- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
18 de doğurmuş olma ihtimali üzerinden yürüdümAynen 27 yasindayim
Evet canım kızMaşallah Allah bağışlasın, kız bebek mi
Dogru tahmin18 de doğurmuş olma ihtimali üzerinden yürüdüm
Selamm olsunSlm kızlar Nasılsıniz?☺
Ismini ne koydunuzEvet canım kız ❤
Bende iyiyim şükür canım ☺ Ee o kadar görüyoruz birbirimizi tanışalım dedimSelam madammor seni görüyorum hep yorumlardaiyiyim Sükür sen nasilsin
Oy maşallah kuzuyaaa şimdi ultrason fotoğrafları ne tatlı geliyordur onun öyleOyyy ben onu severimm sever oyy böyle alacan kucagina öpecen bol bol ohh
Oda iyi teyzesiii annesinin karninda büyüyor öyle hareket ediyor tekmeliyor annesinin
Sizin bebisjn cinsiyeti bellimiDogru tahmin
Mavi koyduk canım benim eda mi olsun nazlı mi olsun diye anket açıp mavi koydukIsmini ne koydunuz
Aynen canim iyi yaptin ya uzaktan bakismayla olmuyorBende iyiyim şükür canım ☺ Ee o kadar görüyoruz birbirimizi tanışalım dedim
hamd olsun cnm.neyin yorgunluğu?☺Selamm olsunbn yorgunum çöktüm kaldım koltuğa siz nasılsınız
Profil resminiz coooookkkk güzelhamd olsun cnm.neyin yorgunluğu?☺
Oy hemde nasil teyzesi böyle canli canli ultrasonda görmek varya o kadar güzel bi duygu kiOy maşallah kuzuyaaa şimdi ultrason fotoğrafları ne tatlı geliyordur onun öyleöpüyorum bazen kıyamıyorum biri öpeceği zaman aklım gidiyor ama opsunler tabiki
Aynen ☺Aynen canim iyi yaptin ya uzaktan bakismayla olmuyor
Ayyy burda bi hamis daha varmiiisssAynen ☺
normalde kk da bu kadar sık aktif değilimdir ama gebelikten dolayı sürekli dinleniyorum ve cok sıkıcı :/
Ultrason anı öyle güzel ki doğsa da artık sevsem diyorsunOy hemde nasil teyzesi böyle canli canli ultrasonda görmek varya o kadar güzel bi duygu ki❤
Kiyamaz kiz Insan melegime oy
Tesekkurler cnm☺ senin Profildeki fıstık kadar değil amaProfil resminiz coooookkkk güzel
Aynen Cöregim ya hele babasini bi görsen gözleri doluyor resmenUltrason anı öyle güzel ki doğsa da artık sevsem diyorsunablalık yapar mavi yiğit egemene artık
Amin inşallah ❤Ayyy burda bi hamis daha varmiiissshayirli olsun canim Allahim kucagina almayi nasip etsin saglikla
Bugün misafirim vardı görümcem ev görmesine geldi de evi temizledim yemek kaldır indir yıka onun yorgunluguhamd olsun cnm.neyin yorgunluğu?☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?