- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Masallah ya benim Anneannemde 9 tane dogurmus 6 si ölmüsKöylü karısı kız hicde sexi değil:) 2 tanede doğup ölmüş çocuğu
Kolay gelsin mevlid kiminBenim işim daha çok badana boya bitti yaklaşık 25 gün sonra sünnet mevlidi var buyuk ona hazırlık yapıyorum
H.g canım rabbim çocuğuna şifa versin guzel güzel tatliş tatliş kardeşler nasip etsinMerhaba topiginiz hayirli olsunnn..
Belcikada yasiyorum afyonluyum..
26 yasindayim muhasebeciyim ama temizlikte calisiyorum
Down sendromlu kizim var.. hedefim tup bebekle kizima saglikli kardesler.. insallah olur...
Hamallık bence başka bisey değilMasallah ya benim Anneannemde 9 tane dogurmus 6 si ölmüs ☹
Cok sagol canim amin insaallah 4ncu tip bebek tedavisindeyim nasip artik..H.g canım rabbim çocuğuna şifa versin guzel güzel tatliş tatliş kardeşler nasip etsin
Ayenn cnmHamallık bence başka bisey değil
Öyle tabi cnm nasip herşey gönlünce olsunCok sagol canim amin insaallah 4ncu tip bebek tedavisindeyim nasip artik..
Öylede ne etcen iste eskiden öyleymis söz haklari yokmus ki garibanlarin .. benim anneannemin en azindan öyleymis hatta burda konu bile acmistim anneannemin hayat hikayesini anlatmistim coook cekmis cook roman olur ..Hamallık bence başka bisey değil
Inşallah Allah yardımcınız olsunMerhaba topiginiz hayirli olsunnn..
Belcikada yasiyorum afyonluyum..
26 yasindayim muhasebeciyim ama temizlikte calisiyorum
Down sendromlu kizim var.. hedefim tup bebekle kizima saglikli kardesler.. insallah olur...
Valla benim kaynana keyfine yapmış diğer kardeşleri öyle değil annesi yaşıyor hala diyo ki bn ona çok yapma dedim beni dinlemedi diyorÖylede ne etcen iste eskiden öyleymis söz haklari yokmus ki garibanlarin .. benim anneannemin en azindan öyleymis hatta burda konu bile acmistim anneannemin hayat hikayesini anlatmistim coook cekmis cook roman olur ..
Benim kaynanamgil 13 kardesValla benim kaynana keyfine yapmış diğer kardeşleri öyle değil annesi yaşıyor hala diyo ki bn ona çok yapma dedim beni dinlemedi diyor
Benim oğlanların sünnet mevlidiKolay gelsin mevlid kimin
Amin inşallah Allah sana da nası p etsinAyyy ne güzell Allah damatliğinı da göstersin insallahh
Ay yeni mi evlisin canım benim en tatlış günlerinEvet aile binası, şuan bu sıkıntı yok zaten 1.5 ay oldu evleneli inş olmaz
Ay kurban olam sana diloş
Onlar normal yine daha eski kuşakBenim kaynanamgil 13 kardes
Canımın içi buradayımmm
Ne eskisi benim kaynanam en büyükleri ve 44 yasinda teyzeler dayilar bizle yasit hepOnlar normal yine daha eski kuşak
Bnm en büyük görümce annemin arkadaşı düşün
Hayırlısıyla yapmak nasip olsun Allah düğün gunlerinide göstersin inşallah darısı bnm başıma oğlum olmasını çok isterimBenim oğlanların sünnet mevlidi
Düğün li değil de sadece yemek mevlid şeklinde yaoacagiz inşallah
Amin inşallah Allah sana da nası p etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?