- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Kolay gelsin görüşürüzKızlar ben kaçtım öpüyorum sizi işler bitince görüşürüz
Günaydın bnmde haftaya sınavım var siz hangi sınava giriyorsunuzGüünaydın canıımlarrDün bizim de düğün vardı gittiim bir güzel stres attııım iiyiice kutlarımı döktüm ben şimdii derse geçicem öpüyoruumm hepinizi
Ohh ohh yandan yandan iyi yapmissin canimmGüünaydın canıımlarrDün bizim de düğün vardı gittiim bir güzel stres attııım iiyiice kutlarımı döktüm ben şimdii derse geçicem öpüyoruumm hepinizi
Bittim işlerKızlar ben kaçtım öpüyorum sizi işler bitince görüşürüz
Dilosun daha aksama kadar isi bitmez evi cilalayacakBittim işler
Beğeni geldi biraz önce ordan seyettimdiiiDilosun daha aksama kadar isi bitmez evi cilalayacak
Arada göz kirpar geri gider dilosBeğeni geldi biraz önce ordan seyettimdiiikeşke benim eve de gelse
Aslında çok fazla isim var ama hiçbişe yapmadan yatıyorum buralarda takılıyorumArada göz kirpar geri gider dilos
Çamaşırlari astım onlar kuruyiyüğürrrr dalları sildim yanlı dehşet birşey sizde alın böyle bir yağ sökücü olamazBittim işler
Ahandaaa geldi DilosÇamaşırlari astım onlar kuruyiyüğürrrr dalları sildim yanlı dehşet birşey sizde alın böyle bir yağ sökücü olamazesim geldi ona kahvaltı hazırladım mamamızı yidik biraz dinlenicem adam ise gidince de evleri süpürücem sonra da ütü
Maşallah maşallah benim eşimde bugün çalışıyor sabah ona kahvaltı hazırlamak için kalktım yoksa uyurdumÇamaşırlari astım onlar kuruyiyüğürrrr dalları sildim yanlı dehşet birşey sizde alın böyle bir yağ sökücü olamazesim geldi ona kahvaltı hazırladım mamamızı yidik biraz dinlenicem adam ise gidince de evleri süpürücem sonra da ütü
Olmaaaz yapamayiz öyle pasakliHamarat fln artık pis pasaklı yaşmak istiyorum ama olmuyorrr
Bazen oda lazım ya gerçekten canım istemeyince bazen hiçbişey yapmıyorumHamarat fln artık pis pasaklı yaşmak istiyorum ama olmuyorrr
Şimdi ben sigorta istemeyim de ne yapayım âaaa dostlar ,Olmaaaz yapamayiz öyle pasakli
Yaaa bende yapmak istemiyorum ama bişey dürtüklüyor geceden başlıyorum sabah kalkiyim şunu yapayım şurayı dileğim diye sabah 7 de gözümü açıyorum uyku haram banaaaBazen oda lazım ya gerçekten canım istemeyince bazen hiçbişey yapmıyorum
Iste kiz sigorta ve maas baglat kendine sonra emeklide olursunŞimdi ben sigorta istemeyim de ne yapayım âaaa dostlar ,
Diyürümmmm yap bana sigorta yatır benim sigortamı bide maaşIste kiz sigorta ve maas baglat kendine sonra emeklide olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?