Hayatla ilgili sohbetler ..

Kesinlikle canım, aslında şu televizyonlar filan hiç olmasaydı sanki daha güzel olurdu.. Bizler aktarcaz, bizler yaşatcaz dilimiz elimiz döndüğünce..
Şu çocukların eline tablet telefon vererek oldu bunlar kötü insanlar yüzünden gerçek hayatta nasıl oynanır bilmiyorlar hiç görmedim mesela bebeğine elbise diken bir çocuk evcilik oynayan bir çocuk herkes çağa ayak uydurma peşinde

Ahahahahhahahahah allah neler vaaar oldum.gece gece gülmekten

Aynen öyle, zamanın içinde yok olmaca.. Ben şu mektup zamanlarına kadar gitmek isterdim çok.

ahh nerde o esi cocuklugumuz temiz masum..
gece yarilarına kadar sokakta saklambac top vs oynardik icimizde kotülük olmadan.. simdi mümkünmü sokakta bi cocuk sevsen yanlıs anlasıliyo bizim zmanimizda int telefon yoktu bebeklerle şuyla buyla oynar mutlu olurduk simdiki cocuklar aman fenomen olayim resim atayim video cekeyim derdinde.. eskiden cok güzeldik bee cokk...

Aynen öyle, zamanın içinde yok olmaca.. Ben şu mektup zamanlarına kadar gitmek isterdim çok.
Üniversitedeyken bir arkadaşımla hep mektuplasirdik öyle güzeldi ki yakın arkadaşımdı ama her mektubunda yeni bir özelliğini kesfederdim şimdi kimse birbirini tanımıyor aslında herkes gittiği mekân çektiği fotoğraflarla biliniyor.

Çocuklar bile büyüklerine bilge gözüyle bakardı sınıfta bir çocuğun başını okşamaya korkuyorum velisi gelip bişey der diye amaann zamanın iyisinde olmak vardı ya..

q

aynen cok gzeldi ve kaldirmalari cok sacma..

yaa zaten eski cizgifilmlerden esermi kaldi süper kahramanlar sirinler tom ve jerry onlarda cocuklugumuzun masumluguyla kayboldu
Şimdi ki hiç biri öyle değil istedikleri an istedikleri çizgi film var bizler gibi sabah 7 de uyanmiyorlar Yıldız ablanın çocuk kulübunu izlemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…