hayatında olmasını istediğiniz erkeğe bu nasıl anlatılır?


ayy öldüm gülmekten gece gece sen çok yaşa emi... yok kız ne bilmesi hiç anlamadığım konular değil aslında ama benim nedense kafa bu saatlerde iyi çalışıyor bazeniyi hadi burayada takıldığını biliyorsa tamamdır burdan bağla lafı.. bol şans sana
 
Son düzenleme:

aynen canımm cook teşekkrederimm bende yatyorum gelişmelerii burdan bildiririm cok teşekkrettim herkezee canlarımm
 
Hayatta sabredemem ben ama söylememde hoşlandığımı zaten erkek anlar çok ima ederdim baakışlar bille yetebilir elimi tutması için ama sen belli edemiyorsan şunu yapabilirsin bir hikaye uydur mesela bir çocuğun seni daha önceden faceden arkadaşının arkadaşından bulduğunu görüp aşık olduğunu ciddi görüşmek istediğini hatta iyi bir işi olduğunu bir süredir uzaklaştırmayı başardığını ancak adresini öğrendiğini ve bu sabah çiçeklerini göndererek görüşmek için yalvardığını ne yapması gerektiğini bilmediğini aslında ona hayatımda biri olsa biri var derdim ama kararsızım ne yapmalıyım? sence dersen tutuşmasına vesile olursun. Biz arkadaşımla sevgilisi kızı kıskanmıyor diye bir plan yaptık ki aklın durur benim planım bunlar :)) çocuk kızı evden çıkarmaz duruma gelmiişti dozunu kaçırmışız :))
 

Bence bu sure zarfındaonu tanı zaten beraber zaman gecırıyormussunuz yajıhuuuu acelen ne kı dur yanı tanı bıraz o solesın ne olcak
 
Ne güzel işte beraber bol bol zaman geçiriyormuşsunuz, bakışmalar, sinemalar, flörtleşme başlangıcı.. bence bunun biraz daha tadını çıkart. hemen söyleme.
ne kadar zamandır bu böyle gidiyor onu merak ettim?
eğer uzun süreyse aklıma başka bir taktik geldi :)
 
Canım bence muhabbeti ilerlet ama arkadaş olma. Arkadaş olduğun zaman yan gözle bakmak oluyor sevgi itirafı. Yakın davran ama çok aşırı değil, o zaman da kötü biri olduğunu düşünebilir.
 
Hiç bi şekilde anlatılmaz, direk söylenir, ama hiç gerek yok, herşey zamanla olur gider zaten, akışına bırak.
 

bende cok sabırsızım hemen hersey olsun diyenlerdenim ama olmaynca cok sabır ediyorum bekliyorum onu cok cok istyorum cnkü bu hikayede güzel senin yaptığın hikaye cok güzel aslında buda olabilir ama bunun sonucunda cocuk benden uzaklaşmasın neblim ters bir etki yaratmasın onda :26:
 

yaa o calışıyor haftanın 6 günü canım akşam 8 de cıkıyor işten iş cıkışı haftaici 2 kez görşyoruz birde hftasonu görşüyoruz pazarları tüm gün genelde beraber oluyoruz güzel vakit geciriyoruz yaklaşık 2 bucuk aydır görşyoruz ama tanıdığım bir ablam onun teyzesi oluyor yani yabancı değil tanıdık kendisi ve cocukda cok iyi dir efendidir canım aklındaki taktik neydi acaba ??
 
Canım bence muhabbeti ilerlet ama arkadaş olma. Arkadaş olduğun zaman yan gözle bakmak oluyor sevgi itirafı. Yakın davran ama çok aşırı değil, o zaman da kötü biri olduğunu düşünebilir.

canım gecenlerde bir kız arkdşmla denk gelmiştik kafede otururken neyse oturduk konuştuk arkdaşım dedi bize arkadaşmısınız siz nerden arkdşsınız falan dedi oda dedi evet arkdaşız dedi oda sadece yok canım benim kötü brisi oldugumu düşünmez cnkü nasıl brisi oldugumu blyor az cok bence o anlıyor benim ona karşı brşeyler hssttğimden haberi var bence :)))
 
onun yanındayken gizli numaradan arkadaşlarına arattır sonra alo alo de off yeter dadandı biri de facetende tanışmak istediğini mesaj atmış hiçbir bilgi yok ama hakkında ancak kabul edersenaçıklarım dıyor de kıskandır bakalım ne yorum yapacak
 

