- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Allah kolaylık versin canımsen mola verme anca bitirirsin
Ha oldu o zaman canmadam gitmeden elektrikli Süpürgeyi açamam korkutmayalım biraz şekerleme yapıyor
Aşermelerde başladı hiiiiii kıyamam sanaBurnuma buram buram yemek kokulari geliyor disardan .. ya yapmam etmen yaa canimi cektirmen ☹☹
Sorma dilomm ya basladi herhalde böyle canim sürekli biseyler istiyorAşermelerde başladı hiiiiii kıyamam sana
İnşallah InşallahBnm 3 ders sınavım var üniversiteyi bitiricem inş bunları geçersem
Benim yarim kadar olsa yeter adam değişime direniyor resmenO olmadı bak üzüm üzüme baka baka kararır derler yaasen biraz onu görgülü yapmaya başla şekerim herşey senin elinde biliyorsun
4 seneyi aof okumak çok yordu beniİnşallah Inşallah
Severek mi evlendinizBenim yarim kadar olsa yeter adam değişime direniyor resmen
Tabi cnm bulantı olmasındaSorma dilomm ya basladi herhalde böyle canim sürekli biseyler istiyoraman neyse bu olsun bulanti falan olmasinda
GünaydınnnnnGünaydin Kizcelerimmm napiyorsunuz dün ben burayya hic bakmamisim ya yeni fark ettimm
@Aycoregi22HayatSevinceGuzel @Limonsuzzcay @Yasnaz @Ayas19 -Adel- @Chocolita D Dilos06 EternaaLLove
Uyan gii uyann agsam olduGünaydınnnnnbı uyuyorum bı uyanıyorum
Uyanicam acıktım ya açken uyunmuyoUyan gii uyann agsam oldu
Çok iyi anlıyorum gerçekten. Ders tek başınayken başka hayat koşturmacaların yokken yine gidiyor bir şekilde ama hayatın içine karışınca öyle olmuyor yoruyor. İnşallah emeklerinin karşılığı görürsün4 seneyi aof okumak çok yordu beni
Severek evetSeverek mi evlendiniz
InşallahÇok iyi anlıyorum gerçekten. Ders tek başınayken başka hayat koşturmacaların yokken yine gidiyor bir şekilde ama hayatın içine karışınca öyle olmuyor yoruyor. İnşallah emeklerinin karşılığı görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?