Hayatla ilgili sohbetler ..

Bence bebeği ilk görünce aklı gider nasıl heyecanlıdır şimdi o ay maşallah maşallah ❤❤❤❤❤
Sorma bacim sorma doktor mesela 3 hafta sonra gelin diyor esim dayanamiyor 1 bucuk haftayi zor dayaniyor hadi gidelim görelim yavrumuzu diyor

Bazen karşındaki gibi olmak gerekiyor yoksa sıkıyorlar
Ya bn eşime söyledim konuş dedim bn şimdi bisey desem yayılır diğer ablalarima yok bize küser daha evimize gelmez yok hemen beni kardeşime şikayet etti der birsuru şey sıraladı bende artık o kadının saçmalıklarını anlatmamaya karar verdim

Reactions: Eva
Sorma bacim sorma doktor mesela 3 hafta sonra gelin diyor esim dayanamiyor 1 bucuk haftayi zor dayaniyor hadi gidelim görelim yavrumuzu diyor
Hahhaaa ya sanki böyle renkli görüyormuş gibi bakıyorsunuz değil mi başkasına gösterince burada bişey göremiyoruz diyor ama o sıralar ultrason fotoğrafı canli video etkisinde oluyor

Hahhaaa ya sanki böyle renkli görüyormuş gibi bakıyorsunuz değil mi başkasına gösterince burada bişey göremiyoruz diyor ama o sıralar ultrason fotoğrafı canli video etkisinde oluyor
Aynenn baskalari o resimde bisey göremiyor ama biz herseyi görüyoruz hahaha Analik Babalik iste ya

Benim Özge arkadaşım sertti mesela Biraz annecil ve mantıkçı bir insandı siz de benzerlik var mı mesela
Evet bende sert bi kişiliğe sahibim , mantıklı ve net olmaktan yanayım kolay kolay güvenmem her türlü ihtimali bin kere analiz ederim hislerim çok kuvvetlidir anneci yada babacı değilim hayatta karşılıksız olarak sadece kardeşimi severim ne yaparsa nederse desin

Eşe anlatmak çare olmuyor çoğu kez çünkü kardeşi sonucta

Nasil yani anne babani karsilikli mi seviyorsun

Yani yanlış oldu anaç diyecektim ama evet gerçekten aynısınız isim gerçekten yansıtıyor kişiliği çok güzel gelirdi bana karakter ve Huyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…