kadara bu kadara aldım orjinal diye bağırırsanız hem ukalalıga hem görmemişliğe girer sorana cakma değil orjinal diyip geçin o zaman maden insanların bu kadar dikkatini cekıyor harcamalarınız hem böylelikle insanların tavrından dert yanmamış olursunuz
Benim büyük bir dert degil.ama canımı sıkıyor. Insanlar hayatima cok burnunu sokuyor.ozellikle harcamalarima.ben çalışan bir insanim sonucta kimsenin parasini yemiyorum.birsey alsam kaca aldin o kadar para verilir mi.gecen bin liraya bir canta aldim herkes sordu fiyatini soyleyince şok gecirdiler.aa cakma canta almis deyince ben orjinal dedim oyle kaldilar.cok sinir oluyorum artik herkesin yorum yapmasına. Kime ne ki.herkes hayatima cok müdahale ediyor.is arkadaslarim ozellikle.bide sen bu kadar harcarsan kimse senle evlenmez falan yorumlari.sanki cok umrumda erkeklerin dusuncesi .bu insanlarla nasil mesafeyi koyabilirim acaba?
Aile gecindirdikleti icin onlara fazla geliyor heralde.İş çevreniz sizin kazandığınız kadar kazanıyodur zaten, niye 1000 lirayı bi çantaya çok görüyolar ki acaba ?
Iyide benim cevrem markalari bilen ve ilgilenen bir çevre. Bilirler yani.Pek değil, bu hakkında bilgi sahibi olan bilir, hermes eşarbı bilmeyene göre, bez parçasıdır para verilen şey, örneğin. Başkası ise fiyatını bildiği halde, bu kadar paranın bir kumaşa verilmesine ifrit olur, rahatsızlığını belli eder. Herkesin düşüncesini bilemeyeceğinize göre. En az bilgiyi paylaşmadıkça müdahaleye engel olamassınız.
Zaten oyle yaptım. Fiyatini soyleme gafletinde bulundum .birdaha soylemem ama su var zaten belli markalarin fiyatlari bilinir genelde.ben ortalarda su kadara aldim diye bagirmam hanfendi sayginizi koruyun caniniz kavga istiyorsa yanlis adrestesiniz iyi gunler.
Ben veririm çünkü kaliteli birseyi yillarca kullaniyorsun.10 parca seyim olucagina 3 parça olsun iyisi olsun isterim.O karisanlar böyle ayy bu para verilir mi eneyimisin gibi laflarla konusuyorlar.
cantama cakma derse bende ojinal derim.ayrica fiyatini kendileri sordu.size göre verilmez o para bana göre verilir .hatta daha fazlasida verilebilir.
Size karışmalarına kızıyorsunuzdur, haklısınızdır da. alıntıladığım cevaplarınız bana biraz sert geldi. tabi ki herkes fazla demez. çok daha fazlasını veren de vardır. doğru söylüyorsunuz.Ne dedim ki ben.sert anlamadim.kime sorsan verilmez o para demez bence.gayet verenler var .
Kaliteli olan pahali olur diye birsey yok ama markalasmak kaliteden geciyor bir bakima.bana gorede sen anlamini bilmiyorsun.ne olcak simdiKalite pahalılık değil ki. Ben de ucuza para verecek kadar zengin, pahalıya bir dünya para bayılacak kadar enayi değilim mesela.
Kusura bakmayın da siz kalitenin anlamını bilmiyorsunuz.
Pahalı markalar insanları nasıl kandırıyor sanıyorsunuz? Onun dışında para sizin kime ne güle güle kullanın.
Sert oldugumu düşünmüyorum cok agir yazan arkadaslara bile uslubumu bozmadim.size sert geldiyse okumayabilirsiniz yazdiklarimi.Size karışmalarına kızıyorsunuzdur, haklısınızdır da. alıntıladığım cevaplarınız bana biraz sert geldi. tabi ki herkes fazla demez. çok daha fazlasını veren de vardır. doğru söylüyorsunuz.
açıkçası hangi marka desem cahil mi olurum bilmediğim için
Onlar takildigo icim bana cakma mi derler.istanbulda iyi bir yerde yaşıyorum cok şükür. Zaten bunu diyenler is cevrem.memuruz hepimiz ama benim farkim ailemin bana ihtiyaci olmamasi.Bilmiyorum ama Etrafımda bir çantaya 1.000 tl verecek bir tanıdığım samimi olduğum kişi var ise (samimi değilsem zaten yorum bile yapmam) . Eger maddi durumunun bir çantaya 1.000 tl verecek kadar iyi olduğunu biliyor isem yorum yapmam iyi kazanıyor zaten çok normal derim. Ama öyle 1000 tl çanta takacak kadar durumu yok sırf özenti gösteriş olsun diye alıyor ise ,,Yok artık bir çantaya bu kadar para mı verilir derim yani. Çanta bu yıllarca aynı çantayı takacak değil ya mutlaka her sene değiştirilmesi lazım bunun..Ne gerek var kendini kasmaya bide benim üzerimde görünce inanmayıp çakma diyeceklerse ve orjinal olduğunu anlamayacak bir çevrede isem zaten hiç anlamı yok.
Kusura bakmayinda kaliteyi sevmekle bi cantaya bin tl vermek arasinda bence baya bi fark var...benim aldigim cantalarda kaliteli, yillarca kullaniyorum hemde gözüm gibi bakmak zorunda kalmadan ama bin liralik degiller... Marka merakiniz var ve gösterisi seviyorsunuz anladigim kadariyla, olabilir bunu kabul edin, sorduklarinda fiyati söylemenizden belli... Bana görede fuzülü bi harcama, sacma geliyor...
konu sahibinin durumu iyiymiş,belki bir miktar yardım ederBende bilmiyorum
Çantayı bırakın, soğuklar bastırıyor Kavaklı barınağında çok yardıma ihtiyaç var, adam başı 5 TL için dilencilik yapıyorum, keşke olsa öyle harcayacak paralarım, bi de cahil kaldık ona yanarım ...
Evt burda bile basladilar hemen mesela.insanlar yasayamadiklari icin bir tür ofke duyuyorlar.zaten hic umrunda olmasa sormazlar fiyatini.bana göre normal bir baskasina göre israf olabilir.Kendileri oyle rahatca harcayamadiklari icin biraz iclerine oturmustur belki. Kimi birikim yapmayı buyuk seylere yatirmayi uygun gorur kimi elindeyken harcayip kendini simartmayi sever. Bu senin secimin ve parani seni mutlu edecek sekilde harcama yolun. Kime ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?