Hayatla ilgili sohbetler ..

Hayirdir Kuzum önemli bisey yoktur InsAllah ❤ Aynen ya gitme Sen burda fokur fokur kaynatalim
Bacım dedim yaa bebisle ilgili gidip geliyorum yaaa benim bebekler donduruldu adet 2 günü tekrar gidip rahim hazirlamak için yeni ilaçlara başladım diye

Günaydin cörekcibasim naptin hazmedebildin mi ziyagilleri aman bosver ya dersleri gel takilalim burda
Bütün gece rüyamda onlarla uğraştım ya sonunda hepsi de öldü de uyandım ayyy ders aklımdan hiç çıkmıyor bı azim geldi bana nedense

Bütün gece rüyamda onlarla uğraştım ya sonunda hepsi de öldü de uyandım ayyy ders aklımdan hiç çıkmıyor bı azim geldi bana nedense
Bende rüyamda burayla ugrastim öyle kaynatiyorduk dersleri bitirde su cörekleri yapmaya basla artik bide baklava

Ayyy valla yaa ne güzel olurdu iki lafin belini kirardik he Minnak Bebisimiz napiyor Annesii oyyy miss kokulumm
Uyuyor hala maviimm çok küçük teyzesi biraz önce mama ile anne sütü verdim yine gitti gözleri gazı olunca durmuyor hiç çok ağlıyor çok üzülüyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…