- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Her ailede bi tane münasebetsiz oluyo demek5 evli 2 bekar var
Bekarlar alt katta yaşıtım çok sorun değil onlar 4 evli uzak biri yakın o biraz delirtiyorbeni
Aynen adelim ya kafan rahat valla böyle yoksa varya hic huzurum yoktu sürekli bi kavga tartisma bi gerginlik daha evlenmeden yormustu beni kaynana ..Aman en iyisi bende altlı üstlüyüm kv ile şuanlik aramızda bise yok görümce evli uzakta elti zaten eşi vefat etti burayla bağı kesilms
Başka kimse yokmu cnm gidecek bide 5 gün bide gelip kalkcaklar 3 çocuklaValla ya sözde tembellik edecektim bide haftaya sınavım var 5 gün burada kalcaklarmis 3 çocukları var yandım ben
Öyle insanla gidip gelip huzurum bozulacagina ilişkiyi keserim iyi etmişsin valla canım kötülük neden eder insanlar anlamam ben ya biz mi çok safiz iyiz yoksa onlar kurnaz mıAynen adelim ya kafan rahat valla böyle yoksa varya hic huzurum yoktu sürekli bi kavga tartisma bi gerginlik daha evlenmeden yormustu beni kaynana ..
Adelim bende ky ile altlı üstlü oturuyoruz çok şükür bir gündn bir güne sıkıntımız olmadı ama bir elti var biraz uzakta karı uzaktada olsa laf almaya çalışıyor ky en sonunda sanane diloştan dedi bayabi ağzının payını verdi ky çok sevmez zaten onu bende arama bir mesafe koydum tam koydumAman en iyisi bende altlı üstlüyüm kv ile şuanlik aramızda bise yok görümce evli uzakta elti zaten eşi vefat etti burayla bağı kesilms
Günaydın bnmde haftaya sınavım var siz hangi sınava giriyorsunuz
Biz çok safız onlar çok kurnaz bizede zaten kurnaz insanlar gelmez en güzeli mesafe koymak görmezden gelmekÖyle insanla gidip gelip huzurum bozulacagina ilişkiyi keserim iyi etmişsin valla canım kötülük neden eder insanlar anlamam ben ya biz mi çok safiz iyiz yoksa onlar kurnaz mı
Aynen öyle adelim ben nisanliyken cok taviz verdim aman kötülük olmasin aman yanlis anlamasinlar diye diye tepeme cikmisti kadin iyice sonunda tepemden bi savurdum onu yapisti kaldi yere .. cok sirret bir kadindir ya ben hayatimda böyle bi kadin daha görmedim InsAllah da görmeyiz hic birimiz ..Öyle insanla gidip gelip huzurum bozulacagina ilişkiyi keserim iyi etmişsin valla canım kötülük neden eder insanlar anlamam ben ya biz mi çok safiz iyiz yoksa onlar kurnaz mı
Ohh ohh yandan yandan iyi yapmissin canimmhadi kolay gelsin kuzummm
Iyi etmiş kvde deAdelim bende ky ile altlı üstlü oturuyoruz çok şükür bir gündn bir güne sıkıntımız olmadı ama bir elti var biraz uzakta karı uzaktada olsa laf almaya çalışıyor ky en sonunda sanane diloştan dedi bayabi ağzının payını verdi ky çok sevmez zaten onu bende arama bir mesafe koydum tam koydum
En güzelini yapmışsın diloşumAdelim bende ky ile altlı üstlü oturuyoruz çok şükür bir gündn bir güne sıkıntımız olmadı ama bir elti var biraz uzakta karı uzaktada olsa laf almaya çalışıyor ky en sonunda sanane diloştan dedi bayabi ağzının payını verdi ky çok sevmez zaten onu bende arama bir mesafe koydum tam koydum
Aynen öyle dilos kafa rahat en azındanBiz çok safız onlar çok kurnaz bizede zaten kurnaz insanlar gelmez en güzeli mesafe koymak görmezden gelmek
Işte susmayacan canım onlar nasılsa sende öyle olcan boşuna dememiş eskiler dinsizin hakkindan imansız gelir diyeAynen öyle adelim ben nisanliyken cok taviz verdim aman kötülük olmasin aman yanlis anlamasinlar diye diye tepeme cikmisti kadin iyice sonunda tepemden bi savurdum onu yapisti kaldi yere .. cok sirret bir kadindir ya ben hayatimda böyle bi kadin daha görmedim InsAllah da görmeyiz hic birimiz ..
En güzeli cnm benim sevmediğim elti ky mükemmel insan ky o gelince bende inerim evimeIyi etmiş kvde delaf alip napacan yani lallos kadin bende muhattap değilim eltimle kv gelse kendi evime iniyom hemen
Inşallah ama görümcem geliyomus bugün 3 çocuğu var keşke gelmeseydi ben ders çalışacaktımBen de kpss alan sınavına gireceğim haftaya. Başarılar dileriimm güzel geçsin inşallah
Başkae eltileri görümceleri görüyom bal kaymak bizde böyle valal şansımız işteEn güzeli cnm benim sevmediğim elti ky mükemmel insan ky o gelince bende inerim evime
Altta kayinvalidem var ona geliyor heralde bende kalmaz umarımBaşka kimse yokmu cnm gidecek bide 5 gün bide gelip kalkcaklar 3 çocukla
Aynen kuzum basta iyilik olsun diye düsünüyorsun ama kaynana bunu firsat bildi sesimi cikaramam sandi bindikce bindi üstüme ve hep de esimin olmadigi zamanlarda yapardi yapacagini cünkü biliyor esim duysa kavga cikacak izin vermeyecek her zaman onun olmadigi ani kollarda .. bardagi tasiran son damlayla sutladik hayatimizdan Anneme hakarete kadar ileri gittiler yani öyle böyle degilIşte susmayacan canım onlar nasılsa sende öyle olcan boşuna dememiş eskiler dinsizin hakkindan imansız gelir diyebu hayatta iyi olana iyi olmaya yol vercn
Yok bacım öyle düşünme bizde ilk zamanlar bel kaymaktir ben senin ablanın şöyle böyle bende tabi Safinaz sonra sonra anladık niyetini benimle konuştukarini ky anlatıyor lan salak ky zaten bana anlatıyor kadına söylediklerini ky uyardi beni bundan uzak dur tehliki diye bizde çok uzun zamandır bayramdan bayrama görüşürüz normal hayatta görüşülecek insanlar değillerBaşkae eltileri görümceleri görüyom bal kaymak bizde böyle valal şansımız işte
Bilemedim bendeAltta kayinvalidem var ona geliyor heralde bende kalmaz umarımonun çocuklarda bayılıyor bana ne yapcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?