Hayatla ilgili sohbetler ..

Uyuyor hala maviimm çok küçük teyzesi biraz önce mama ile anne sütü verdim yine gitti gözleri gazı olunca durmuyor hiç çok ağlıyor çok üzülüyorum ya
Ooyyy Ben onu severim ya minnakim Bebisim uyusun Teyzesinin prensesi o illaki oluyor Cörekcibasim malesef rezene cayi iyi gelir belki annesi rahatlatir minnakimi Ismi ne Kuzum Bebisimizin

Ooyyy Ben onu severim ya minnakim Bebisim uyusun Teyzesinin prensesi o illaki oluyor Cörekcibasim malesef rezene cayi iyi gelir belki annesi rahatlatir minnakimi ❤ Ismi ne Kuzum Bebisimizin ❤
Zarari olmaz değil mi acaba soğutup versemm teyzesi kızımın ismi maviii

Zarari olmaz değil mi acaba soğutup versemm teyzesi kızımın ismi maviii
Benim anneme bize hep icirirmis Kuzum bende cok gazli bir bebekmisim oyyy adi gibi güzel yasasin Minnakim Rabbim yüzünü hep güldürsün yolunu acik etsin Bebisimin

Benim anneme bize hep icirirmis Kuzum bende cok gazli bir bebekmisim oyyy adi gibi güzel yasasin Minnakim Rabbim yüzünü hep güldürsün yolunu acik etsin Bebisimin
Oyyy amiiinnn canım benim Rabbim senin oğluşununda sağlıkla doğmasını nasip etsin sen isim düşündün mü pasamiza rezeneyi alayım ya yazık çok ağlıyor o gaz çıkana kadar zor çıkartıyor

Aminnn Canim Benim Cöregimm Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu hepimizin evladini korusun Yaradan Evet Kuzum Yigit Egemen koymak istiyoruz InsAllah oyy kiyamam ben Minnakima ya yavrum benim kücücük midesiyle nasil zorlaniyordur prensesim benim oyy al canim benim rahatlar biraz Melegim

Dışarı çıkınca hemen alacağım canımcımmm yiğit egemen miii ayy adıyla yaşasın coookk güzelmiş ismi çok beğendim

Dışarı çıkınca hemen alacağım canımcımmm yiğit egemen miii ayy adıyla yaşasın coookk güzelmiş ismi çok beğendim
Bak yakin olsaydik ben hemen getirirdim Sana rezene cayindan ne güzel olurdu hem minnakimida severdim Aminn Kuzum Allah razi olsunn bende cok seviyorum ya Esim yigit istedi bende Egemen sonra birlestirdik Yigit Egemen yaptik

Bak yakin olsaydik ben hemen getirirdim Sana rezene cayindan ne güzel olurdu hem minnakimida severdim Aminn Kuzum Allah razi olsunn bende cok seviyorum ya Esim yigit istedi bende Egemen sonra birlestirdik Yigit Egemen yaptik
Öyle uyumlu olmuş ki ama iki ismin birleştiğini hiç kimse de görmedim Adıyla yaşasın yiğit egemenimiz ay keşke ya çok isterdim komşu olmayı

Öyle uyumlu olmuş ki ama iki ismin birleştiğini hiç kimse de görmedim Adıyla yaşasın yiğit egemenimiz♥ ay keşke ya çok isterdim komşu olmayı ❤❤❤
Sagol Cöregimm benimm bizde cok begendik bu uyumu kulaga hos geliyor anlamlarida güzel Amin teyzesiiii demii kuzum yaa bende cok isterdim valla harika olurdu

Aklıma faziletini kızları geldi. Orda da yiğit egemen vardı

Efenim merhaba,
Kk'da dönen geyiklere katilmak isteyen, ama hicbirine yazamamis biri olarak ben geldim.
36 yaşında, evde çocuğunu büyüten bir hatun kişiyim.
Hoşgeldiniz ay buradaki sohbetler öyle güzel ki gomşu olduk tanıştığıma çok memnun oldum kaç çocuğunuz var Allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…