Hayatla ilgili sohbetler ..

Çocuklar bile büyüklerine bilge gözüyle bakardı sınıfta bir çocuğun başını okşamaya korkuyorum velisi gelip bişey der diye amaann zamanın iyisinde olmak vardı ya..
zaman cok kötü oldu biriyle sokakta konusurken bile acaba aklından ne geciyo diye düsünür olduk kimseye guvenimiz kalmadi

Şimdi ki hiç biri öyle değil istedikleri an istedikleri çizgi film var bizler gibi sabah 7 de uyanmiyorlar Yıldız ablanın çocuk kulübunu izlemek için
aynen öyle tvyi gecdim benim kız bile 1 yasinda telden herseyi izliyoo kucükken büyüklerimiz bizim zamanimizda derdi hep bigün bizimde böyle digcegmizi hic düsünmemisdim

aynen öyle tvyi gecdim benim kız bile 1 yasinda telden herseyi izliyoo kucükken büyüklerimiz bizim zamanimizda derdi hep bigün bizimde böyle digcegmizi hic düsünmemisdim
Değil mi ama ve daha yaşımız çok gencken böyle diyoruz Pelinsu berkecan dedelerin dönemini düşünemiyorum

Canım kızlar, ben uyuyorum artıkın.

ChocolateCookie iyiki açmışsın canım konuyu güldük eğlendik sohbet ettik.

Chocolita hemşerim memnun oldum çok

Aycoregi22 B Brunello Cicinelli Youlost16 ve varsa etiket unuttuğum meslektaşlarım, çok sevindim. Sınav için dua edicem ayçörekcim

Topikteki tüm kızlar tanıştığıma memnun olduum, hepinizin tüm duaları kabul olsun inşallah hayırlısıyla hepinizi öpüyorum İyii geceleerr

Ayyy canım benim Allah razı olsun mışıl mışıl uyu iyi uykular diliyorum cancazim görüşmek üzere bende herkesle tanıştığıma çok memnun oldum beraber ataniriz İnsAllah hayatcım

ben niden yokum burdaa heeee ben ozel etiket isterim oyle tüm kzlar diye gecistiremezsinn

Amiiin amiiin inşallah kuzum benim bebişini öpmeyi unutmaaa görüşürüz canım birkaç gün derse asılalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…