- 8 Ocak 2019
- 694
- 1.625
- 28
- 29
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
İnsAllah canım benim hayırlısıylaAyçörekcim bebişin az büyüsün beraber pıtı pıtıı yaparsınız herşeylerii
Aşağısı bahçe gibi mi ay çok güzelBenim misafirlerde geldiler yemek faslı bitti şimdi aşağıya indiler çay içmeye fırsattan istifade bende bi bakayım dedim buraya:)
Alt katta kayinvalidem kızlar ve bi kaynim oturuyo giriş kat evlerimizin önü bahçe evetAsagi
Aşağısı bahçe gibi mi ay çok güzel ❤
İnsAllah canım benim hayırlısıylasen napiyorsun çalışmalar nasıl 2 gündür pek çalışmadım ben
Birbirimize cesaret verelim sadece 1 hafta sonra özgürüz aslındasorma kuzum.iyi gidiyo demek isterdim ama artık çok zorlanıyorum pek gitmiyo ne yalan söyleyim
Bahçeli evlere bayılıyorum çok çok güzel birşey yaAlt katta kayinvalidem kızlar ve bi kaynim oturuyo giriş kat evlerimizin önü bahçe evet
Evet aile binası, şuan bu sıkıntı yok zaten 1.5 ay oldu evleneli inş olmazBahçeli evlere bayılıyorum çok çok güzel birşey yaaile apartmanı galiba o da güzel bence iyi anlaştıktan sonra ❤
Profil foton hatirimda çok sempatik geliyor :)Evet doğru oraya yazıyordum eskiden beni hatırlamanıza sevindim :)
Deniz Çakır 'i çok severim oyunculuğunu duruşunu görüşünü herseyiniProfil foton hatirimda çok sempatik geliyor :)
Ben çay içiyorum bahçede görümceler var kaynana var siz ne yapiyorsunuzHuhuu Kizceler napiyorsunuz bakimmm Cörekcibasimm nerelerdesin naptin❤
Kolay gelsin bende bugün çok yoruldum işimi tam bitirdim millet geldiBende yemekle uğraşıyorum yoruldum
30 yaşındayım 15 günlük evliyim☺☺ peyzaj mimariyim ama muhasebecilik yapıyorum zonguldakliyim ama es durumundan ordulu oldumMerhaba arkadaslar ..
Buraya iyiki üye olmusum diyorum gercekten bir derdim oldugunda her zaman destek verdiniz fikirlerinizi sundunuz ..
Simdide aslinda öylesine bi konu aciyorum ..
Nerelisiniz .. mesleginiz ne .. hayatta ki hedefleriniz neler .. böyle bunlar hakkinda hayat hakkinda konusalim sohbet edelim istedim ..
Hosgeldinnn topigimize :)30 yaşındayım 15 günlük evliyim☺☺ peyzaj mimariyim ama muhasebecilik yapıyorum zonguldakliyim ama es durumundan ordulu oldumhedeftim kaynanama inat 2 3 sene çocuk yapmamak
Ayyy beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün30 yaşındayım 15 günlük evliyim☺☺ peyzaj mimariyim ama muhasebecilik yapıyorum zonguldakliyim ama es durumundan ordulu oldumhedeftim kaynanama inat 2 3 sene çocuk yapmamak
Yaw he he deseydin sanki kendi doguruyor siparis verir gibiAyyy beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün
Bnde 26 yaşındayım muhasebeciyim ama işsizim eşim hemserim oldugu icin memleket yonunden sansliyim:) bnm kaynana 4 tane istiyomus bnden torun
Ky bak helee futbol takımı kuracak ellammmAyyy beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün
Bnde 26 yaşındayım muhasebeciyim ama işsizim eşim hemserim oldugu icin memleket yonunden sansliyim:) bnm kaynana 4 tane istiyomus bnden torun
Bacim Sen nirelisin giii ellammm kelimesini biliyorsunKy bak helee futbol takımı kuracak ellammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?