- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.521
Belki agdaya gitti ne bilionm niye kadını sıkıntıya sokuyorsunDisarda ne ettin baken hii cabuk hesap ver gara gaslimm
Herseyi ögrenecük burdaaaBelki agdaya gitti ne bilionm niye kadını sıkıntıya sokuyorsun
Aay hamide Nası sıcak eridim yeminleYaaa çok sıcak imzoşummmm yaaa
Aay valla bayram alışverişi işte çikom mahvolduk heeDisarda ne ettin baken hii cabuk hesap ver gara gaslimm
Ahahaha valla ben zamanında lazerde hallettim o işleri çok şükür öle bi derdim yoğğhhhBelki agdaya gitti ne bilionm niye kadını sıkıntıya sokuyorsun
Ahh kuzumm benim ya cok sicahhh eridik bittik yaaAay hamide Nası sıcak eridim yeminle
Aay valla bayram alışverişi işte çikom mahvolduk hee❤❤❤❤
Bende hallettim bacım lazerle yüz bölgesini uyguluyormusjn cnmmAhahaha valla ben zamanında lazerde hallettim o işleri çok şükür öle bi derdim yoğğhhh
Bi isyan cikar evde bak herkes nasil rahat birakacahh senii
Yorma kendini bacıkooooooo
Valla hem aldım hem almadım bide Beşiktaş’a gittik hiçde içime sinen bişey bulamadımAhh kuzumm benim ya cok sicahhh eridik bittik yaagüzel seyler aldin mi gara gaslimm
Gercekten güzel seyler yok kuzum yaa zar zor buluyoruz heeValla hem aldım hem almadım bide Beşiktaş’a gittik hiçde içime sinen bişey bulamadım ☹ Güzeller hepsi de işte bu dediğim bişey yoktu 2 parça tişört aldım sadece
Yüz bölgesine uygulamadım diloşum tüm vücut gittim sadece kaş bıyık bende kendim hallediyorumBende hallettim bacım lazerle yüz bölgesini uyguluyormusjn cnmm
Ben almanyada yaptirmistim bacim lazeri ohh tam bi özgürlük giYüz bölgesine uygulamadım diloşum tüm vücut gittim sadece kaş bıyık bende kendim hallediyorum
Al bacimmmCanım çikilata çekti kızlarrrrrrr
Yohh sana cugaraaaAl bacimmmbenim de canım sigara istiyürrrr
Kayinpederli cikolatali konudan geliyorsun demiCanım çikilata çekti kızlarrrrrrr
Ben bıyıklarıma. Uygulattim diyerler yerlerde bitti hiç bsiey kalamzsin rahatlık yaa gerçektenYüz bölgesine uygulamadım diloşum tüm vücut gittim sadece kaş bıyık bende kendim hallediyorum
Anaaam orda mı yaşadın gııı valla nee iyii olmuş heeeBen almanyada yaptirmistim bacim lazeri ohh tam bi özgürlük gi
Ora neydiik kız öyle midemi bulandırdı böyle cahillik olamazKayinpederli cikolatali konudan geliyorsun demi
Hee kuzum ben almanya dogumluyum orda büyüdüm orda okudum gecen seneden beri burdayim bacimAnaaam orda mı yaşadın gııı valla nee iyii olmuş heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?