- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Ooyyy Ben onu severim ya minnakim Bebisim uyusun Teyzesinin prensesiUyuyor hala maviimmçok küçük teyzesi biraz önce mama ile anne sütü verdim yine gitti gözleri gazı olunca durmuyor hiç çok ağlıyor çok üzülüyorum ya
Zarari olmaz değil mi acaba soğutup versemmOoyyy Ben onu severim ya minnakim Bebisim uyusun Teyzesinin prensesi❤ o illaki oluyor Cörekcibasim malesef rezene cayi iyi gelir belki annesi rahatlatir minnakimi ❤ Ismi ne Kuzum Bebisimizin ❤
Benim anneme bize hep icirirmis Kuzum bende cok gazli bir bebekmisimZarari olmaz değil mi acaba soğutup versemmteyzesi kızımın ismi maviii
Oyyy amiiinnn canım benim Rabbim senin oğluşununda sağlıkla doğmasını nasip etsinBenim anneme bize hep icirirmis Kuzum bende cok gazli bir bebekmisimoyyy adi gibi güzel yasasin Minnakim Rabbim yüzünü hep güldürsün yolunu acik etsin Bebisimin ❤
Aminnn Canim Benim Cöregimm Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu hepimizin evladini korusun YaradanOyyy amiiinnn canım benim Rabbim senin oğluşununda sağlıkla doğmasını nasip etsinsen isim düşündün mü pasamiza rezeneyi alayım ya yazık çok ağlıyor o gaz çıkana kadar zor çıkartıyor
Dışarı çıkınca hemen alacağım canımcımmmAminnn Canim Benim Cöregimm Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu hepimizin evladini korusun YaradanEvet Kuzum Yigit Egemen koymak istiyoruz InsAllah oyy kiyamam ben Minnakima ya yavrum benim kücücük midesiyle nasil zorlaniyordur prensesim benim oyy al canim benim rahatlar biraz Melegim
Bak yakin olsaydik ben hemen getirirdim Sana rezene cayindan ne güzel olurdu hem minnakimida severdimDışarı çıkınca hemen alacağım canımcımmmyiğit egemen miii ayy adıyla yaşasın coookk güzelmiş ismi çok beğendim
Öyle uyumlu olmuş ki ama iki ismin birleştiğini hiç kimse de görmedim Adıyla yaşasın yiğit egemenimizBak yakin olsaydik ben hemen getirirdim Sana rezene cayindan ne güzel olurdu hem minnakimida severdimAminn Kuzum Allah razi olsunn bende cok seviyorum ya Esim yigit istedi bende Egemen sonra birlestirdik Yigit Egemen yaptik
Sagol Cöregimm benimm bizde cok begendik bu uyumu kulaga hos geliyor anlamlarida güzel Amin teyzesiiiiÖyle uyumlu olmuş ki ama iki ismin birleştiğini hiç kimse de görmedim Adıyla yaşasın yiğit egemenimiz♥ ay keşke ya çok isterdim komşu olmayı ❤❤❤
Aklıma faziletini kızları geldi. Orda da yiğit egemen vardıBak yakin olsaydik ben hemen getirirdim Sana rezene cayindan ne güzel olurdu hem minnakimida severdimAminn Kuzum Allah razi olsunn bende cok seviyorum ya Esim yigit istedi bende Egemen sonra birlestirdik Yigit Egemen yaptik
Ciddi mi kiz hic bilmiyorum o diziyi benAklıma faziletini kızları geldi. Orda da yiğit egemen vardı
Aynen yaa nerde bu Kizcelerdün buralar kayniyodu simdi sinek avliyoo
hafta sonuna girdik kacamaklar basladiAynen yaa nerde bu Kizceler
Ohh Annene gitme iyimiste kaynanayi bilemedim be balimhafta sonuna girdik kacamaklar basladi
bnde yarin ve pazar kacıcımmmm anama ve kaynanama
Hoşgeldiniz ay buradaki sohbetler öyle güzel kiEfenim merhaba,
Kk'da dönen geyiklere katilmak isteyen, ama hicbirine yazamamis biri olarak ben geldim.
36 yaşında, evde çocuğunu büyüten bir hatun kişiyim.
Misafirim var çay içiyoruz sen napiyorsun canımcımmmNaparsiniz kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?