- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Eşimin akrabaları daha yeni tanıdım diyelimSevmedigin biriyse gözün aydin diyim Adelimm
Nasilsin Kuzucummm
Kız niye dalga geçiyim.vallaha bak.ben burda ne söylersem söyleyeyim gerçek bak beni biliyorlarYaa niye dalga geciyosun amaaa
Oyyy kiyamammm neyse hadi kurtuldun bacimEşimin akrabaları daha yeni tanıdım diyelim
Misafirden gına geldi biraz yoksa başımın üstünde yerleri vardır
Dur bakalım kzuu deniyecem eğer bir tahriş olursa resmini atarimnGorucm seni bende aynisini diyodum ama bu cok farkli bisey
Teyzeleri onlari heyecanla bekliyor burdaKız niye dalga geçiyim.vallaha bak.ben burda ne söylersem söyleyeyim gerçek bak beni biliyorlardiger ki aya transfer olucak iki tane bebek alıp gelicem diyürümmmm
Tamam tamam inandımKız niye dalga geçiyim.vallaha bak.ben burda ne söylersem söyleyeyim gerçek bak beni biliyorlardiger ki aya transfer olucak iki tane bebek alıp gelicem diyürümmmm
Şuan öyle görünüyor başka yatılı vs misafir gelmezseOyyy kiyamammm neyse hadi kurtuldun bacim
Gün sayicaz daha teyzesiiiiTeyzeleri onlari heyecanla bekliyor burda
Inşallah canmKız niye dalga geçiyim.vallaha bak.ben burda ne söylersem söyleyeyim gerçek bak beni biliyorlardiger ki aya transfer olucak iki tane bebek alıp gelicem diyürümmmm
Yenimi evlisinizEşimin akrabaları daha yeni tanıdım diyelim
Misafirden gına geldi biraz yoksa başımın üstünde yerleri vardır
Senin evi sevmisler Kuzum belli tabi mis gibi agirliyorsundur misafirleri caylar pastalar cörekler khvelerŞuan öyle görünüyor başka yatılı vs misafir gelmezsebayramdan beri misafir hem yatılı hem ziyaret için günde iki kere misafir ağırlarımız oldu sabah ayrı akşam ayrı
Aynennn Annesi beraber sayicaz burdaGün sayicaz daha teyzesiiii
MerhabaMerhabalar bende geldim 24 yaşında iki erkek annesiyim istanbulda yaşıyorum şuanlik hedeftim iyi insanlarlar yetiştirip iyi insan olabilmek hepinizi tanımak isterim :)
Hoşgeldin canm Allah bağışlasın evlatlarını ❤ bende 25 yasindaym şuan çocuğum yokMerhabalar bende geldim 24 yaşında iki erkek annesiyim istanbulda yaşıyorum şuanlik hedeftim iyi insanlarlar yetiştirip iyi insan olabilmek hepinizi tanımak isterim :)
1 yılı yeni doldurdum canmYenimi evlisiniz
Benimde 1.5 ay oldu1 yılı yeni doldurdum canm
Hadi kolay gelsin CanimmmKızlar ben kaçtım öpüyorum sizi işler bitince görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?