- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Nazlı annemin ismi ❤Mavi koyduk canım benim eda mi olsun nazlı mi olsun diye anket açıp mavi koyduk
Allah kolaylık versin zor olmuştur mutlaka canim☺Bugün misafirim vardı görümcem ev görmesine geldi de evi temizledim yemek kaldır indir yıka onun yorgunlugu
Bilemedim şekerim ama ismini gördükçe çörek istiyor canımmmmAy kurban olam sana diloşya valla değiştireceğim bu ismi ama çok seviyorum değiştirsem mi ki
Benim kaynana kendi çocuk sayısı kadar performans bekliyor oğlundan 8 tane ama gelininde iş yok çok bekler asla 8tane yapmam bu zaman da hele 1 tane yaparsam şükretsinAyyy beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün
Bnde 26 yaşındayım muhasebeciyim ama işsizim eşim hemserim oldugu icin memleket yonunden sansliyim:) bnm kaynana 4 tane istiyomus bnden torun
Haliyle biraz zordu 3 çocuğu var ama bu görümcem iyidir severim .. Bende 7 tane vardaAllah kolaylık versin zor olmuştur mutlaka canim☺
Amin inşallah canımmmBenim oğlanların sünnet mevlidi
Düğün li değil de sadece yemek mevlid şeklinde yaoacagiz inşallah
Amin inşallah Allah sana da nası p etsin
Bende kendim için aynısını düşünüyorumBenim kaynana kendi çocuk sayısı kadar performans bekliyor oğlundan 8 tane ama gelininde iş yok çok bekler asla 8tane yapmam bu zaman da hele 1 tane yaparsam şükretsin
Masallah Allah sabir versinHaliyle biraz zordu 3 çocuğu var ama bu görümcem iyidir severim .. Bende 7 tane varda
Versin inşallah çok lazım banaMasallah Allah sabir versin
3 tane var bende de, bi sikintim yok şükür ☺Versin inşallah çok lazım bana
Bnmde bi tanesi çok bilmiş ona uyuz oluyorum şimdilik3 tane var bende de, bi sikintim yok şükür ☺
takmamak en iyisi sinir bozuyorlar sonraBnmde bi tanesi çok bilmiş ona uyuz oluyorum şimdilik
Biraz önce duvarına geldim emoji koydum lütfen msj giriniz dedi öylece kalakaldım hatta şunu koyacaktim
Sizin bebeğin cinsiyeti ne acaba
Takmamak iyi ama bazen o kadar sınır oluyorsun ki takıyorsun, bikere çarşıdan geldim evden kacta ciktigima varana kadar sordutakmamak en iyisi sinir bozuyorlar sonra
Sen az değilsinBiraz önce duvarına geldim emoji koydum lütfen msj giriniz dedi öylece kalakaldım hatta şunu koyacaktim
henüz bebeği bile görmedik kese gorundu sadece canim☺Sizin bebeğin cinsiyeti ne acaba
onaneymis cnm soylemeseydinTakmamak iyi ama bazen o kadar sınır oluyorsun ki takıyorsun, bikere çarşıdan geldim evden kacta ciktigima varana kadar sordu
Kilo aldıracagim yaniBilemedim şekerim ama ismini gördükçe çörek istiyor canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?