- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Yapmazlar bacim yapmazlar benimkide böyle bakiyorDiyürümmmm yap bana sigorta yatır benim sigortamı bide maaşadam böyle
Bende kalkıp iş yapcam görümcem geliyomusYaaa bende yapmak istemiyorum ama bişey dürtüklüyor geceden başlıyorum sabah kalkiyim şunu yapayım şurayı dileğim diye sabah 7 de gözümü açıyorum uyku haram banaaa
Erkeklerin hepsi aynı ya benimki de bnm sigortam ikimizede yeter diyorDiyürümmmm yap bana sigorta yatır benim sigortamı bide maaşadam böyle
Bana hic cici gelmiyorAy daha cicisin
Kalk kız kalk görümce geliyorBende kalkıp iş yapcam görümcem geliyomus
NedenBana hic cici gelmiyor
Hayat sana güzel bee yavrumOhhh ben ne rahatim ya kaynana yok görümce yok elti yok ohhh
Uzak misnOhhh ben ne rahatim ya kaynana yok görümce yok elti yok ohhh
Yok kiz direk dibimde oturuyorlar ama görümce kaynanayla görüsmüyoruz eltide yok zatenUzak misn
Masallah7 tane görümcem var
Valla ya sözde tembellik edecektim bide haftaya sınavım var 5 gün burada kalcaklarmis 3 çocukları var yandım benKalk kız kalk görümce geliyormotora bağla kendini
Aman en iyisi bende altlı üstlüyüm kv ile şuanlik aramızda bise yok görümce evli uzakta elti zaten eşi vefat etti burayla bağı kesilmsYok kiz direk dibimde oturuyorlar ama görümce kaynanayla görüsmüyoruz eltide yok zatengörümcede benden kücük evli degil anasinin agzina bakiyor gelip gitmiyor cokta fifiydi
5 evli 2 bekar varMasallahevliler mi bari
Kak kak hemen heryerine bakarlar simdi onlar sen yokken vitrinin tozuna bakarlar parmaklariylaValla ya sözde tembellik edecektim bide haftaya sınavım var 5 gün burada kalcaklarmis 3 çocukları var yandım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?