Hayatla ilgili sohbetler ..

Cok Sükür canim iyiyim haplari kullanmaya devam yoksa olmuyor Sen nasilsin Hayatim bugün ders zamani mi yogsam bizi birakican mi kizz ❤❤

Allah şifa versin kuzumm... Dün Mune ablaya mesaj atmıştım konu silmeyle ilgili de yasakmış, site kurallarına aykırı birşey mi yaptım bilmiyorum da ben de son 3 konuma yazdığım mesajı kaldırddım.

yaaa buraya girmeden duramıyoruum kiiii, ama derse dönmem lazıımm, çok az kaldıııı sonra heep buralardayıım konuşmanın, eğlenceninn dibine dibine vuralımm

Ayyy yerimmm ya küstün mü sen mune ablaya oyyy Amin Allah razi olsun Kuzumm
Arada kac gel kiz yoksa senin icin bir arama calismasi yapabiliriz burda cok özletme kendini

Ayyy yerimmm ya küstün mü sen mune ablaya oyyy Amin Allah razi olsun Kuzumm ❤
Arada kac gel kiz yoksa senin icin bir arama calismasi yapabiliriz burda cok özletme kendini

Yook kuzuum küsmedim dee açtığım konuya hiiç değmiyor,üzüntüyle filan açmıştım.. Konularımdan da çıksın gitsin demiştim de..

Ben nasıl uzak dururum buralardan hiiiçç bilmiyorum zatenn, yapmaaaa girmeee kanımaaa gelcemm tabii kuzuum burası benim hayatımdan parça oldu sizlerle

Oyy Kuzumm benimm asil buralar sensiz napar biz napariz ama ders önemli önce ders sonra Biz Sen güzel güzel calis canim nasilsa bi nefes aldigin zaman gelirsin hasret gideririz hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…