- 8 Ocak 2019
- 694
- 1.625
- 28
- 29
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Çok güzel bayaaaSümeyrs cok güzel bi isim bi kere taaamm mi
Benim Özge arkadaşım sertti mesela Biraz annecil ve mantıkçı bir insandı siz de benzerlik var mı meselaIsmin karaktere olan etkisine çok inanıyorum ben teşekkür ederim
Sorma bacim sorma doktor mesela 3 hafta sonra gelin diyor esim dayanamiyor 1 bucuk haftayi zor dayaniyor hadi gidelim görelim yavrumuzu diyorBence bebeği ilk görünce aklı gidernasıl heyecanlıdır şimdi o ay maşallah maşallah ❤❤❤❤❤
Ya bn eşime söyledim konuş dedim bn şimdi bisey desem yayılır diğer ablalarima yok bize küser daha evimize gelmez yok hemen beni kardeşime şikayet etti der birsuru şey sıraladı bende artık o kadının saçmalıklarını anlatmamaya karar verdimBazen karşındaki gibi olmak gerekiyor yoksa sıkıyorlar
Yan gelip yatıyorumYapma sakın
Hahhaaa ya sanki böyle renkli görüyormuş gibi bakıyorsunuz değil miSorma bacim sorma doktor mesela 3 hafta sonra gelin diyor esim dayanamiyor 1 bucuk haftayi zor dayaniyor hadi gidelim görelim yavrumuzu diyor
Bende seviyorum o zaman artıkSen sus bakimm güzel diyorsam güzeldir
İlk mi canim?Sorma bacim sorma doktor mesela 3 hafta sonra gelin diyor esim dayanamiyor 1 bucuk haftayi zor dayaniyor hadi gidelim görelim yavrumuzu diyor
Aynenn baskalari o resimde bisey göremiyor ama biz herseyi görüyoruz hahaha Analik Babalik iste yaHahhaaa ya sanki böyle renkli görüyormuş gibi bakıyorsunuz değil mibaşkasına gösterince burada bişey göremiyoruz diyor ama o sıralar ultrason fotoğrafı canli video etkisinde oluyor
Evet bende sert bi kişiliğe sahibim , mantıklı ve net olmaktan yanayım kolay kolay güvenmem her türlü ihtimali bin kere analiz ederim hislerim çok kuvvetlidir anneci yada babacı değilim hayatta karşılıksız olarak sadece kardeşimi severim ne yaparsa nederse desinBenim Özge arkadaşım sertti mesela Biraz annecil ve mantıkçı bir insandı siz de benzerlik var mı mesela
Hii söyle sevicen tabiiiBende seviyorum o zaman artıksenin ismin ne bihterim
Evet ihaml ettik kahve işini bu aralar haklısınYan gelip yatıyorum
Sende arada kankime bi kahve yapayım bile demiyorsun
Ilk canimİlk mi canim?
Eşe anlatmak çare olmuyor çoğu kez çünkü kardeşi sonuctaYa bn eşime söyledim konuş dedim bn şimdi bisey desem yayılır diğer ablalarima yok bize küser daha evimize gelmez yok hemen beni kardeşime şikayet etti der birsuru şey sıraladı bende artık o kadının saçmalıklarını anlatmamaya karar verdim
Kıyamam size ben çok tatlisinizSorma bacim sorma doktor mesela 3 hafta sonra gelin diyor esim dayanamiyor 1 bucuk haftayi zor dayaniyor hadi gidelim görelim yavrumuzu diyor
Nasil yani anne babani karsilikli mi seviyorsunEvet bende sert bi kişiliğe sahibim , mantıklı ve net olmaktan yanayım kolay kolay güvenmem her türlü ihtimali bin kere analiz ederim hislerim çok kuvvetlidir anneci yada babacı değilim hayatta karşılıksız olarak sadece kardeşimi severim ne yaparsa nederse desin
Yani yanlış oldu anaç diyecektim ama evet gerçekten aynısınız isim gerçekten yansıtıyor kişiliği çok güzel gelirdi bana karakter ve HuyuEvet bende sert bi kişiliğe sahibim , mantıklı ve net olmaktan yanayım kolay kolay güvenmem her türlü ihtimali bin kere analiz ederim hislerim çok kuvvetlidir anneci yada babacı değilim hayatta karşılıksız olarak sadece kardeşimi severim ne yaparsa nederse desin
Cok iyi olur ☺Evet ihaml ettik kahve işini bu aralar haklısınyarın yapayim olur mu
Özge Öznur ay çok güzel ya Öznur ismi de harika gidiyoruz özlü bugünHii söyle sevicen tabiiiÖznur Cöregim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?