- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Aman daa aman tatlı hamiişşBurnuma buram buram yemek kokulari geliyor disardan .. ya yapmam etmen yaa canimi cektirmen ☹☹
Çok güzel mali müşavirlikInşallahbiterse dosya actirmayi düşünüyorum mali müşavir olmak için
Evet bu ara çok düğün evlenen evleneneDiloşuuum bir düğün akımıdır gidiyooor, akedeşleriim, herkescikler teek tekk evleniyor akşama düğün var yine ben de napiim katılımcı olarak kıyafet ütülüyorum
Inşallah kısmet olursaÇok güzel mali müşavirlikbiter biter hayırlısıyla
Senin için istek yapicam dedim ve yaptım arada bı güzel oluyo dilosum ya
Ohhh kurtlarını döktün vallaha cnmSenin için istek yapicam dedim ve yaptım arada bı güzel oluyo dilosum yahalayli malayli iyi tepindim
İnan kiii bu kız napmış demeseler kolumu kaldıracak halim yok diloşcuum vallahi ama napiim azıcık süslencem etcemEvet bu ara çok düğün evlenen evleneneeee yani bir katılımcı olarak senin de orda ütüsüz kıyafet ile olman gerekiyor
Derler anacım derlerİnan kiii bu kız napmış demeseler kolumu kaldıracak halim yok diloşcuum vallahi ama napiim azıcık süslencem etcem
Derler anacım derlersüslen tabi süslü senii
Biraz yapıyorum biraz dinleniyorum biraz çamaşır topluyorum yine gelip dinleniyorum evi süpürdüm daha yerleri silicem nezamn silerim orası meçhulSen naptın canımcım iyisin dimii temizlik günü ilan edilmiş bugün galiba
Ohoo bissürü şeyy yapmışsın yat yuvarlan boşveeerBiraz yapıyorum biraz dinleniyorum biraz çamaşır topluyorum yine gelip dinleniyorum evi süpürdüm daha yerleri silicem nezamn silerim orası meçhuliste öyle yuvarlanıp gidiyorum canımmm
Rabbim istediğin zamanda hayırlısıyla nasip etsin canım benimHoşgeldin canm Allah bağışlasın evlatlarını ❤ bende 25 yasindaym şuan çocuğum yok
Yok benim sonradqn dahil olduğum topikte oncesinde vardın sanırım yafrukurtlar da bayağı takılmıştı m yeni geldiğimde :))Iyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız, eskiden tanışıyor olabiliriz belki sohbet etmisligimiz de vardır bir süre girmedim buraya unuttum herkesi
Ayçörekcim bebişin az büyüsün beraber pıtı pıtıı yaparsınız herşeyleriiTünaydın kızlaarrrhepiniz bugün çok çalışkansiniz bayıldım ben gezemiyorum bebekten dolayı eve kapandım resmennnn
Evet doğru oraya yazıyordum eskiden beni hatırlamanıza sevindim :)Yok benim sonradqn dahil olduğum topikte oncesinde vardın sanırım yafrukurtlar da bayağı takılmıştı m yeni geldiğimde :))
Şükrü iyiyim iş güç uğraşıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?