- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Canisi unutmadığın için teşekkür ederimBende tanımak istediklerimi etiketleyeyim bari
@Rojjin Bizim oralı sende anlat kendini
T Tatlianne20 Tatildesin biliyorum ama buralarıda unutma canım
@Chocolita Seni çok merak ediyoruumm anlaat kenddiiiinii
@Cay6 Tanıştık ama sende gel hanii
@Ayas19 beğeni kraliçemmm @adel8893 burdaymış zaten
@Kara_gozlum canım tanıştık ama unutmadım seni
Ben öyle bir hikayeyeyle gelcemki göreceksin
Yok çabaladı ama olmadı sonra da küstühaha naptı sora doru söle oda seni asagi ati dimi
Ben öyle bir hikayeyeyle gelcemki göreceksin
Günaydin Kizcelerimm
Dün elinde telefon öyle uyuya kalmisim ya ben
Nördünüz naptiniz bakam
Hadi gel köyümpze geri dönelim fadimenin dügününde halay cekelim tey tey teyGüünaydın
Vallahi şuan kafamın içinde Fadimenin düğünü var
Hadi gel köyümpze geri dönelim fadimenin dügününde halay cekelim tey tey tey
Cok Sükür canim iyiyim haplari kullanmaya devam yoksa olmuyor Sen nasilsin Hayatim bugün ders zamani mi yogsam bizi birakican mi kizzAynen öyle canıımsen nasılsın, güzel günün olsuuun
Cok Sükür canim iyiyim haplari kullanmaya devam yoksa olmuyor Sen nasilsin Hayatim bugün ders zamani mi yogsam bizi birakican mi kizz❤❤
Ayyy yerimmm ya küstün mü sen mune ablaya oyyyAllah şifa versin kuzumm... Dün Mune ablaya mesaj atmıştım konu silmeyle ilgili de yasakmış, site kurallarına aykırı birşey mi yaptım bilmiyorum da ben de son 3 konuma yazdığım mesajı kaldırddım.
yaaa buraya girmeden duramıyoruum kiiii, ama derse dönmem lazıımm, çok az kaldıııı sonra heep buralardayıımkonuşmanın, eğlenceninn dibine dibine vuralımm
Varya ben onlarin hastasiydim kücükken yaaa ne ka özlemisimm ben onlari görünce heyecanlandim kiz ayyytaaa kendileriii canlarım onlarrr
Ayyy yerimmm ya küstün mü sen mune ablaya oyyyAmin Allah razi olsun Kuzumm ❤
Arada kac gel kiz yoksa senin icin bir arama calismasi yapabiliriz burda cok özletme kendini
Oyy Kuzumm benimm asil buralar sensiz napar biz napariz ama ders önemli önce ders sonra BizYook kuzuum küsmedim deeaçtığım konuya hiiç değmiyor,üzüntüyle filan açmıştım.. Konularımdan da çıksın gitsin demiştim de..
Ben nasıl uzak dururum buralardan hiiiçç bilmiyorum zatenn, yapmaaaa girmeee kanımaaagelcemm tabii kuzuum burası benim hayatımdan parça oldu sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?