hayatimiza karisan insanlar neden var

Size göre kaliteli olabilir kullandiklariniz .bana göre benim kullandiklarim kaliteli.markali diye sirf markadan dolayi para veriyorsun demek da bana göre sacma.ayrica sordular soyledim fiyatini.canta bir ornekti.kiloma ozel hayatima herseye karisiyorlar.

Ne kadara aldın diye sorana, bütçeme uygun bir fiyat deyip geçemedikten sonra nasıl kurtulacaksız ki?

Çantaya 1000 değil, 3000 verin. Kimse karışamaz, kimseyi ilgilendirmez. Ama kim olsa “1000 liraya çanta aldım” desen o kadar para verilmez denir. Siz buradaki bayanlara cevap verdiğiniz gibi cevap verseydiniz o karışanlara, birdaha size nasılsın diye bile soramazlardı. Kusura bakmayın ama bazı cevaplarınız bana çok sert geldi.

Ne dedim ki ben.sert anlamadim.kime sorsan verilmez o para demez bence.gayet verenler var .

Demek ki cok kiskanilan bi tipsiniz,tebrik ederim,herseyinize takmislar, ne tuaf insanlar var...evet haklisiniz her pahali sey sirf markasi icin pahali degil, hepsi cok kaliteli...

bulunduğun muhit demekki 1000 tl çantayı pahalı buluyor
sende kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin
hayatımıza müdahale etmelerine biz izin veriyoruz maalesef

benimde görümcem çok sorar bende net bir fiyat vermem asla onu ilgilendirmez çünkü
sende öle yap

cogu ya ev gecindirme derdinde yada ailesine bakiyor sanirim ondan fazla buluyor olabilirler ama karismaya haklari yok.is cevrem zaten geneli.

art niyet yoktur bence bir çantayada bin lira vermezdm ben olsam israff o para olsa bende kredi kartımı kapatırdım vala ::)) bende karışmış gibi oldm ama

Zaten orjinal seylerin fiyatlari ortada.soylemeseydimde bilinir.

Pek değil, bu hakkında bilgi sahibi olan bilir, hermes eşarbı bilmeyene göre, bez parçasıdır para verilen şey, örneğin. Başkası ise fiyatını bildiği halde, bu kadar paranın bir kumaşa verilmesine ifrit olur, rahatsızlığını belli eder. Herkesin düşüncesini bilemeyeceğinize göre. En az bilgiyi paylaşmadıkça müdahaleye engel olamassınız.

Ukalalik yaptigimi sanmıyorum. Nerden cikardiniz anlamadim neyse..

verdiğiniz cevaplardan az çok belli ediyorsunuz kendinizi ,yanlış anlamayın bir çantaya ister 1000 ister 10000 tl verin benı ilgilendirmez ama siz ortalarda şu kadara bu kadara aldım orjinal diye bağırırsanız hem ukalalıga hem görmemişliğe girer sorana cakma değil orjinal diyip geçin o zaman maden insanların bu kadar dikkatini cekıyor harcamalarınız hem böylelikle insanların tavrından dert yanmamış olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…