- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
- Konu Sahibi emirlove90
-
Sen ona karşı hislerin olduğunu söyledin; o da "olabilir, yüz yüze konuşalım" dedi.
Olay bu mu canım?
Tam anlayamadım galiba. Yani sadece olabilir dedi diye algıladım. Yanlış mı anlamışım?
Ceylin ins hayatina hayirli biri olarak girer. Sana huzur ve mutluluk verir ins.
Allah im omur boyu mutlu etsin ins.
Canım inşallah çok mutlu olursun güzel haberler verirsin bizlere.
Fakat şunu da demeden geçemeyeceğim neden bilmiyorum ama ben senin tavrından sonra onun karşılığını çok sade sıradan buldum.
İçinde bir şeyler olan insan biraz daha sıcak,samimi,içten cevap verebilirdi.
Sonuçta sen çok büyük adım attın.
Yine de inşallah ben yanılıyor oalyım da sen çokca mutlu ol canım bunu hakediyorsun çünkü
Canım inşallah çok mutlu olursun güzel haberler verirsin bizlere.
Fakat şunu da demeden geçemeyeceğim neden bilmiyorum ama ben senin tavrından sonra onun karşılığını çok sade sıradan buldum.
İçinde bir şeyler olan insan biraz daha sıcak,samimi,içten cevap verebilirdi.
Sonuçta sen çok büyük adım attın.
Yine de inşallah ben yanılıyor oalyım da sen çokca mutlu ol canım bunu hakediyorsun çünkü
Ayyy ben burada heyecanlandım ya umarım olumlu cevap verir, cesarete hayran kaldımBekliyorum buluşmanızı
Ben de böyle düşünüyorum.
Ve ceylin ben hiç çok mutlu olunacak bir şey göremedim.
O yüzden çok şaşırdım ve yazdıklarını doğru anlayıp anlamadığımı sordum.
Bilemiyorum sen neden o kadar sevindin...
Defalarca buluşup görüştüğün erkek sana açılmıyorsa zaten bu normal değil.
Demek ki senin ondan etkilendiğin gibi o senden etkilenmiyor.
Yine de içinde tutmaman iyi olmuş.
Çekinmemek lazım bazen.
Umarım istediğin gibi olur sonucu ve devamı gelir.
inşllah bitanemm yaaa aslında biz dün gece dışarya cıkıcaktk mac izlemeye kızlı erkekli karşık onun arkdşlryla beraber oda benide cagırdı dedi hadi hazırlan maca gidyoruz yarım saat ssonra seni alıcam dedi bana ama ben evdeki problemlerden dolayı cıkamadım gdemedm sonra gidemeynce cok düşündüm üzüldüm brazda ondan sonra söyledm ona hssttklermi o yapı olarak sakin bir cocuk belkide ondan cevapı bukadar sade geldi diye dşnyorum yada dün gece alkol aldı belkide oyzden öyle yazmakla yetndi sadce dyorum banada sade geldi o cevap ama sade gelmesi icinde düşündüğüm bu dediğim seylerde olur diye önemsemedim pek anlican canım şimdi ben artık kenara cekildim cok büyük bir atım attım şimdi artık ondan buluşalım konuşalım demesini bekliyorum canım inşllah mutlu olurum sedaecrnimm yaaabugünde konşmadk hc bugün sehir dışına gtmş ondan konşmadk hc bakalım belki akşam yazar
İnşallah canım mutlu olursun.Bence de artık sana beklemek düşer bundan sonra.Ben sadece düşündüklerimi söyledim canım bana öyle geldi ama inşallah yanılıyorumdur ben.Güzel haberlerin gelir inşallah bekliyorum ben de
ben direkt evlenme teklif ettim. tamam dedi sonra kaçtı gitti ş...r..iz : ))
buda iyiymiş canımm hayrlısını cıkartsın allah karşına canımm benimm
hepimize hayatım, herkesin karşısına allah iyi insanları çıkarsın, insanlar çiğ süt emmiş, kavun değil ki koklayalım. öğreniyoruz ben güzelim : )
hahahaevet katılıyorumm buna gercekten insanlar çiğ süt emmiş okadar cok ki istemediğin kadarr inşllah hepmizin nasipleri kısmetlerii vardır biryerlerde umarımm bu istediğim cocuk benim icin hayırlısıdır canımm yaaa valla yoruldum artıkk
canım benim, yorulduysan ve hala bekleyecek gibiysen bi gözden geçir bakalım neler oluyor ona da sana da.
ve unutma tatlım kimse vazgeçilmez değil ayrıca her aşk acısı biiiitiiiyoooorrr, rahat ol.
sağolasın bitanemm şmdii cook güzel gidyor bakalım bugün konuştuk nezaman plan yapalım görüşelim dedi bende uygun olduğun bir zamanda olabilir dedm oda olurr dedii haberleşicez bakalım canım buhafta büyükihtimal buluşucağız :)))
Hayırlısı olsun canım inşallah.Bir an önce netlik kavuşur bu durum çok mutlu olursun inşallah.O halde buluşunca da haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?