- 8 Ocak 2019
- 694
- 1.625
- 28
- 29
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Kırmızı boyu çok küçüktü ona üzülürdum bendeBen ağlıyordum onlara bazen üzülürdüm
yasak geldi onlara cinsiyetleri belli deilmis diyeeBen ağlıyordum onlara bazen üzülürdüm
Evett bu çokluk herşeyi azaltıyor, yok ediyor çoğu güzel şeyi de.O günleri keşke tekrar yasayabilseydik şimdi herşey o kadar çok ki tadı yok yüzlerce çizgi film var ne günlerdi ya keşke zaman orada kalsaydı ❤
Ciddi misinizzzzz gerçektenyasak geldi onlara cinsiyetleri belli deilmis diyee
Eyvahlaaar olsun olsun adamı bekle sen sabahtir o WC için gelsin dram.budur bu bir dramdirHaşlanmış mısırın üstüne su içti, artık sittin sene wc'den çıkamaz mecbur orada yaşayacak artık
Sen benim sadece gönlümün birincisi değil, her yerimin birincisisin, gönlümün sultanısın, iyi geceler demezse uyuyamadığım, günaydın demezse uyanamadığımsınEki Görüntüle 2290373
Kız bende çocukluk o hani çöreklerimi ne vardiya onun tadını merak ederdim bendeYaş büyüdü ayrıldık işteşaka Maka çok güzeldi ya hep bunların annesi yok mu diye düşünürdüm
Değil mi ama
Ben halaa arada açıp bakıyorum ama çeviri çok az var keyfi çıkmıyorKırmızı boyu çok küçüktü ona üzülürdum bendekurabiyeleri olurdu ah ahhh
Bı 10 sene sonra nolur bilmiyorum o yüzden hep gelenekçi olmalıyız biraz en azından o dönemden izler taşıyalım bizde gidersek hiç birşey kalmayacak o günlerden geriye.Evett bu çokluk herşeyi azaltıyor, yok ediyor çoğu güzel şeyi de.
Timem rahat ol senGözlerimi kapatayim.bitince uyandır beni
ahh ahhh gece gece yaktın benii
Bende çok severdim onu hele o süpürge onu bir hüpletirdiKız bende çocukluk o hani çöreklerimi ne vardiya onun tadını merak ederdim bende
uyansın benim herif kulagimi felc eti horultusuyla tekme atyomda fayda etmiyo tekme dedimde aklima şey geldi gecen biri konu acmisdi kocasiyla cocuk yapmak istiyomus adam istemiyomus o an adam kariya yapmayinca adamın beline tekme atmisdıGız güldürme beni yataktayım kocam uyanacak şimdisenle biraz daha uğraşırdım da neyse ben şey etmiyim kötü yerden vurdun
O zaman tamamYok yok demeyukkk
Kesinlikle canım, aslında şu televizyonlar filan hiç olmasaydı sanki daha güzel olurdu.. Bizler aktarcaz, bizler yaşatcaz dilimiz elimiz döndüğünce..Bı 10 sene sonra nolur bilmiyorum o yüzden hep gelenekçi olmalıyız biraz en azından o dönemden izler taşıyalım bizde gidersek hiç birşey kalmayacak o günlerden geriye.
tamam herkülüm sen gitikten sora tadım kalmaz benimde bnde yatarim hadi sana cicili böcüklü rüyalar beybiiHerkulun uykusu geldi zeynaaam
Ben yatar
Fazla aldatma beni
Yaaa açıp izlicemmmmmmBende çok severdim onu hele o süpürge onu bir hüpletirdi
Oda şey mi benim adamı tekmeye yere atıp kafasını komidine vurmuslugu var kocamınuyansın benim herif kulagimi felc eti horultusuyla tekme atyomda fayda etmiyo tekme dedimde aklima şey geldi gecen biri konu acmisdi kocasiyla cocuk yapmak istiyomus adam istemiyomus o an adam kariya yapmayinca adamın beline tekme atmisdıayyyy cok gülmüsdüm ona
evet oyuzden yayinlanmadi soraCiddi misinizzzzz gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?