- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Adam uyanacak yaO zaman tamam
Şu çocukların eline tablet telefon vererek oldu bunlar kötü insanlar yüzünden gerçek hayatta nasıl oynanır bilmiyorlar hiç görmedim mesela bebeğine elbise diken bir çocuk evcilik oynayan bir çocuk herkes çağa ayak uydurma peşindeKesinlikle canım, aslında şu televizyonlar filan hiç olmasaydı sanki daha güzel olurdu.. Bizler aktarcaz, bizler yaşatcaz dilimiz elimiz döndüğünce..
senmi yaptın kızzzOda şey mi benim adamı tekmeye yere atıp kafasını komidine vurmuslugu var kocamın
Ahahahahhahahahah allah neler vaaar oldum.gece gece gülmektenuyansın benim herif kulagimi felc eti horultusuyla tekme atyomda fayda etmiyo tekme dedimde aklima şey geldi gecen biri konu acmisdi kocasiyla cocuk yapmak istiyomus adam istemiyomus o an adam kariya yapmayinca adamın beline tekme atmisdıayyyy cok gülmüsdüm ona
Ya yazık olmuş haksızlık sonuçta onlar insan bile değildi ki bir masum şeyi daha yok etmişler yanievet oyuzden yayinlanmadi sora
Benmki içerden seslendi iki kere falanAdam uyanacak ya
Mjı sonradan okudum da pek anlaşılır yazmamışımsenmi yaptın kızzz
Aynen öyle, zamanın içinde yok olmaca.. Ben şu mektup zamanlarına kadar gitmek isterdim çok.Şu çocukların eline tablet telefon vererek oldu bunlar kötü insanlar yüzünden gerçek hayatta nasıl oynanır bilmiyorlar hiç görmedim mesela bebeğine elbise diken bir çocuk evcilik oynayan bir çocuk herkes çağa ayak uydurma peşinde
Mucx saol bocugummmtamam herkülüm sen gitikten sora tadım kalmaz benimde bnde yatarim hadi sana cicili böcüklü rüyalar beybii
ahh nerde o esi cocuklugumuz temiz masum..Şu çocukların eline tablet telefon vererek oldu bunlar kötü insanlar yüzünden gerçek hayatta nasıl oynanır bilmiyorlar hiç görmedim mesela bebeğine elbise diken bir çocuk evcilik oynayan bir çocuk herkes çağa ayak uydurma peşinde
Benimki bi ara bayağı kızıyordu şimdi alıştıBenmki içerden seslendi iki kere falan
Uyu sen geliom dedm
Evett yaa oysa biz çok masum seviyorduk onlarıyasak geldi onlara cinsiyetleri belli deilmis diyee
hadi güle güle yat bebegimAhahahahhahahahah allah neler vaaar oldum.gece gece gülmekten
Aldin gene tlfonu KK dasin dimi diyor bnmkiBenimki bi ara bayağı kızıyordu şimdi alıştı
Benimki anlamaz pekAldin gene tlfonu KK dasin dimi diyor bnmkiheee bakcn mi diom isim.olmaz diyo hele olsun dedm
Üniversitedeyken bir arkadaşımla hep mektuplasirdik öyle güzeldi ki yakın arkadaşımdı ama her mektubunda yeni bir özelliğini kesfederdim şimdi kimse birbirini tanımıyor aslında herkes gittiği mekân çektiği fotoğraflarla biliniyor.Aynen öyle, zamanın içinde yok olmaca.. Ben şu mektup zamanlarına kadar gitmek isterdim çok.
Evett yaa oysa biz çok masum seviyorduk onları
aynen cok gzeldi ve kaldirmalari cok sacma..Ya yazık olmuş haksızlık sonuçta onlar insan bile değildi ki bir masum şeyi daha yok etmişler yani
Çocuklar bile büyüklerine bilge gözüyle bakardı sınıfta bir çocuğun başını okşamaya korkuyorum velisi gelip bişey der diye amaann zamanın iyisinde olmak vardı ya..ahh nerde o esi cocuklugumuz temiz masum..
gece yarilarına kadar sokakta saklambac top vs oynardik icimizde kotülük olmadan.. simdi mümkünmü sokakta bi cocuk sevsen yanlıs anlasıliyo bizim zmanimizda int telefon yoktu bebeklerle şuyla buyla oynar mutlu olurduk simdiki cocuklar aman fenomen olayim resim atayim video cekeyim derdinde.. eskiden cok güzeldik bee cokk...
haha naptı sora doru söle oda seni asagi ati dimiMjı sonradan okudum da pek anlaşılır yazmamışımben bi gece kocamı yatakt tekmelemeye başladım adam direnirken kendini yerde kafasını da komidine vurmuş şekilde buldu sonra bayağı şey etti tabi bana
Şimdi ki hiç biri öyle değil istedikleri an istedikleri çizgi film var bizler gibi sabah 7 de uyanmiyorlar Yıldız ablanın çocuk kulübunu izlemek içinq
aynen cok gzeldi ve kaldirmalari cok sacma..
yaa zaten eski cizgifilmlerden esermi kaldi süper kahramanlar sirinler tom ve jerry onlarda cocuklugumuzun masumluguyla kayboldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?