Hayatla ilgili sohbetler ..

Sevmedigin biriyse gözün aydin diyim Adelimm

Nasilsin Kuzucummm
Eşimin akrabaları daha yeni tanıdım diyelim
Misafirden gına geldi biraz yoksa başımın üstünde yerleri vardır

Oyyy kiyamammm neyse hadi kurtuldun bacim
Şuan öyle görünüyor başka yatılı vs misafir gelmezse bayramdan beri misafir hem yatılı hem ziyaret için günde iki kere misafir ağırlarımız oldu sabah ayrı akşam ayrı

Merhabalar bende geldim 24 yaşında iki erkek annesiyim istanbulda yaşıyorum şuanlik hedeftim iyi insanlarlar yetiştirip iyi insan olabilmek hepinizi tanımak isterim :)

Kız niye dalga geçiyim.vallaha bak.ben burda ne söylersem söyleyeyim gerçek bak beni biliyorlar diger ki aya transfer olucak iki tane bebek alıp gelicem diyürümmmm
Inşallah canm

Şuan öyle görünüyor başka yatılı vs misafir gelmezse bayramdan beri misafir hem yatılı hem ziyaret için günde iki kere misafir ağırlarımız oldu sabah ayrı akşam ayrı
Senin evi sevmisler Kuzum belli tabi mis gibi agirliyorsundur misafirleri caylar pastalar cörekler khveler

Merhabalar bende geldim 24 yaşında iki erkek annesiyim istanbulda yaşıyorum şuanlik hedeftim iyi insanlarlar yetiştirip iyi insan olabilmek hepinizi tanımak isterim :)
Hoşgeldin canm Allah bağışlasın evlatlarını ❤ bende 25 yasindaym şuan çocuğum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…