- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Ben daha bu eve alisamadan uzerime geliyor dedim daha tanımıyorum ve tanımadan nefret ettiriyor kendinden ben senin için buradayım neden benim arkamda durmuyorsun dedim ve tabiki anlamadıEşe anlatmak çare olmuyor çoğu kez çünkü kardeşi sonucta
Özlere bogduk sizi bugünÖzge Öznur ay çok güzel ya Öznur ismi de harika gidiyoruz özlü bugün
Bnm kardeşim özgürÖzge Öznur ay çok güzel ya Öznur ismi de harika gidiyoruz özlü bugün
Hayır yanlis anlaşılma olmasın ben kimseyi karşılıklı sevmem ama kardeşim çok ayrı gerçektenNasil yani anne babani karsilikli mi seviyorsun
Hayırlısıyla kucağına alırsın canım benimde ilk ama daha önce dusuklerim var ve bunda da tehlikem var çok korkuyorum birsey olacak diyeIlk canim
Kız kac gündür fırça boya ve tinr kokusu kafayı buldurttuCok iyi olur ☺
Ee tabi sen şimdi komşuda içiyorsun dur o yüzden aklına gelmemistir
Bi tane mi kardesin var :)Hayır yanlis anlaşılma olmasın ben kimseyi karşılıklı sevmem ama kardeşim çok ayrı gerçekten
InsAllah canim benim :) bol bol dua et canim Allah büyük korur InsAllah senide bebiside stres yapma kendine sakinHayırlısıyla kucağına alırsın canım benimde ilk ama daha önce dusuklerim var ve bunda da tehlikem var çok korkuyorum birsey olacak diye
Evet ❤Bi tane mi kardesin var :)
Ne kadarlık evlisinBen daha bu eve alisamadan uzerime geliyor dedim daha tanımıyorum ve tanımadan nefret ettiriyor kendinden ben senin için buradayım neden benim arkamda durmuyorsun dedim ve tabiki anlamadı
1.5 ay olduNe kadarlık evlisin
İnşallah canım yaa bende sadece namazlarimi kılmak için kalkiyorum yoksa hep dinleniyorum inşallah birsey olmazInsAllah canim benim :) bol bol dua et canim Allah büyük korur InsAllah senide bebiside stres yapma kendine sakin ❤
Sakin kötü şeyleri aklına getirme güzel düşün güzel olsun herşeyHayırlısıyla kucağına alırsın canım benimde ilk ama daha önce dusuklerim var ve bunda da tehlikem var çok korkuyorum birsey olacak diye
Benimde :) o yüzden o farklidir senin icin benim icinde öyle cünkü o bi yana dünys bi yana sanki oyy aklima geldi bak simdi yavrum benimEvet ❤
Allah kabul etsin kuzum yorma hic kendini InsAllah sım sıkı tutunur yavrun Sanaİnşallah canım yaa bende sadece namazlarimi kılmak için kalkiyorum yoksa hep dinleniyorum inşallah birsey olmaz
Daha çok yenisiniz☺1.5 ay oldu
Aramızda 5 yaş var onun doğduğu günü ilk yürüyüşünü bütün önemli anları dün gibi aklimdaBenimde :) o yüzden o farklidir senin icin benim icinde öyle cünkü o bi yana dünys bi yana sanki oyy aklima geldi bak simdi yavrum benim
Daha çok yenisiniz☺1.5 ay oldu
Bizimde 4 bucuk yas var o hala benim gözümde kücük kuzu sankiAramızda 5 yaş var onun doğduğu günü ilk yürüyüşünü bütün önemli anları dün gibi aklimda
İnşallah canım ❤Sakin kötü şeyleri aklına getirme güzel düşün güzel olsun herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?