- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Hee yaa Ama sen yoktun gittin uyudunGece döktürmüşsünüzzz iyi kaynatmişşınız
Uyudum şekerim bı de çok yoruldum dün hastahaneye git gel derken bayıldım artık bugün erken uyumam kaynatirizHee yaa Ama sen yoktun gittin uyudun
Hayirdir Kuzum önemli bisey yoktur InsAllahUyudum şekerim bı de çok yoruldum dün hastahaneye git gel derken bayıldım artık bugün erken uyumam kaynatiriz
Bacım dedim yaa bebisle ilgili gidip geliyorum yaaa benim bebekler donduruldu adet 2 günü tekrar gidip rahim hazirlamak için yeni ilaçlara başladım diyeHayirdir Kuzum önemli bisey yoktur InsAllah ❤ Aynen ya gitme Sen burda fokur fokur kaynatalim
Amann kiz dogruu cikmis aklimdanBacım dedim yaa bebisle ilgili gidip geliyorum yaaa benim bebekler donduruldu adet 2 günü tekrar gidip rahim hazirlamak için yeni ilaçlara başladım diye
Günaydin cörekcibasim naptin hazmedebildin mi ziyagilleriGünaydın kizçelerbenim de ders çalışmam lazım ama bu topige girmeden duramıyorum bağımlınız oldum
Bütün gece rüyamda onlarla uğraştım yaGünaydin cörekcibasim naptin hazmedebildin mi ziyagilleriaman bosver ya dersleri gel takilalim burda ❤
Bende rüyamda burayla ugrastim öyle kaynatiyordukBütün gece rüyamda onlarla uğraştım yasonunda hepsi de öldü de uyandım ayyy ders aklımdan hiç çıkmıyor bı azim geldi bana nedense
Yardıma gelecek misin Bacı kurbanBende rüyamda burayla ugrastim öyle kaynatiyordukdersleri bitirde su cörekleri yapmaya basla artik bide baklava
Önlügümü unumu oklavami alip gelecem tabi cörekcibasi bacimYardıma gelecek misin Bacı kurban
Un oklava herşey var bir sohbet eksik gonşuu iki de kahve içerdik ayyy keşke gomsu olaydık bizÖnlügümü unumu oklavami alip gelecem tabi cörekcibasi bacim
Ayyy valla yaa ne güzel olurdu iki lafin belini kirardik heUn oklava herşey var bir sohbet eksik gonşuu iki de kahve içerdik ayyy keşke gomsu olaydık biz
Ayyy valla yaa ne güzel olurdu iki lafin belini kirardik heUn oklava herşey var bir sohbet eksik gonşuu iki de kahve içerdik ayyy keşke gomsu olaydık biz
Uyuyor hala maviimmAyyy valla yaa ne güzel olurdu iki lafin belini kirardik heMinnak Bebisimiz napiyor Annesii oyyy miss kokulumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?