- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
zaman cok kötü oldu biriyle sokakta konusurken bile acaba aklından ne geciyo diye düsünür olduk kimseye guvenimiz kalmadiÇocuklar bile büyüklerine bilge gözüyle bakardı sınıfta bir çocuğun başını okşamaya korkuyorum velisi gelip bişey der diye amaann zamanın iyisinde olmak vardı ya..
Bence bu iyi günlerimiz şimdi doğan ve doğacak olan nesil daha kötü ...zaman cok kötü oldu biriyle sokakta konusurken bile acaba aklından ne geciyo diye düsünür olduk kimseye guvenimiz kalmadi
aynen öyle tvyi gecdim benim kız bile 1 yasinda telden herseyi izliyoo kucükken büyüklerimiz bizim zamanimizda derdi hep bigün bizimde böyle digcegmizi hic düsünmemisdimŞimdi ki hiç biri öyle değil istedikleri an istedikleri çizgi film var bizler gibi sabah 7 de uyanmiyorlar Yıldız ablanın çocuk kulübunu izlemek için
aynen öyle internet gelisdikce ortam dahada bozulur olduu neyazikkiBence bu iyi günlerimiz şimdi doğan ve doğacak olan nesil daha kötü ...
Değil mi ama ve daha yaşımız çok gencken böyle diyoruz Pelinsu berkecan dedelerin dönemini düşünemiyorumaynen öyle tvyi gecdim benim kız bile 1 yasinda telden herseyi izliyoo kucükken büyüklerimiz bizim zamanimizda derdi hep bigün bizimde böyle digcegmizi hic düsünmemisdim
pelinsu ecelerDeğil mi ama ve daha yaşımız çok gencken böyle diyoruz Pelinsu berkecan dedelerin dönemini düşünemiyorum
Valla o yüzden elimizden geldiği kadar sosyal medyadan uzak tutacaz bu yavrularıpelinsu eceleraynen bende yaa cocuklarimizi ii egitmek lazim güzel buyutmek..
evet ama nekadarda uzak tutsak fayda etcegni sanmiyorumValla o yüzden elimizden geldiği kadar sosyal medyadan uzak tutacaz bu yavruları
Canım kızlar, ben uyuyorum artıkın.
ChocolateCookie iyiki açmışsın canım konuyu güldük eğlendik sohbet ettik.
Chocolita hemşerim memnun oldum çok
Aycoregi22 B Brunello Cicinelli Youlost16 ve varsa etiket unuttuğum meslektaşla8rım, çok sevindim. Sınav için dua edicem ayçörekcim
Topikteki tüm kızlar tanıştığıma memnun olduum, hepinizin tüm duaları kabul olsun inşallah hayırlısıylahepinizi öpüyorum İyii geceleerr
Ayyy canım benim Allah razı olsun mışıl mışıl uyu iyi uykular diliyorum cancazimCanım kızlar, ben uyuyorum artıkın.
Aycoregi22 B Brunello Cicinelli Youlost16 ve varsa etiket unuttuğum meslektaşlarım, çok sevindim. Sınav için dua edicem ayçörekcim
Topikteki tüm kızlar tanıştığıma memnun olduum, hepinizin tüm duaları kabul olsun inşallah hayırlısıylahepinizi öpüyorum İyii geceleerr
ben niden yokum burdaa heeee ben ozel etiket isterim oyle tüm kzlar diye gecistiremezsinnCanım kızlar, ben uyuyorum artıkın.
Aycoregi22 B Brunello Cicinelli Youlost16 ve varsa etiket unuttuğum meslektaşlarım, çok sevindim. Sınav için dua edicem ayçörekcim
takilıyorum cnm bnm insallah daha cok aramizda olursunbalbocuuu canım kusura bakma nasıl unuttum .. seni de öpüyorum çok, memnun oldum seninle tanıştığıma da. Sınavım bitsin dha çok buradayım inşallah
Ayyy canım benim Allah razı olsun mışıl mışıl uyu iyi uykular diliyorum cancazimgörüşmek üzere ❤❤❤ bende herkesle tanıştığıma çok memnun oldum beraber ataniriz İnsAllah hayatcım❤❤❤
Tadını yeriiimben niden yokum burdaa heeee ben ozel etiket isterim oyle tüm kzlar diye gecistiremezsinn
takilıyorum cnm bnm insallah daha cok aramizda olursun
kimsecikler kalmadi cnm bnde yatayim görsürüz yine ii gecelerİnsAllah canımcım çok yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?