Hayatla ilgili sohbetler ..

Ay Iyi etmissin de kurtulmussun ya anneye babya hakaret nedir kendini ne kadarda düşürmüş bide kv olcak büyük olack ya ama iyi eşinde senden yana dengeyi sagliyo canım

Inşallah ama görümcem geliyomus bugün 3 çocuğu var keşke gelmeseydi ben ders çalışacaktım bende başarılar dilerim umarım hayırlısı olur hakkimizda
Çok teşekkür ederim. Hangi alandan gireceksiniz? İnsanın aklı hep sınavda kalıyor gerçekten. Ben bu sene pek çalışamadım ama normal rutini de bile sınav olduğu düşüncesi artık çok yormaya başladı beni. İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için

Ne insanlar var valla. Benim bi iyiliği nişanlandım bugüne geldik konuşmuşlugumuz yok yani bende bi alıp veremedigi var ama kimse çözemedi

Ay Iyi etmissin de kurtulmussun ya anneye babya hakaret nedir kendini ne kadarda düşürmüş bide kv olcak büyük olack ya ama iyi eşinde senden yana dengeyi sagliyo canım
Cok Sükür Kuzum öyle valla esim bitanedir hakkini asla yiyemem gercekten hic ezdirmedi beni hic laf söyletmedi.. sükür ki kurtulduk ya ama simdi herkese bizi soruyorlarmis geldiler mi gittiler mi diye te Allahim sanane ki ya

Ne insanlar var valla. Benim bi iyiliği nişanlandım bugüne geldik konuşmuşlugumuz yok yani bende bi alıp veremedigi var ama kimse çözemedi
Ayni işte benimlede alıp veremediği var ama ben gerçi ona bişey vermedim ama o almaya çalışıyor aldirmazlar yavrumm okadar kolay değil Allah'tan eşimde benden yana o bile agbisyle görüşmek istemiyor hep o kadın kaynimi dolduruyor pislik karı aman elti konusunu kapatiyoruzzzz eee napionuzzzzz bugün anlatın

Cok Sükür Kuzum öyle valla esim bitanedir hakkini asla yiyemem gercekten hic ezdirmedi beni hic laf söyletmedi.. sükür ki kurtulduk ya ama simdi herkese bizi soruyorlarmis geldiler mi gittiler mi diye te Allahim sanane ki ya
Nie iyilik olsa da böyle hallere düşürmeseydi insanları da gidp gelinseydi nolurdu yani dimo cnim

Aynen kapatalım
Ben misafirleri yolladım şimdi oturoym işi givu gorup sen

Nie iyilik olsa da böyle hallere düşürmeseydi insanları da gidp gelinseydi nolurdu yani dimo cnim
Tabiki yaa ben ne hayaller kurmustum böyle gider geliriz falan diye cünkü basta öyle melek gibi tanitti ki kendini bana görsen bende sazan gibi atladim tabi saftoronum ben ama simdi cok beklerler

Bnm 3 ders sınavım var üniversiteyi bitiricem inş bunları geçersem

Tabiki yaa ben ne hayaller kurmustum böyle gider geliriz falan diye cünkü basta öyle melek gibi tanitti ki kendini bana görsen bende sazan gibi atladim tabi saftoronum ben ama simdi cok beklerler
onlar mi vardı önceden aman bosverelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…