Hayatla ilgili sohbetler ..

Canımın içi buradayımmm ya misafirin biri bitmeden diğeri geldi mutfak yıkılıyor öleceğim ya bıktım vallaha sen nirelerdesin bihter cikolataammm benim
Oyy gurban oldugumm gadasini aldigim nasil özledim seniii yaaa gitsin artik su misafirler ya biraksinlar seni bize Buralarda yolunu gözler oldum be cöregimm benimm

Oyy gurban oldugumm gadasini aldigim nasil özledim seniii yaaa gitsin artik su misafirler ya biraksinlar seni bize Buralarda yolunu gözler oldum be cöregimm benimm
Ayyy gerçekten nasıl duygulandım dua edeceğim artık komşu olalım biz yaaa valla güya gurbetteyim akraba yok millet akın ediyor buraya doğru bebek görme başlığı altında

Ayyy gerçekten nasıl duygulandım dua edeceğim artık komşu olalım biz yaaa valla güya gurbetteyim akraba yok millet akın ediyor buraya doğru bebek görme başlığı altında
Gercek tabiii cöregim benim evet yaa bizim artik gongsu olmamiz lazimm bu sart valla biz birbirimizden cikmayiz haa oyy mavisimi mi görmeye geliyorlar oyy mis kokulumm napiyor o annesi büyüyor mu benim prensesim

Gercek tabiii cöregim benim evet yaa bizim artik gongsu olmamiz lazimm bu sart valla biz birbirimizden cikmayiz haa oyy mavisimi mi görmeye geliyorlar oyy mis kokulumm napiyor o annesi büyüyor mu benim prensesim
Büyüyor teyzesi bakıyor olayları anlıyor yavaş yavaş ay evet kahve içerdik bol bol ya sen napıyon hamilelik nasıl gidiyor yigitim nasıl bakalım

Büyüyor teyzesi bakıyor olayları anlıyor yavaş yavaş ay evet kahve içerdik bol bol ya ❤ sen napıyon hamilelik nasıl gidiyor yigitim nasıl bakalım
Oyyy ben onu severimm sever oyy böyle alacan kucagina öpecen bol bol ohh
Oda iyi teyzesiii annesinin karninda büyüyor öyle hareket ediyor tekmeliyor annesinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…