- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.850
- 698
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Badana boya bitti sadece kapılar kaldı eşim gün gün boyaya çak onu da annem temizliğe gelecek yardıma mutfak dolapları dışında temizlenecek bişey de kalmadı pek herşey elden geçti çünkü :))Sen az değilsin
hep gönlümü aliyon sonra . kokulu öpücük haa
naptın bitti mi işler
Nazlı ismini bende çok ama çok seviyorumNazlı annemin ismi ❤
Mavi de güzel ismiyle büyüsün
Babalık ta çok güzel bir duygu yazık öylece uzaktan bakıyorlar falan çok masum geliyor banaAynen Cöregim ya hele babasini bi görsen gözleri doluyor resmen❤
Tabii arkadas olurlar bizim kücük kurabiyelerimiz oyy severim ben onlari❤
Ben çok sakin biri değilim biseye kızdığım zaman yüzünden tavrimdan belli olur kaynanamda yanındaydı onunla konuştum gorumcenin sorusuna ters cevaplar verdim saat tutmadım dedimonaneymis cnm soylemeseydin
Benim profildekini kız halimle bakmaya doyamıyorumTesekkurler cnm☺ senin Profildeki fıstık kadar değil ama
Ben istiharete çıktım ev işi yapmayı özledim, hicbirsey yaptirmiyorlar bana , benimde zaten ödüm kopuyor birsey olacak diye.Badana boya bitti sadece kapılar kaldı eşim gün gün boyaya çak onu da annem temizliğe gelecek yardıma mutfak dolapları dışında temizlenecek bişey de kalmadı pek herşey elden geçti çünkü :))
Bende severim kızım olursa koymak isterim ama bu sefer kaynanamin isminide koymaya çalışabilirler en iyisi ismimle uyumlu olan öykü koymakNazlı ismini bende çok ama çok seviyorum ❤ kısmet maviyeymis ama bir kızım daha olursa nazlı olur kesinlikle ❤
İyi demişsinBen çok sakin biri değilim biseye kızdığım zaman yüzünden tavrimdan belli olur kaynanamda yanındaydı onunla konuştum gorumcenin sorusuna ters cevaplar verdim saat tutmadım dedim
İsminizi merak ettimBende severim kızım olursa koymak isterim ama bu sefer kaynanamin isminide koymaya çalışabilirler en iyisi ismimle uyumlu olan öykü koymak
Aynen cöregim ya Esim öyle duygusaldir ki benim gözlerim dolmaz ama o böyle ekrana kitlenir kalirBabalık ta çok güzel bir duygu yazık öylece uzaktan bakıyorlar falan çok masum geliyor bana
O terslemeden filan anlamıyor yüzsüz biraz , direk kavga edersen anca öyle anlarİyi demişsin
Özge bnm ismimİsminizi merak ettimya aynen sizin öyle bir durumunuz var öykü de çok güzel bir isim bence ❤
Yapma sakınBen istiharete çıktım ev işi yapmayı özledim, hicbirsey yaptirmiyorlar bana , benimde zaten ödüm kopuyor birsey olacak diye.
Benim eşim de öyle daha evli değilken bile çocuğumuzu konuşurken duygulanırdiAynen cöregim ya Esim öyle duygusaldir ki benim gözlerim dolmaz ama o böyle ekrana kitlenir kalir
Ya Özge yakın bir arkadaşımın ismi çok seviyorum bende bu ismi kendi ismimi pek sevmem Sümeyra konmuş bir kereÖzge bnm ismim
Aynen aynen bizde öyle konusurduk esim hemen olsun isterdiBenim eşim de öyle daha evli değilken bile çocuğumuzu konuşurken duygulanırdiana kucağına kendisi koymak taşımak istiyor şimdi de Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu
Bazen karşındaki gibi olmak gerekiyor yoksa sıkıyorlarO terslemeden filan anlamıyor yüzsüz biraz , direk kavga edersen anca öyle anlar
Sümeyrs cok güzel bi isim bi kere taaamm miYa Özge yakın bir arkadaşımın ismi çok seviyorum bende bu ismi kendi ismimi pek sevmem Sümeyra konmuş bir kere
Bence bebeği ilk görünce aklı giderAynen aynen bizde öyle konusurduk esim hemen olsun isterdikesin benimkide ister aminn canim InsAllah ❤
Ismin karaktere olan etkisine çok inanıyorum ben teşekkür ederimYa Özge yakın bir arkadaşımın ismi çok seviyorum bende bu ismi kendi ismimi pek sevmem Sümeyra konmuş bir kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?