Hayatla ilgili sohbetler ..

Eyvahlaaar olsun olsun adamı bekle sen sabahtir o WC için gelsin dram.budur bu bir dramdir

Bak bak tansiyonjmu çıkardın hemen basım göğe erdi çıktı çarptı birşeyler oldu bana

Evett bu çokluk herşeyi azaltıyor, yok ediyor çoğu güzel şeyi de.
Bı 10 sene sonra nolur bilmiyorum o yüzden hep gelenekçi olmalıyız biraz en azından o dönemden izler taşıyalım bizde gidersek hiç birşey kalmayacak o günlerden geriye.

Gız güldürme beni yataktayım kocam uyanacak şimdi senle biraz daha uğraşırdım da neyse ben şey etmiyim kötü yerden vurdun
uyansın benim herif kulagimi felc eti horultusuyla tekme atyomda fayda etmiyo tekme dedimde aklima şey geldi gecen biri konu acmisdi kocasiyla cocuk yapmak istiyomus adam istemiyomus o an adam kariya yapmayinca adamın beline tekme atmisdı ayyyy cok gülmüsdüm ona

Bı 10 sene sonra nolur bilmiyorum o yüzden hep gelenekçi olmalıyız biraz en azından o dönemden izler taşıyalım bizde gidersek hiç birşey kalmayacak o günlerden geriye.
Kesinlikle canım, aslında şu televizyonlar filan hiç olmasaydı sanki daha güzel olurdu.. Bizler aktarcaz, bizler yaşatcaz dilimiz elimiz döndüğünce..

Oda şey mi benim adamı tekmeye yere atıp kafasını komidine vurmuslugu var kocamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…