- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Ay Iyi etmissin de kurtulmussun ya anneye babya hakaret nedir kendini ne kadarda düşürmüş bide kv olcak büyük olack ya ama iyi eşinde senden yana dengeyi sagliyo canımAynen kuzum basta iyilik olsun diye düsünüyorsun ama kaynana bunu firsat bildi sesimi cikaramam sandi bindikce bindi üstüme ve hep de esimin olmadigi zamanlarda yapardi yapacagini cünkü biliyor esim duysa kavga cikacak izin vermeyecek her zaman onun olmadigi ani kollarda .. bardagi tasiran son damlayla sutladik hayatimizdan Anneme hakarete kadar ileri gittiler yani öyle böyle degil
Çok teşekkür ederim.Inşallah ama görümcem geliyomus bugün 3 çocuğu var keşke gelmeseydi ben ders çalışacaktımbende başarılar dilerim umarım hayırlısı olur hakkimizda
Ne insanlar var valla. Benim bi iyiliği nişanlandım bugüne geldik konuşmuşlugumuz yok yani bende bi alıp veremedigi var ama kimse çözemediYok bacım öyle düşünme bizde ilk zamanlar bel kaymaktir ben senin ablanın şöyle böyle bende tabi Safinaz sonra sonra anladık niyetini benimle konuştukarini ky anlatıyor lan salak ky zaten bana anlatıyor kadına söylediklerini ky uyardi beni bundan uzak dur tehliki diye bizde çok uzun zamandır bayramdan bayrama görüşürüz normal hayatta görüşülecek insanlar değiller
Cok Sükür Kuzum öyle valla esim bitanedir hakkini asla yiyemem gercekten hic ezdirmedi beni hic laf söyletmedi.. sükür ki kurtulduk ya ama simdi herkese bizi soruyorlarmis geldiler mi gittiler mi diye te Allahim sanane ki yaAy Iyi etmissin de kurtulmussun ya anneye babya hakaret nedir kendini ne kadarda düşürmüş bide kv olcak büyük olack ya ama iyi eşinde senden yana dengeyi sagliyo canım
Ayni işte benimlede alıp veremediği var ama ben gerçi ona bişey vermedim ama o almaya çalışıyor aldirmazlar yavrummNe insanlar var valla. Benim bi iyiliği nişanlandım bugüne geldik konuşmuşlugumuz yok yani bende bi alıp veremedigi var ama kimse çözemedi
Nie iyilik olsa da böyle hallere düşürmeseydi insanları da gidp gelinseydi nolurdu yani dimo cnimCok Sükür Kuzum öyle valla esim bitanedir hakkini asla yiyemem gercekten hic ezdirmedi beni hic laf söyletmedi.. sükür ki kurtulduk ya ama simdi herkese bizi soruyorlarmis geldiler mi gittiler mi diye te Allahim sanane ki ya
Aynen kapatalımAyni işte benimlede alıp veremediği var ama ben gerçi ona bişey vermedim ama o almaya çalışıyor aldirmazlar yavrummokadar kolay değil Allah'tan eşimde benden yana o bile agbisyle görüşmek istemiyor hep o kadın kaynimi dolduruyor pislik karı aman elti konusunu kapatiyoruzzzz eee napionuzzzzz bugün anlatın
Tabiki yaa ben ne hayaller kurmustum böyle gider geliriz falan diye cünkü basta öyle melek gibi tanitti ki kendini bana görsen bende sazan gibi atladim tabi saftoronum benNie iyilik olsa da böyle hallere düşürmeseydi insanları da gidp gelinseydi nolurdu yani dimo cnim
Bende magazin izliyorum canım eşim gidecek birazdan işe sonra evleri süpürücemAynen kapatalım
Ben misafirleri yolladım şimdi oturoym işi givu gorup sen
Bnm 3 ders sınavım var üniversiteyi bitiricem inş bunları geçersemÇok teşekkür ederim.Hangi alandan gireceksiniz? İnsanın aklı hep sınavda kalıyor gerçekten. Ben bu sene pek çalışamadım ama normal rutini de bile sınav olduğu düşüncesi artık çok yormaya başladı beni. İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için
Benim eşimin ailesi çok görgüsüz konuşmaları bile yüksek sesli ve çok kabaBilemedim bende
Tabiki yaa ben ne hayaller kurmustum böyle gider geliriz falan diye cünkü basta öyle melek gibi tanitti ki kendini bana görsen bende sazan gibi atladim tabi saftoronum benama simdi cok beklerler
Evleri miBende magazin izliyorum canım eşim gidecek birazdan işe sonra evleri süpürücem
Ya nediyim cnm herkez farklı yani yapıları farklı demmki görgü fln sen kocanla mutlu oldu gerisini diktiretttttBenim eşimin ailesi çok görgüsüz konuşmaları bile yüksek sesli ve çok kaba
Evleri şekerimEvleri mi
Kocamda görgüsüzYa nediyim cnm herkez farklı yani yapıları farklı demmki görgü fln sen kocanla mutlu oldu gerisini diktirettttt
Allah kolaylık versin canımEvleri şekerimsabah dolapları sildim çamaşırlari astım biraz mola akşama kadar iş yapicam daha ütü var
O olmadı bak üzüm üzüme baka baka kararır derler yaaKocamda görgüsüzadam huy değiştirdi evlendikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?