- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Ne eskisi benim kaynanam en büyükleri ve 44 yasinda teyzeler dayilar bizle yasit hep
Oyy gurban oldugumm gadasini aldigim nasil özledim seniii yaaa gitsin artik su misafirler ya biraksinlar seni bizeCanımın içi buradayımmmya misafirin biri bitmeden diğeri geldi mutfak yıkılıyor öleceğim ya bıktım vallaha sen nirelerdesin bihter cikolataammm benim
He benim annemde 45 yasindaKaynanan 44 yaşında mi ?
Rabbim dileyene varsin inşallah Allah razı olsunHayırlısıyla yapmak nasip olsun Allah düğün gunlerinide göstersin inşallah darısı bnm başıma oğlum olmasını çok isterim
Sen kaç yaşındasınHe benim annemde 45 yasinda
Tahmin alayimSen kaç yaşındasın
Ayyy gerçekten nasıl duygulandım dua edeceğim artık komşu olalım biz yaaaOyy gurban oldugumm gadasini aldigim nasil özledim seniii yaaa gitsin artik su misafirler ya biraksinlar seni bizeBuralarda yolunu gözler oldum be cöregimm benimm
Peki siz kaç yaşındasınız?He benim annemde 45 yasinda
Amin inşallahRabbim dileyene varsin inşallah Allah razı olsun
Gercek tabiii cöregim benim evet yaa bizim artik gongsu olmamiz lazimm bu sartAyyy gerçekten nasıl duygulandım dua edeceğim artık komşu olalım biz yaaavalla güya gurbetteyim akraba yok millet akın ediyor buraya doğru bebek görme başlığı altında
Tahmin alayimPeki siz kaç yaşındasınız?
En fazla 27 derimTahmin alayim
Büyüyor teyzesi bakıyor olayları anlıyor yavaş yavaşGercek tabiii cöregim benim evet yaa bizim artik gongsu olmamiz lazimm bu sartvalla biz birbirimizden cikmayiz haa oyy mavisimi mi görmeye geliyorlar oyy mis kokulumm napiyor o annesi büyüyor mu benim prensesim
Küçük bebek mi varAyyy gerçekten nasıl duygulandım dua edeceğim artık komşu olalım biz yaaavalla güya gurbetteyim akraba yok millet akın ediyor buraya doğru bebek görme başlığı altında
1 buçuk aylık teyzesi daha ay buyurun beklerim çok güzel olurKüçük bebek mi varkonum atın gelcem
Oyyy ben onu severimm sever oyy böyle alacan kucagina öpecen bol bol ohhBüyüyor teyzesi bakıyor olayları anlıyor yavaş yavaşay evet kahve içerdik bol bol ya ❤ sen napıyon hamilelik nasıl gidiyor yigitim nasıl bakalım
Aynen 27 yasindayimEn fazla 27 derim
Selam madammor seni görüyorum hep yorumlardaSlm kızlar Nasılsıniz?☺
Maşallah Allah bağışlasın, kız bebek mi1 buçuk aylık teyzesi daha ay buyurun beklerim çok güzel olur❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?