- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Kendi 9 tane dogurmusKy bak helee futbol takımı kuracak ellammm
Bence tokatliBacim Sen nirelisin giii ellammm kelimesini biliyorsun
Bencee ya girseehir yada nevsehir yada gayseri yada konya yada yozgatBence tokatli
Kuzu ben angaralıyım biraz Giresun biraz bilecik biraz Erzincan biraz Kırşehir eee biraz da BursalıBacim Sen nirelisin giii ellammm kelimesini biliyorsun
Kuzu ben angaralıyım biraz Giresun biraz bilecik biraz Erzincan biraz Kırşehir eee biraz da BursalıBacim Sen nirelisin giii ellammm kelimesini biliyorsun
Bencee ya girseehir yada nevsehir yada gayseri yada konya yada yozgatBence tokatli
Hahaha nasil bildim amaaa girseeerli oldugun belli yavrumm az da olsaKuzu ben angaralıyım biraz Giresun biraz bilecik biraz Erzincan biraz Kırşehir eee biraz da Bursalı
Kirsehiri duddurdunnnBencee ya girseehir yada nevsehir yada gayseri yada konya yada yozgat
Kiz bende gayseriliyimm gadasini aldigim hemseri sayilirizKuzu ben angaralıyım biraz Giresun biraz bilecik biraz Erzincan biraz Kırşehir eee biraz da Bursalı
Hemşerim benim yaa kk bir sorun var yine bugünKiz bende gayseriliyimm gadasini aldigim hemseri sayiliriz
Aynen bacim takiliyor hep demiHemşerim benim yaa kk bir sorun var yine bugün
Benim işim daha çok badana boya bitti yaklaşık 25 gün sonra sünnet mevlidi var buyuk ona hazırlık yapıyorumKolay gelsin bende bugün çok yoruldum işimi tam bitirdim millet geldi
Sorma yaa sinir oldum donuyor flnAynen bacim takiliyor hep demi ☹
Aynenn kapatip aciyorum sürekli sinir ki ne sinirSorma yaa sinir oldum donuyor fln
Ayyy ne güzell Allah damatliğinı da göstersin insallahhBenim işim daha çok badana boya bitti yaklaşık 25 gün sonra sünnet mevlidi var buyuk ona hazırlık yapıyorum
Hosgeldin topigimize :)Merhaba topiginiz hayirli olsunnn..
Belcikada yasiyorum afyonluyum..
26 yasindayim muhasebeciyim ama temizlikte calisiyorum
Down sendromlu kizim var.. hedefim tup bebekle kizima saglikli kardesler.. insallah olur...
Köylü karısı kız hicde sexi değil:) 2 tanede doğup ölmüş çocuğuHayyy maşallah o seksü ky ye
Cok sagol canimHosgeldin topigimize :)
Brehh brehh bi avrupali var burda bende almanyadan gelmeyimm
Oyy Melegini Allah bagislasinnInsAllah Rabbim sana hayirli evlatlar meleginede hayirli kardesler nasip eder :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?