aslında şey diye düşünmüştüm konuyu ilk okuduğumda, mesela bir ortak arkadaşımız bizi birbirine yakıştırmış, veya atıyorum falanca falanca ikimizi görmüş geçenlerde, sevgilin varmış hiç söylemiyorsun diye bana trip attı diyebilirsin diye düşündüm, dışarıdan sizi sevgili sanan biri olduğunu şakayla karışık uydurup, böylece onun tepkisini ölçebilirsin diye düşündüm.
şimdi de, acaba çocukça mı olur diye düşünmedim değil yazınca :))
 
kızlarrr son gelişmeleri verim bundan bir 45 dakika önce görştük onunla bir 5 dkka ayak üstü görştük öğlen beni aradı ev arkadsı var onun burda ev arkdaşıyla beraber cocugun kız arkadsının yanına gidiceklermiş bulundugum yerden 2 saat uzaklıkta biryere bana sende gelmek istermisin senin icinde değişiklik olur hem dedi bende istedim aslında gitmeyi ama ailemden dolayı sorun cıkar diye istemedim cnkü gec dönüceklermiş 11 gbi fln burda olucaklarmış bende dedim yok canım siz gidin daha sonra görşrz olsun dedim oda bak üzüldüm şmdi dedi keşke gelebilsen dedi bende kısmet değilmiş napalım dedim bizim evin oraya gelmişler onu söyledi sonra bende dedim dur 2 dkka gelim dedim knşrz dedim gittim ayak üstü konuştuk 5 dakka beni görür görmez dedi kapat hadi telefonu kacalım dedi :)) güldü ahh yaa canım keşke öyle kolay olsa dedim oda gelmeni cok istedim dedi benim bazı sıkıntılarımı blyordu işsiz oldugmu falan sorunlarımı az cok blyordu senin icinde güzel değişiklik olurdu dedi sen napıcaksın bugün dedi bana bende bir kahve icerim arkdaşımın yanına gecerim brazdan dedim ona oda dikkat et kendine canım dedi elimi bir tutuşu vardı ahh cok güzelldiii gene cok yakışıklıydı yaaa offff sonra bende dedim sende dikkatli git ama yollar yağmurlu bak canım dikkat et kendine dedim oda tamam cnaım benim dedi böyle işte kızlarr ahh keşke bende gidebilseydimm
 

yok cocukca değil ben bunu komşum görmüş bizi olarak yaparım anneme söylemiş cok yakıştırmış bizi derim bu cook iyi fkir sevdim bunu ben
 

bunu okuduktan sonra kesinlikle onunda ilgisi olduğuna emin oldum :)
o az önce paylaştığım taktiği bi yap sen en kısa zamanda :)
bence o da senden bir adım bekliyor, birbirinizden emin olmanızı da bekliyor olabilir.

ev arkadaşının kız arkadaşının yanına senle bu derece ısrarlı gitmek istemesi çok güzel, 2 çift oluruz diye düşünmüştür muhtemelen aklından. hem seni de düşünüyor, sıkıntılarını, ne yapacağını..

ay çok güzel, direk kur yapıyorsunuz birbirinize. haha tadını çıkart :) buraya da yaz gelişmeleri, ilk heyecanlar ne güzel, okudukça insanı mutlu ediyor.
 
Bana aşık bir çocuk vardı ben zerre kadar ilgi duymuyordum arkadaşım olarak görüyordum çok makaraydı bu beni Ata Demirer'e götürdü o zamana kadar bana ilgisini bilmiyordum bende karşılık olarak yemeği ısmarladım. Sonra yemekte bana ayy işte arkadaşlar senle beni yakıştırıyorlar falan bende sinirlendim ne olabilir bizim aramızda dedim falan dedi aklınca ağzımı arıyor ama emin olamadım belki ciddi söylemişlerdir diye tabikide hiçbişey olamaz dedim oda bin pişman oldu ne olabilir aramızda demiycekti saf :)) sonradan tabi çocuk ölüp bitme derecesinde olduğunu öğrendim yani buda birfikir arkadaş sevgilin varmış dedi dersen yok arkadaşız dedik dersin ama asla böyle birşey olamaz dedim falana getirme sakın :)))
 

dedi zaten ayaküstü görştüğümzdede hem sana değişiklik olucaktı hemde ben sap gbi kalmicaktım falan dedi güldü :))

evet cnkü o daha önce ilk başlarda hep kızların ona yani geldiğini faaln söyledklerni söylemşti ilk başlarda böyle bir konu gecmişti kendisinin cekingen bir yapısı var benden beklyorda olabilir :))
evett canımm yaa yazıcam bol bol gelişmeler oldukcaa
 

yok yok demem canımm allah korusun :)) allah dedirtmesinnn
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…