Hayatında başka biri mi var?

Beklentiler farklıysa ve bu durum sizi tatmin etmiyorsa ayrılabilirsiniz.

Önceki konunuzu da okumuştum. Sevgili bile değilsiniz henüz anladığım kadarıyla. Sevgili olsanız normal diyebilirdim ama daha başlangıçta flört ediliyorken, ilişki oturmamışken böyle kesik kesik cevaplar tatmin edici değil. Sanki sohbetiniz sarmıyor, zoraki konuşuluyor gibi.

Sevgili olmuş olsanız da başka bir şüpheniz yokken böyle düşünmeniz de absürd olurdu. Zira ben sevgilimle 3-4 saat mesajlaşmasam başkasıyla mı konuşuyor diye düşünmem. Ya uyuyordur ya da arkadaşıyla buluşmuştur müsait olduğunda zaten dönüp bana kendisi söyler.

Arada iletişimsizlik var ve olmayan bir şeyi oldurmaya çalışıyormuşsunuz gibi.
Ben de dediğiniz gibi söyledim açık açık ama saçmalama diyor, ben istemesem hiç konuşmam seninle diyor. Yani söyledikleri ile yaptıkları çelişiyor bana göre. Bu olay dışında dediklerimi yapıyor. Bunu çözemiyorum. Bazen aksam konusmanın ortasında çıkıp diğer gün 2 ye kadar yazmayabiliyor. Hep kötü anlattım ama çok güzel sözler söylediği de oluyor ama tabi bu tavrından dolayı samimi gelmiyor.Açıkça istemiyorum dese sorun yok ama hem öyle diyor hem böyle davranıyor

Ben de dediğiniz gibi söyledim açık açık ama saçmalama diyor, ben istemesem hiç konuşmam seninle diyor. Yani söyledikleri ile yaptıkları çelişiyor bana göre. Bu olay dışında dediklerimi yapıyor. Bunu çözemiyorum. Bazen aksam konusmanın ortasında çıkıp diğer gün 2 ye kadar yazmayabiliyor. Hep kötü anlattım ama çok güzel sözler söylediği de oluyor ama tabi bu tavrından dolayı samimi gelmiyor.Açıkça istemiyorum dese sorun yok ama hem öyle diyor hem böyle davranıyor
Saçmalama diyecek tabii. O güzel sözler dediğiniz ağzınıza bir parmak bal çalmak. İlgi gösteren adamın ilgisi hissedilir sorgulamak bile aklınıza gelmez. Böyle başından sizi buna yetindiriyor.

Dakika mı tutuyorsun ya
Gayet normal
Ha dersin ki 2 gün ne aradı ne msj attı anlarım da
Adamla iletişimin var
Aldatmakla ilgili ne alaka şimdi

Ben anladim demek istediginizi. Gec gorebilir,siz de gec gorebilirsiniz,ama mesajinizi gorup cevap yazdi diyelim, siz de hemen cevap yazdiniz ve ondan cevap yok. Bu olay saniyeler icinde olur ve onun sizin mesajinizi gormemesine imkan yok o anda. Ya bilerek bakmiyor, karsilikli yazismak istemiyor o an, ya da onemsemiyor yeterince bilemiyorum. Ben de mesela bazen yapiyorum bunu. Konusmak istemedigim bir arkadasim whatsaptan yazdi diyelim, gec cevap veriyorum,o aninda gorup bisey yaziyor ama ben o yazdigina cevap vermiyorum, okundu yapmiyorum. Ama telin ekraninda goruyorum ne yazdigini. Ama insanin sevgilisi bunu neden yapar onu bilemiyorum.

Saçmalama diyecek tabii. O güzel sözler dediğiniz ağzınıza bir parmak bal çalmak. İlgi gösteren adamın ilgisi hissedilir sorgulamak bile aklınıza gelmez. Böyle başından sizi buna yetindiriyor.
ve böyle yapması onu takıntı haline getirmeme sebep oldu. Sanırım bir süre ben daha soğuk davranıcam sonra da duruma göre konusmayı keser ya da devam ederim. Dediğiniz gibi sanki bir şeyleri ben zorla ittiriyormuş gibi hissediyorum
Dakika mı tutuyorsun ya
Gayet normal
Ha dersin ki 2 gün ne aradı ne msj attı anlarım da
Adamla iletişimin var
Aldatmakla ilgili ne alaka şimdi
ne biliyim ilgisi az geliyor
Ben anladim demek istediginizi. Gec gorebilir,siz de gec gorebilirsiniz,ama mesajinizi gorup cevap yazdi diyelim, siz de hemen cevap yazdiniz ve ondan cevap yok. Bu olay saniyeler icinde olur ve onun sizin mesajinizi gormemesine imkan yok o anda. Ya bilerek bakmiyor, karsilikli yazismak istemiyor o an, ya da onemsemiyor yeterince bilemiyorum. Ben de mesela bazen yapiyorum bunu. Konusmak istemedigim bir arkadasim whatsaptan yazdi diyelim, gec cevap veriyorum,o aninda gorup bisey yaziyor ama ben o yazdigina cevap vermiyorum, okundu yapmiyorum. Ama telin ekraninda goruyorum ne yazdigini. Ama insanin sevgilisi bunu neden yapar onu bilemiyorum.
Evet tam olarak o ve aynen benim de yaptığım kişiler oluyor bazı kişilere o an konuşmak istemediğim için. Sanırım takmıyor ya da mesajlaşmayı sevmiyor

Söyle, çıkman gerekiyorsa 1 dk çıkmam lazım yaz öyle çık konuşmanın ortasında çıkıp 2 saat sonra yazacaksan istemiyorum de.
Yazabilecek olsam yazarım zaten diyor 🙃 aniden çıkmasından rahatsız oldugumu dediğimden beri gelince diyo:su oldu yazamadım bu oldu yok bildirim gelmemiş ondan görmedim. evet çok sinir bozucu.

Tabiki ne zaman görürsek o zaman cevap veririz. Ama biri yazdığında öteki görüyorsa biraz durur konusursun hemen telefonu bir kenara atmazsın ve bu durum oldugunda evde oturuyor oluyor mesgul de değil. Ya da konusuyoruz diyelim yemek yicem denir bişey denir konusmanın ortasında sak diye çıkıyo gidiyo. Mesela örnek muhabbet yazayım:

20.00: o:napıyosun günün nasıldı
20.00 ben:şöyleydi böyleydi sen naptın
20.01 o: benim de şunlar şunlar oldu
20.02 ben: aa şöyle değil miydi
21.47 o:evet evet öyleydi

Tabi hep böyle değil aralıksız bir saat konustugumuzda oluyor. Ama hemen hemen her gün böyle aniden gidiyo. Hani arkadaşımla konusucam bir dk dersin çıkar istersen gün boyu gelmezsin ama bir şey de demiyor.
Ben mi saçmalıyorum bilmiyorum. Her sorduğumda mutlaka bahanesi oluyor. Paranoyakca diyor.
Ben size hak veriyorum önem vermemiş gibi o ne öyle tavrinizi koyun gerekiyorsa da ayrılın böyle de mutsuzsunuz çünkü

Ben çok önemsemem ne yalan diyim arada tirip atarım hiç yazmıyorsun diye.
Ama ben de öyleyim günaydın mesajını 10 da attı ben 16.00 da cvp verdim. Önemsemediğim için değil evde iş güç oluyor ya da o sırada oyun oynuyorum. Yan yana iken sıkıntı yoksa bunun için ayrılmak ergence geliyor sanırım yaş da küçük

Back
X