Hayatla ilgili sohbetler ..

Aman en iyisi bende altlı üstlüyüm kv ile şuanlik aramızda bise yok görümce evli uzakta elti zaten eşi vefat etti burayla bağı kesilms
Aynen adelim ya kafan rahat valla böyle yoksa varya hic huzurum yoktu sürekli bi kavga tartisma bi gerginlik daha evlenmeden yormustu beni kaynana ..

Aynen adelim ya kafan rahat valla böyle yoksa varya hic huzurum yoktu sürekli bi kavga tartisma bi gerginlik daha evlenmeden yormustu beni kaynana ..
Öyle insanla gidip gelip huzurum bozulacagina ilişkiyi keserim iyi etmişsin valla canım kötülük neden eder insanlar anlamam ben ya biz mi çok safiz iyiz yoksa onlar kurnaz mı

Aman en iyisi bende altlı üstlüyüm kv ile şuanlik aramızda bise yok görümce evli uzakta elti zaten eşi vefat etti burayla bağı kesilms
Adelim bende ky ile altlı üstlü oturuyoruz çok şükür bir gündn bir güne sıkıntımız olmadı ama bir elti var biraz uzakta karı uzaktada olsa laf almaya çalışıyor ky en sonunda sanane diloştan dedi bayabi ağzının payını verdi ky çok sevmez zaten onu bende arama bir mesafe koydum tam koydum

Öyle insanla gidip gelip huzurum bozulacagina ilişkiyi keserim iyi etmişsin valla canım kötülük neden eder insanlar anlamam ben ya biz mi çok safiz iyiz yoksa onlar kurnaz mı
Biz çok safız onlar çok kurnaz bizede zaten kurnaz insanlar gelmez en güzeli mesafe koymak görmezden gelmek

Aynen öyle adelim ben nisanliyken cok taviz verdim aman kötülük olmasin aman yanlis anlamasinlar diye diye tepeme cikmisti kadin iyice sonunda tepemden bi savurdum onu yapisti kaldi yere .. cok sirret bir kadindir ya ben hayatimda böyle bi kadin daha görmedim InsAllah da görmeyiz hic birimiz ..

Iyi etmiş kvde de laf alip napacan yani lallos kadin bende muhattap değilim eltimle kv gelse kendi evime iniyom hemen

En güzelini yapmışsın diloşum

Işte susmayacan canım onlar nasılsa sende öyle olcan boşuna dememiş eskiler dinsizin hakkindan imansız gelir diye bu hayatta iyi olana iyi olmaya yol vercn

Işte susmayacan canım onlar nasılsa sende öyle olcan boşuna dememiş eskiler dinsizin hakkindan imansız gelir diye bu hayatta iyi olana iyi olmaya yol vercn
Aynen kuzum basta iyilik olsun diye düsünüyorsun ama kaynana bunu firsat bildi sesimi cikaramam sandi bindikce bindi üstüme ve hep de esimin olmadigi zamanlarda yapardi yapacagini cünkü biliyor esim duysa kavga cikacak izin vermeyecek her zaman onun olmadigi ani kollarda .. bardagi tasiran son damlayla sutladik hayatimizdan Anneme hakarete kadar ileri gittiler yani öyle böyle degil

Başkae eltileri görümceleri görüyom bal kaymak bizde böyle valal şansımız işte
Yok bacım öyle düşünme bizde ilk zamanlar bel kaymaktir ben senin ablanın şöyle böyle bende tabi Safinaz sonra sonra anladık niyetini benimle konuştukarini ky anlatıyor lan salak ky zaten bana anlatıyor kadına söylediklerini ky uyardi beni bundan uzak dur tehliki diye bizde çok uzun zamandır bayramdan bayrama görüşürüz normal hayatta görüşülecek insanlar değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…