Hayatla ilgili sohbetler ..

Sen az değilsin
hep gönlümü aliyon sonra . kokulu öpücük haa

naptın bitti mi işler
Badana boya bitti sadece kapılar kaldı eşim gün gün boyaya çak onu da annem temizliğe gelecek yardıma mutfak dolapları dışında temizlenecek bişey de kalmadı pek herşey elden geçti çünkü :))

Badana boya bitti sadece kapılar kaldı eşim gün gün boyaya çak onu da annem temizliğe gelecek yardıma mutfak dolapları dışında temizlenecek bişey de kalmadı pek herşey elden geçti çünkü :))
Ben istiharete çıktım ev işi yapmayı özledim, hicbirsey yaptirmiyorlar bana , benimde zaten ödüm kopuyor birsey olacak diye.

Aynen cöregim ya Esim öyle duygusaldir ki benim gözlerim dolmaz ama o böyle ekrana kitlenir kalir
Benim eşim de öyle daha evli değilken bile çocuğumuzu konuşurken duygulanırdi ana kucağına kendisi koymak taşımak istiyor şimdi de Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu

Benim eşim de öyle daha evli değilken bile çocuğumuzu konuşurken duygulanırdi ana kucağına kendisi koymak taşımak istiyor şimdi de Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu
Aynen aynen bizde öyle konusurduk esim hemen olsun isterdi kesin benimkide ister aminn canim InsAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…