- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
1 cocugum var, sagolun teşekkürler.Hoşgeldiniz ay buradaki sohbetler öyle güzel kigomşu olduk tanıştığıma çok memnun oldum kaç çocuğunuz var Allah bağışlasın ❤
Bende varımGünaydin Kizcelerimmm napiyorsunuz dün ben burayya hic bakmamisim ya yeni fark ettimm
Aycoregi22 HayatSevinceGuzel Limonsuzzcay @Yasnaz A Ayas19 -Adel- Chocolita D Dilos06 EternaaLLove
Hosgeldinnn tabikideeBende varımaraniza katilabilirmiyim
HosbuldumHosgeldinnn tabikidee
Günaydın utangaç emojili hatunumGünaydın
Ohh hamarat dilosum benimm kolay gele canimGünaydın şekerim vallaha ben sabah sabah çamaşırları makineye attım mutfak dolaplarini silicem iş yapicam bugünsen napion cnm
Nasılsınız bakalım yeni gördüm burayı :))Günaydın utangaç emojili hatunum
Günaydinnn minik melekGünaydın
Iyiyim canim Sükür sen nasilsin napiyorsunNasılsınız bakalım yeni gördüm burayı :))
Günaydın bu mesajı görünce enerji geldi valla kalkıp bendemi iş yapsamGünaydın şekerim vallaha ben sabah sabah çamaşırları makineye attım mutfak dolaplarini silicem iş yapicam bugünsen napion cnm
Sağol cnm sen yat yat uyu uyu iki canlisin sizin şimdiye mışıl mışıl uyuyor olmaniz lazgimdiOhh hamarat dilosum benimm kolay gele canimben hala yatakta kivraniyorum
GünaydınGünaydın
Vallaha yavrum ben hergun iş yapıyorumGünaydın bu mesajı görünce enerji geldi valla kalkıp bendemi iş yapsam
Günaydinnn minik melek
Şükür bende yoğunluk var benim evde boya dün bitti temizlik başlayacak insallah aynı devam ediyoruz hayataIyiyim canim Sükür sen nasilsin napiyorsun
Nasılsınız efenim sanki eski bir topikte denk gelmiştim sizlere :))Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?