- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Size göre kaliteli olabilir kullandiklariniz .bana göre benim kullandiklarim kaliteli.markali diye sirf markadan dolayi para veriyorsun demek da bana göre sacma.ayrica sordular soyledim fiyatini.canta bir ornekti.kiloma ozel hayatima herseye karisiyorlar.Kusura bakmayinda kaliteyi sevmekle bi cantaya bin tl vermek arasinda bence baya bi fark var...benim aldigim cantalarda kaliteli, yillarca kullaniyorum hemde gözüm gibi bakmak zorunda kalmadan ama bin liralik degiller... Marka merakiniz var ve gösterisi seviyorsunuz anladigim kadariyla, olabilir bunu kabul edin, sorduklarinda fiyati söylemenizden belli... Bana görede fuzülü bi harcama, sacma geliyor...
cantama cakma derse bende ojinal derim.ayrica fiyatini kendileri sordu.size göre verilmez o para bana göre verilir .hatta daha fazlasida verilebilir.
Hic sorma benimde umrumdu yani erkeklerin ne düşündüğü. Kendi emegimi haciyorum suc mu yani.Harcadığın kendi paran, elin adamı seni almaz diye harcamalarından mı kısacakmışsın.. O zaman şak diye koca bulunuyormuymuş..
Oldu , başka dertleri varmışmış ?
Zaten orjinal seylerin fiyatlari ortada.soylemeseydimde bilinir.Ne kadara aldın diye sorana, bütçeme uygun bir fiyat deyip geçemedikten sonra nasıl kurtulacaksız ki?
Ne dedim ki ben.sert anlamadim.kime sorsan verilmez o para demez bence.gayet verenler var .Çantaya 1000 değil, 3000 verin. Kimse karışamaz, kimseyi ilgilendirmez. Ama kim olsa “1000 liraya çanta aldım” desen o kadar para verilmez denir. Siz buradaki bayanlara cevap verdiğiniz gibi cevap verseydiniz o karışanlara, birdaha size nasılsın diye bile soramazlardı. Kusura bakmayın ama bazı cevaplarınız bana çok sert geldi.
Demek ki cok kiskanilan bi tipsiniz,tebrik ederim,herseyinize takmislar, ne tuaf insanlar var...evet haklisiniz her pahali sey sirf markasi icin pahali degil, hepsi cok kaliteli...Size göre kaliteli olabilir kullandiklariniz .bana göre benim kullandiklarim kaliteli.markali diye sirf markadan dolayi para veriyorsun demek da bana göre sacma.ayrica sordular soyledim fiyatini.canta bir ornekti.kiloma ozel hayatima herseye karisiyorlar.
Ukalalik yaptigimi sanmıyorum. Nerden cikardiniz anlamadim neyse..bence insanların sizde hoşlanmadığı şey paranız değil ukalalığınız
bulunduğun muhit demekki 1000 tl çantayı pahalı buluyorBenim büyük bir dert degil.ama canımı sıkıyor. Insanlar hayatima cok burnunu sokuyor.ozellikle harcamalarima.ben çalışan bir insanim sonucta kimsenin parasini yemiyorum.birsey alsam kaca aldin o kadar para verilir mi.gecen bin liraya bir canta aldim herkes sordu fiyatini soyleyince şok gecirdiler.aa cakma canta almis deyince ben orjinal dedim oyle kaldilar.cok sinir oluyorum artik herkesin yorum yapmasına. Kime ne ki.herkes hayatima cok müdahale ediyor.is arkadaslarim ozellikle.bide sen bu kadar harcarsan kimse senle evlenmez falan yorumlari.sanki cok umrumda erkeklerin dusuncesi .bu insanlarla nasil mesafeyi koyabilirim acaba?
Evt bazi markalar cok kaliteli urunler yapiyor yillarca kullaniliyor.bu gercek.Demek ki cok kiskanilan bi tipsiniz,tebrik ederim,herseyinize takmislar, ne tuaf insanlar var...evet haklisiniz her pahali sey sirf markasi icin pahali degil, hepsi cok kaliteli...
cogu ya ev gecindirme derdinde yada ailesine bakiyor sanirim ondan fazla buluyor olabilirler ama karismaya haklari yok.is cevrem zaten geneli.bulunduğun muhit demekki 1000 tl çantayı pahalı buluyor
sende kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin
hayatımıza müdahale etmelerine biz izin veriyoruz maalesef
benimde görümcem çok sorar bende net bir fiyat vermem asla onu ilgilendirmez çünkü
sende öle yap
Zaten orjinal seylerin fiyatlari ortada.soylemeseydimde bilinir.
Ukalalik yaptigimi sanmıyorum. Nerden cikardiniz anlamadim neyse..
Aynen bencede böyle. Herkesin kendi hayati.herkesin zevkleri farklı....kimi çantaya para verir kimi bu parayı biriktirmeyi tercih eder....kime ne?
cogu ya ev gecindirme derdinde yada ailesine bakiyor sanirim ondan fazla buluyor olabilirler ama karismaya haklari yok.is cevrem zaten geneli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?