- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Ay sorma kuzum ya hamilelikten midir nedir eski uykum kalmadi sabah 8 oldu mu gözler aciliyorSağol cnm sen yat yat uyu uyu iki canlisin sizin şimdiye mışıl mışıl uyuyor olmaniz lazgimdi
Onun heyecanini yasiyorsun suan dimiii seni gidiiii seniiVallaha yavrum ben hergun iş yapıyorumşimdi yeni yağ sökücü aldım onu testten geciricem
Bebek demekki kalk anne anne kalk kk girelim geyik yapalım diyor ellammmAy sorma kuzum ya hamilelikten midir nedir eski uykum kalmadi sabah 8 oldu mu gözler aciliyor
Helal olsun bende o kadar enerji yok valla , çalışıyor musunuz evdemisinizVallaha yavrum ben hergun iş yapıyorumşimdi yeni yağ sökücü aldım onu testten geciricem
Aynen cnm yaaa heycanlandim ky almış diloş böyle güzel olamaz kızım sende al sende al.diye diye dün aldım bugün açılışını yapicamOnun heyecanini yasiyorsun suan dimiii seni gidiiii senii
Aynenn aynenn pasam sevdi burayi teyzelerinideBebek demekki kalk anne anne kalk kk girelim geyik yapalım diyor ellammm
Evde çalışıyorum şekerim sigorta yap diyürümmmm kocama dur bakalım yapacak gibiHelal olsun bende o kadar enerji yok valla , çalışıyor musunuz evdemisiniz
Kurdeleyi kesmeye geliyorum bekleAynen cnm yaaa heycanlandim ky almış diloş böyle güzel olamaz kızım sende al sende al.diye diye dün aldım bugün açılışını yapicam
Iyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız, eskiden tanışıyor olabiliriz belki sohbet etmisligimiz de vardır bir süre girmedim buraya unuttum herkesiNasılsınız efenim sanki eski bir topikte denk gelmiştim sizlere :))
Inşallah hadi bakalımEvde çalışıyorum şekerim sigorta yap diyürümmmm kocama dur bakalım yapacak gibi
Günaydın canlar ben misafirlerimiz vardı onları yolcu edecez bugünGünaydin Kizcelerimmm napiyorsunuz dün ben burayya hic bakmamisim ya yeni fark ettimm
@Aycoregi22 @HayatSevinceGuzeell @Limonsuzzcay @Yasnaz @Ayas19-Adel- @Chocolita D Dilos06 @EternaaLLove
Eki Görüntüle 2290862Kurdeleyi kesmeye geliyorum bekle
Yok cnm daha diğer aya inşallah alıp gelicem burayaInşallah hadi bakalımcocuklariniz varmi
Dilosum onu eldivensiz sakin kullanma ben ettim sen etmeVallaha yavrum ben hergun iş yapıyorumşimdi yeni yağ sökücü aldım onu testten geciricem
Yaa niye dalga geciyosun amaaaYok cnm daha diğer aya inşallah alıp gelicem buraya
Sevmedigin biriyse gözün aydin diyim AdelimmGünaydın canlar ben misafirlerimiz vardı onları yolcu edecez bugün
Nasilsin Kuzucummm
Yaaa eldivenli yapamam kuzu benim ellerim çamaşır suyunu fln çok alıştı artıkınnnnnnnnDilosum onu eldivensiz sakin kullanma ben ettim sen etmekiz bana yilan gibi deri degistirtti yeminle
Gorucm seni bende aynisini diyodum ama bu cok farkli biseyYaaa eldivenli yapamam kuzu benim ellerim çamaşır suyunu fln çok alıştı artıkınnnnnnnnbu bana vız gelir tırıs gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?